Saturday, November 24, 2012

Άν παίξουμε στην Τούμπα όπως με την ΑΕΚ...

 Αύριο είναι το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Είναι το ίσως δυσκολότερο παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος. Κάνω λάθος; Ο Παναθηναϊκός παραμυθιάζεται πως ξαφνικά απέκτησε ομαδάρα χάρη στον "ινδιάνο" Ρότσα και την ΑΕΚ την νικήσαμε κάνοντας το χειρότερο φετινό παιχνίδι μας... Όμως ο ΠΑΟΚ δεν είναι "νηπιαγωγείο" σαν την ΑΕΚ. Άν παίξουμε στην Τούμπα όπως παίξαμε στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ θα φύγουμε με 3 γκόλ στην πλάτη! 


 Ο Ολυμπιακός πρέπει να αντιμετωπίσει το παιχνίδι σαν να παίζει εκτός έδρας αγώνα Τσάμπιονς Λίγκ. Δεν λέω οτι ο ΠΑΟΚ είμαι ομάδα επιπέδου Τσου Λου... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Όμως άν δεν παίξουμε με το ίδιο πάθος και την ίδια συγκέντρωση και σοβαρότητα που δείχνουμε στην Ευρώπη τότε θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα. Οι παοκτσίδες ετοιμάζονται για "πόλεμο". Απο τους οπαδούς μέχρι τους παίκτες και... τον φροντιστή της ομάδας όλοι καίνε για το αυριανό μάτς! Απλώς δείτε τις δηλώσεις τους και όσα γράφουν και λένε τα ΜΜΕ τους. Άλλωστε είναι γνωστό πως ο ΠΑΟΚ για 4 παιχνίδια ζεί κάθε χρόνο. Αυτά με τον Άρη και τον Ολυμπιακό. Μάλιστα σε αντίθεση με παλαιότερα πλέον περισσότερο καίγονται για τα μάτς με τον Ολυμπιακό παρά για αυτά με τον Άρη. Τέτοιο κόμπλεξ και μίσος δεν παρουσιάζουν σε κανένα άλλο παιχνίδι. 


 Ο Δώνης πάει να κάτι που νομίζω οτι θα πληρώσει ακριβά... αρκεί να είμαστε εμείς αυτοί που πρέπει! Ετοιμάζεται να ξεκινήσει το παιχνίδι με μια 11άδα άκρως επιθετική. Θέλει να κυριαρχήσει στο γήπεδο. Μάλλον ξεχνάει με ποιόν παίζει... Γιαυτό και δεν πρέπει να αρκεστούμε σε ισοπαλία αλλά να τους πατήσουμε μέσα στο γήπεδο τους ώστε και οι τελευταίοι να κλείσουν επιτέλους τα στόματα τους! Με μια νίκη θα φτάσει η διαφορά απο τον ΠΑΟΚ στους 11 βαθμούς και νομίζω οτι πλέον οριστικά θα έχει κριθεί το πρωτάθλημα και θα μπορέσουμε να συγκεντρωθούμε στο Γιουρόπα Λίγκ. Περισσότερα για την συνέχεια στο Γιουρόπα διαβάστε στο κείμενο μας στην ιστοσελίδα του RedOnAir  http://www.redonair.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=883%3Ahomadaexeimellonarkei&Itemid=156 . Ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες με τους Φωτακη, Κάτσε στο κέντρο, τον Ρομπέρ αριστερά στο κέντρο, τον Σαλπιγγίδη δεξιά και τους Αθανασιάδη, Λόρενς ώς επιθετικό δίδυμο. Δηλαδή με 4-5 παίκτες θέλει να επιτίθεται.... καθόλου σεβασμός στον πρωταθλητή! Στο τέρμα θα ξεκινήσει μάλλον ο Γλύκος αφού ο Χακόμπο είχε τιμωρηθεί και δεν έχει προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Πλέον επανήλθε αλλά μάλλον θα κάτσει στον πάγκο. Στο κέντρο της άμυνας Κατσικάς και Βιβιάν, αριστερά μάλλον ο Λίνο και δεξιά ο Έτο.


 Ο Ζαρντίμ πήρε στην αποστολή και τον Κοντρέρας παρά τις... "όμορφες" δηλώσεις του κυρ Σάββα που προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις. Στην αποστολή βρίσκονται οι: Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζεμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας. "Κόπηκε" ο Ιμπαγάσα που ΞΑΝΑ έβγαλε πρόβλημα τραυματισμού... Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί ποιοι θα ξεκινήσουν αλλά πιστεύω πως ο πορτογάλος θα παίξει πάνω κάτω με τους ίδους που παίξανε στο Γκελσενκίρχεν με την Σάλκε. Φουστέρ, Τζεμπούρ έχουν επίσης πιθανότητες να ξεκινήσουν. Το θέμα είναι πως όποιοι και αν παίξουν πρέπει να μπούν στο παιχνίδι έχοντας στο μυαλό τους πως δεν πρόκειται απλώς για ένα απο τα "διπλά προετοιμασίας" που συνήθισαν να παίζουν φέτος στο αποδυναμωμένο πρωτάθλημα αλλά για ένα ντέρμπυ με όλη την σημασία της λέξης. Νικοπολίδης και κυρ Σάββας πιστεύω θα δώσουν και στον τελευταίο παίκτη μας να καταλάβει την σημασία του αγώνα. Να μπούν μέσα με ΨΥΧΗ και να αποδειξουν πως ο Ολυμπιακός είναι δύο κλάσεις ανώτερος απο τον ΠΑΟΚ!


Υ.Γ.: Άκουσα ένα ανέκδοτο που μ'άρεσε και σκέφτηκα να το "φτιάξω" λιγάκι! Πάντα με χιούμορ! Δεν έχουμε σκοπό να προσβάλουμε κανέναν... εκτός απο τους βάζελους χαχαχα!


Υ.Γ.2: Το ανέκδοτο με τον Φετφατζίδη ήταν ακόμη καλύτερο όμως... αυτό μας έλειπε να πάει στην ΑΕΚ. Η αλήθεια είναι πως πίστεύω οτι ο Λίνεν θα τον βοηθούσε, είναι δάσκαλος. Όμως ειλικρινά μετά απο τόσα που έχουν πεί και έχουν κάνει τα χανούμια τα τελευταία χρόνια δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να δοθεί δανείκός και πιστεύω πως δεν υπήρξε και τέτοιο θέμα αλλά ήτανε εφεύρεση ενός "τρελού" και ίσως να έβαλε το χεράκι του και ο μάνατζερ του... Ο Φέτφα συμφωνώ πως πρέπει να δοθεί δανεικός μέχρι το καλοκαίρι αλλά προτιμώ ομάδα απο την Γερμανία όπου ακόμη και αν δεν παίξει (που πιστεύω οτι θα παίξει και θα κάνει όργια!!) θα αποκτήσει περισσότερο επαγγελματισμό, θα δυναμώσει το σώμα του και θα μάθει πολλά απο θέμα τακτικής ποδοσφαίρου αλλά και σωστής νοοτροπίας. Θα πιστεψει και ακόμη περισσότερο στις δυνατότητες του. Όπως και να έχει πρέπει να πάει σε ομάδα εξωτερικού... θα του κάνει πάρα πολύ καλό.


Υ.Γ.3: Τα παλικάρια της  ομάδας νέων κέρδισαν ήδη τους μικρούς του ΠΑΟΚ με 2-0. Τα γκόλ πέτυχαν οι Βουτετσιώτης και Λεάντρο με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG