Tuesday, April 23, 2013

Ο Μάριο Γκέτσε στην Μπάγιερν!!!


 Η πρώτη βόμβα του φετινού καλοκαιριού!!! Λίγες μόλις ώρες πρίν αρχίσει ο ημιτελικός μεταξύ Μπάρτσα και Μπάγιερν Μοναχου, έγινε γνωστό πως η Μπάγιερν απέκτησε τον Μάριο Γκέτσε απο την μισητή αντίπαλο Μπορούσια Ντόρτμουντ! 

 Η μεταγραφή αυτή ολοκληρώθηκε σχετικά εύκολα γιατί η Μπάγιερν πλήρωσε την ρήτρα των 37 εκ. ευρώ που υπήρχε στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή! Την μεταγραφή ζήτησε με μεγάλη επιμονή ο νέος προπονητής της Μπάγιερν Μονάχου Πέπ Γκουαρντιόλα. Όπως έχει γίνει γνωστό τον θεωρεί ιδανικό για να παίξει με την Μπάγιερν το σύστημα τίκι τάκα με το οποίο είχε τεράστια επιτυχία με την Μπαρτσελόνα. Τον θεωρεί ιδανικό για... αντι-Μέσι.


 Ήδη οι αντιδράσεις των οπαδών της Ντόρτμουντ είναι τεράστιες! Σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα γίνεται πανικός και μεταξύ άλλων έχουν γραφτεί σχόλια όπως "Πούλησες την ψυχή σου στον διάολο!". Πρίν μερικές ώρες κλειδώθηκαν τα σχόλια στην σελίδα του Γκέτσε στο ΕφΜπί.

 Ο προπονητής της Ντόρτμουντ Γιούργκεν Κλόπ δήλωσε "Αφήστε μας ήσυχους να δείξουμε αύριο ποιοί είμαστε. Διώξτε τις αρνητικές σκέψεις και ελάτε να γιορτάσουμε μια σημαντική νίκη. Δεν ξέρω ποιός διέρευσε την μεταγραφή αυτήν την στιγμή. Δεν συμφέρει ούτε τον ποδοσφαιριστή, ούτε εμάς. Δεν μένουν και πολλοί... Η μεταγραφή μου θυμίζει την περσινή μεταγραφή του Ρόις απο την Γκλάντμπαχ σε εμάς. Και εμείς τότε τον αγοράσαμε απο ενεργό συμβόλαιο μέσω της ρήτρας. Τώρα δυστυχώς είμαστε εμείς αυτοί που πληρώνουν την ύπαρξη ρήτρας. Δεν συμφωνώ πως ο Μάριο πρόδοσε τους συμπαίκτες του ή τον κόσμο. Άν φταίει κάποιος για την μεταγραφή είμαι εγώ... Διότι ο Μάριο θέλει να συνεργαστεί με τον Γκουαρντιόλα. Όμως εγώ δεν μπορώ ξαφνικά να γίνω 15 πόντους πιο κοντός και να αρχίσω να μιλάω ισπανικά!".


 Ο γενικός διευθυντής της Μπάγιερν ο Ματίας Ζάμερ δήλωσε πρίν λίγα λεπτά πως η μεταγραφή δεν διέρευσε απο την πλευρά της Μπάγιερν. Και όλα αυτά ενώ τις τελευταίες μέρες ο πρόεδρος της Μπάγιερν ο Ούλι Χένες κατηγορείται απο την γερμανική κυβέρνηση για φορολογική διαφυγή. Κατηγορείται πως έχει κρύψει κέρδη ύψους 20 εκατομυρίων ευρώ σε κρυφούς λογαριασμούς στην Ελβετία. 

 Ο ίδιος ο Γκέτσε αρνήθηκε προτάσεις απο το εξωτερικό. Απο Ισπανία και Αγγλία. 

Υ.Γ.: Θα είναι πραγματικά ενδιαφέρον να κατακτήσει η Μπάγιερν φέτος και τους 3 τίτλους. Έχει κατακτήσει ήδη το πρωτάθλημα και βρίσκεται στον τελικό του κυπέλλου. Δηλαδή πόσο καλύτερα να τα πάει ο Γκουαρντιόλα; Γίνεται; Δεν γίνεται! 

Υ.Γ.2: Όλοι περίμεναν οτι η Μπάγιερν θα κυνηγήσει τον Λεβαντόφσκι απο την Ντόρτμουντ... Κανείς δεν περίμενε την μεταγραφή Γκέτσε! Λέτε να πάρει και τον Λεβαντόφσκι; Ακόμη και άν ο Γκέτσε αποτύχει στην Μπάγιερν (που δεν το πιστεύω με τίποτα) το σίγουρο είναι πως η Μπάγιερν κατάφερε αυτό που κάνει εδώ και 30 χρόνια... δηλαδή να αποδυναμώσει τον βασικό της αντίπαλο για το πρωτάθλημα! Όποιος έχει ασχοληθεί με τις μεταγραφές της Μπάγιερν γνωρίζει πως αυτή είναι πάγια τακτική της ομάδας.

Υ.Γ.3: Ο Φράντζ Μπέκενμπαουερ δήλωσε για τον Ούλι Χένες: "Δεν είναι απατεώνας. Είναι πολύ καλός άνθρωπος. Απλώς ξέχασε να τα δηλώσει αυτά τα χρήματα... Ασχολείται με 15 πράγματα ταυτόχρονα. Του διέφυγε...". Χαχαχα...


No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG