Tuesday, April 30, 2013

Άν χαθεί θα είναι ξεφτίλα!


Ακούω και διαβάζω πως ο Μπόατενγκ έχει εξαφανιστεί. Δεν θέλω να κάνω τον έξυπνο αλλά το φοβόμουν! 



 Σημάδια είχανε φανεί ήδη. Ενώ προπονούνταν με τον Ολυμπιακό ακούγαμε για ενδιαφέρον απο ομάδες όπως την Φούλαμ και την Έβερτον. Προχθές λίγο μετά την ανακοίνωση του CAS που τον άφηνε ελεύθερο είχε βγεί δημοσίευμα στην πατρίδα του την Γκάνα που έλεγε πως ο παίκτης είναι μεταξύ Πρέμιερ Λίγκ και Ολυμπιακού!

 Άν χαθεί ο Μπόατενγκ θα είναι τεράστια ήττα για την ομάδα. Κυρίως επικοινωνιακά! Τόσο καιρό που χρειάζονταν την υποστήριξη μας ήτανε εδώ. Προπονούνταν με την ομάδα και είχε κάθε στήριξη και οτιδήποτε χρειαζότανε και είμαι βέβαιος πως και η ΠΑΕ με τους δικηγόρους της και τους δικούς της ανθρώπους πίεσε όπως και όπου μπορούσε για να βγεί η απόφαση υπέρ του ποδοσφαιριστή. Ο ίδιος ο παίκτης το πήγαινε καλά το παραμύθι. "Θέλω να παίξω με τον Παναθηναϊκό!" δήλωνε λίγες μέρες πρίν και ενώ γνώριζε πως κάτι τέτοιο δεν γίνεται για αρκετούς λόγους. 


 Και τώρα; Εξαφανισμένος! Έχει μείνει ελεύθερος και φυσικά τώρα προσπαθεί να κάνει όσα θεωρεί καλύτερα για την καριέρα του και προφανώς προτιμά να παίξει στην Αγγλία ή την Ισπανία παρά στην Ελλάδα. Η αχαριστία άλλωστε είναι γνώρισμα της εποχής μας... Να σας υπενθυμίσω πως λίγες εβδομάδες πρωτού κάνει την "επανάσταση" του και ζητήσει να μείνει ελεύθερος απο την ομάδα του είχε ενδιαφερθεί για αυτόν η Φούλαμ αλλά η μεταγραφή χάλασε επειδή η Ντνιέπρ είχε ζητήσει αρκετά χρήματα για να τον αφήσει να πάει στην Αγγλία και να γίνει συμπαίκτης του Καραγκούνη... Δείτε ΕΔΩ δημοσίευμα της SUN. Τώρα όμως τί τους εμποδίζει στο να ολοκληρωθεί η μεταγραφή; Ελπίζω ο Ολυμπιακός!

 Διότι άν ο Ολυμπιακός δεν τον έχει "δεμένο" με κάποιου είδους συμβόλαιο ή προσύμφωνω τότε καλά να πάθουμε! Άν απο την άλλη υπάρχει τέτοιο έγγραφο τότε καλά θα κάνουμε να του κόψουμε τον κώλο άν προσπαθεί να πουλήσει μαγκιές ή να ξαναδιαπραγματευτεί απο την αρχή. Αυτό που είχα ακούσει εγώ είναι πως ο Μπόατενγκ έχει υπογράψει με τον Ολυμπιακό συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν για άλλα 2 χρόνια. Αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός τον έχει στα χέρια. ΑΝ αληθεύουν όλα τα παραπάνω βέβαια! Διότι άν δεν είναι έτσι... Κάποιοι πρέπει να λογοδοτήσουν!


 Ο Ντέρεκ Μποατενγκ είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που ζήτησε ο Μίτσελ διότι τον θεωρεί ιδανικό για την θέση του αμυντικού χάφ που θα κάνει και παιχνίδι (κάτι σαν τον Ορμπάιθ επι Βαλβέρδε αλλά λίγο πιο επιθετικά). Εγώ προσωπικά πιστεύω πως θα είναι μια καλή μεταγραφή. Ένας παίκτης με ευρωπαϊκή εμπειρία και με εμπειρία απο το ελληνικό πρωτάθλημα, διεθνής με την Γκάνα, σκληρός, καλός αμυντικά και με επιθεικές αρετές. Όμως απο αυτό μέχρι το να του επιτρέψουμε να παίζει με τον Ολυμπιακό υπάρχει τεράστια απόσταση! 

 Για να δούμε τι θα γίνει... Σύμφωνα με τον "Πρωταθλητή" τον περιμένουν τις επόμενες μέρες. Βέβαια ειδικά με αφρικάνους ποδοσφαιριστές αυτό το "απο μέρα σε μέρα τον περιμένουμε" το έχουμε ξαναδεί... και γνωρίζουμε όλοι πόσο πολύ επαγγελματίες είναι... Θέλω να είμαι αισιόδοξος αλλά...


Υ.Γ.: Η υγεία του Μίτσελ είναι καλύτερα και μάλλον αύριο (Μεγάλη Τετάρτη) θα βγεί απο το νοσοκομείο.

No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG