Sunday, September 16, 2012

Τι απέγιναν 10 μεγάλα ταλέντα...

 Κάθε χρόνο ακούμε και μαθαίνουμε κάποια νέα ονόματα. Ονόματα παιδιών που είτε είναι στις ακαδημίες του Ολυμπιακού είτε αποκτήθηκαν σε νεαρή ηλικία απο κάποια άλλη ομάδα ελληνική ή ξένη ώστε να εξελιχθούν στον Πειραιά και να αποτελέσουν το μέλλον της ομάδας. Πόσοι όμως απο όλους αυτούς τους νέους "Τζόλε", "Μέσι", "Γεωργάτους", "Γκαλέτι", "Στολτίδηδες", "Τζιοβάνι", "Αλεξανδρήδες" κτλ τα έχουν καταφέρει; Άμα πώ κανένας θα είμαι υπερβολικός; Το θέμα είναι ότι σπάνια βελτιώνονται αληθινά και ακόμη πιο σπάνια κάνουν μεγάλη καριέρα. 

 Όλα αυτά τα χρόνια έχουνε χαθεί εκατοντάδες μικρά και μεγάλα "ταλέντα" που πέρασαν είτε απο τον Ολυμπιακό είτε απο τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες της ομάδας! Το τι φταίει δεν θα το αναλύσω σήμερα... ορισμένα πράγματα τα έχω γράψει σε παλαιότερα άρθρα μας. Σήμερα θα κάνω απλώς μια μικρή αναφορά σε 10 παιδιά που ήρθανε στο λιμάνι του Πειραιά με μεγάλες προσδοκίες... παιδιά για τα οποία έχουν γραφτεί κατα καιρούς ατέλειωτα κείμενα απο διάφορες εφημερίδες! Και όμως καμιά φορά στις μεταξύ μας συζητήσεις... ακούω συχνά την απορία "Τι κάνει αυτός σήμερα;". Έ ακριβώς αυτό θα προσπαθήσουμε να λύσουμε σήμερα παρουσιάζοντας την πορεία που είχανε 10 απο αυτά τα παιδιά μετά την... περιπέτεια τους με τον Ολυμπιακό! Ας ξεκινήσουμε...

Νίκος Σαλάπατας

Ο Νίκ Σαλάπατας είχε έρθει στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2006 όταν ήτανε μόλις 17 ετών. Νωρίτερα έπαιζε στις ακαδημίες της Τσέλσυ στην Αγγλία και όταν ήρθε παρουσιάστηκε απο τις εφημερίδες ώς τεράστιο ταλέντο! Όλοι έγραφαν ή έλεγαν ότι ο Ολυμπιακός απέκτησε έναν τεράστιο ποδοσφαιριστή. Δείτε την παρακάτω φωτογραφία απο το πρωτοσέλιδο της Sportime και θα καταλάβετε τι εννοώ! 



 Συχνά αναρωτιόμουν τι κάνει και γιατί δεν ακούγεται τίποτα για αυτόν μέχρι που έμαθα ότι τελικά έμεινε ελεύθερος έναν μόλις χρόνο μετά! Επέστρεψε στην Αγγλία και την Λούτον. Απο εκεί πήγε στην Harrow Borough FC ... όπου έμεινε μέχρι φέτος το καλοκαίρι! Ταυτόχρονα με το ποδόσφαιρο σπούδασε στην Αγγλία στο τμήμα αθλητικών σπουδών στο πανεπιστήμιο του Μπρουνέι στο δυτικό Λονδίνο, λαμβάνοντας το πτυχίο μπάτσελορ! Μπράβο στο παιδί που εξασφάλισε με αυτόν τον τρόπο ένα πιο σίγουρο μέλλον. Επέστρεψε φέτος στην Ελλάδα και δοκιμάστηκε απο την Λάρισα αλλά δεν κατάφερε να πείσει τον υπεύθυνο προπονητή. Όμως δεν χάθηκε αφού ο Στέλιος Γιαννακόπουλος που μάλλον τον γνώριζε ακόμη απο τον Ολυμπιακό τον πήρε στην ομάδα του Πανηλειακού όπου και θα παίζει φέτος. 

 Όταν είχε έρθει θυμάμαι ότι τον χαρακτήριζαν ώς αμυντικό, στο προφίλ του στο transfermarkt.de τον έχει ώς κεντρικό μέσο ενώ σε κάποια άρθρα που διάβασα σχετικά με την μεταγραφή του στον Πανηλειακό, ψάχνοντας στοιχεία για αυτόν, γράφει ότι αποκτήθηκε ώς επιθετικός και πως μπορεί να δώσει λύσεις και απο την δεξιά πλευρά! Ειλικρινά αν είναι τόσο πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής... απορώ πως δεν έκανε μεγαλύτερη καριέρα! Ακόμη δεν είναι εντελώς αργά όμως... είναι μόλις 22 ετών (23 θα γίνει τον Νοέμβριο).



Βασίλης Σκούρτης (Vasil Shkurtaj)

 Για τον Σκούρτη τα είχαμε ξαναπεί στο θέμα "Έτσι χάνονται τα ταλέντα..." πρίν απο ένα χρόνο περίπου. http://greekbulldog.blogspot.de/2011/10/blog-post_09.html

 Είναι μια περίπτωση που με στεναχωρεί γιατί έδειχνε να έχει μεγάλο μέλλον. Πρίν απο τρία χρόνια οδηγούσε με τα γκόλ του την ομάδα νέων του Ολυμπιακού υπο τις οδηγίες του Αλέξη Αλεξανδρή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τουλάχιστον αυτό γίνονταν στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Μάλιστα με τις εμφανίσεις του είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον της πρώτης ομάδας και ειδικά αφού είχε καταφέρει να σκοράρει σε ένα φιλικό στο Ρέντη μεταξύ της ομάδας νέων και των ανδρών. Το όνομα του φιγουράριζε καθημερινά στα πρωτοσέλιδα των κόκκινων εφημερίδων. Το νέο μεγάλο αστέρι του Ολυμπιακου.... ένας βελτιωμένος Μήτρογλου... φωνιάς των διχτύων! 



 Τον χειμώνα λοιπόν είχε μια συζήτηση με την διοίκιση του Ολυμπιακού για να του δοθεί επαγγελματικό συμβόλαιο. Όμως αυτό δεν έγινε επειδή μεταξύ άλλων θα έπιανε θέση ξένου λόγω της αλβανικής του καταγωγής και η ομάδα έκρινε τότε ότι δεν μπορεί να ξοδέψει θέση ξένου στον Σκούρτη. Του πρότειναν να μείνει στους νέους και να υπογράψει στην ανδρική ομάδα είτε απο το επόμενο καλοκαίρι είτε όταν αποκτήσει τα απαραίτητα έγγραφα ώστε να μπορέσει να υπογράψει ώς έλληνας. Ο Βασίλης Σκούρτης όμως... ή αλλιώς Vasil Shkurtaj είχε ήδη αποφασίσει διαφορετικά! Δέχθηκε την πρόταση της Λάτσιο απο την Ρώμη και μετακόμισε στην Ιταλία, ενώ ταυτόχρονα είχε μιλήσει με τους υπεύθυνους των εθνικών ομάδων της Αλβανίας και είχε συμφωνήσει να παίξει για την Αλβανία. Πιθανον το ίδιο να έκαναν πολλοί στην θέση του... άλλωστε θερμός υποστηρικτής του ήτανε ο πρώην διεθνής αλβανός επιθετικός και γενικός διευθυντής των Λατσιάλι Ίγλι Τάρε που είναι θρύλος στην πατρίδα του! 

 Τελικά τι έγινε; Έπαιξε 2 φορές με την εθνική ελπίδων της Αλβανίας χωρίς να σκοράρει και άν δεν κάνω λάθος κλήθηκε μια φορά και στην εθνική ανδρών χωρίς όμως να παίξει ποτέ. Απο την Λάτσιο έφυγε μισό χρόνο μετά χωρίς να καταφέρει να καθιερωθεί και επέστρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα και τον Πανιώνιο.... όπου μετά απο μισό χρόνο δόθηκε δανεικός στον Θρασύβουλο όμως ούτε εκεί εντυπωσίασε. Και μετά... Πλατανιάς Χανίων! Ούτε και εκεί κατάφερε να ξεχωρίσει και έτσι μισό μόλις χρόνο μετά πήρε μεταγραφή στην... Βίλαβερντένσε στην Πορτογαλία και απο φέτος το καλοκαίρι παίζει στην CD Tondela στην τρίτη (άν δεν κάνω λάθος...) κατηγορία της Πορτογαλίας. Έχει κάνει μερικές ακόμη εμφανίσεις με την ελπίδων της Αλβανίας χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει. Νομίζω αποτελεί κλασικό παράδειγμα για το πώς μπορούν λάθος αποφάσεις και έλλειψη υπομονής να επηρεάσουν αρνητικά την εξέλιξη μιας καριέρας. Δεν λέω ότι θα είχε πετύχει σίγουρα αν είχε μείνει στον Ολυμπιακό... όμως ειλικρινά... πόσο χειρότερα θα μπορούσε να είχε πάει απ'ότι τώρα; Παρόλα αυτά ακόμη και τώρα στο χέρι (ή έστω στα πόδια) του είναι να πετύχει!



Αριστείδης Λώττας

 Απο τους καλούς παίκτες της "φουρνιάς" του. Είχε πάρει κάποιες ευκαιρίες και στην πρώτη ομάδα και είχε δείξει κάποια καλά στοιχεία. Περίμενα περισσότερα απο αυτόν για να πώ την αλήθεια! Τελικά δόθηκε δανεικός στο Χαιδάρι, επέστρεψε στον Ολυμπιακό και το καλοκαίρι του 2008 έμεινε ελεύθερος. Δεν ξέρω πώς προέκυψε αλλά πήρε μια απόφαση σπάνια για έλληνα ποδοσφαιριστή αφού αποφάσησε να δοκιμάσει την τύχη του στο πρωτάθλημα της Βουλγαρίας και συγκεκριμένα στην Λοκομοτίβ Μέζντρα. Τον επόμενο χρόνο γύρισε στην Ελλάδα και μέσα σε 3 χρόνια πέρασε απο 3 διαφορετικές ομάδες. Το 2011 υπέγραψε στον Πανηλειακό και φέτος πήρε μεταγραφή για την Κέρκυρα όπου θα έχει συμπαίκτες τους Παναγιώτη Σταμόγιαννο και Ανδρέα Βασιλογιάννη που επίσης βγήκανε απο τις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Ο Βασιλογιάννης παίζει ώς δανεικός στην Κέρκυρα. Πλέον ο Λώττας είναι 24 ετών.




Γιώργος Κατσικογιάννης

 Ήτανε απο 12 ετών στον Ολυμπιακό. Πήρε αρκετές ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού και αρκετές φορές είχε παρομοιαστεί με τον Άκη Στολτίδη. Σίγουρα ήτανε απο τις περιπτώσεις παικτών που πολλοί πίστεψαν πως τελικά θα τα καταφέρει. Ένας δυνατός αμυντικός χάφ που παίζει με αρκετή απλότητα και που είχε βοηθήσει ακόμη και την πρώτη ομάδα σε ορισμένα παιχνίδια. Είχε πάει δανεικός στον Λεβαδειακό και στον ΟΦΗ και νομίζω πως και στις δύο ομάδες έδειξε καλά στοιχεία. Ειδικά στην Κρήτη τον αγάπησε ο κόσμος. Τελικά ο Βαλβέρδε αποφάσησε πώς η ομάδα δεν τον χρειάζεται και έτσι πέρυσι έμεινε ελεύθερος και πήγε στην Δράμα. Κρίμα γιατί ο ίδιος του δήλωνε ότι δέχεται ξανά να πάει δανεικός αρκεί να μην φύγει απο την ομάδα αφού είναι γεννημένος Ολυμπιακός. Φέτος υπέγραψε στην Καλλιθέα και σύμφωνα με το transfermarkt.de η αξία του είναι περίπου 350.000 ευρώ. Μακάρι να μπορέσει να κάνει μεγάλη καριέρα. Είναι πλέον 24 χρονών και αυτός.




Λευτέρης Ματσούκας

Σίγουρα τον θυμούντε πολλοί απο εσάς. Ένας αρκετά γρήγορος επιθετικός που έχει και τα δύο πόδια και μπορεί να επιτεθεί και απο τα άκρα. Πήρε κάποιες ευκαιρίες και έδειχνε ότι θα έχει μεγάλο μέλλον. Δεν ξέρω γιατί δεν τα κατάφερε! Πήγε δανεικός στον Εθνικό Αστέρα όπου όμως μάλλον απογοήτευσε... επέστρεψε στον Ολυμπιακό και τον Ιανουάριο του 2009 έμεινε ελεύθερος. Είχε όμως ήδη κάνει "όνομα" με τον Ολυμπιακό και την εθνική ελπίδων και έτσι πήρε μια αρκετά μεγάλη μεταγραφή αφού πήγε στην δεύτερη ομάδα της Βέρντερ Βρέμης! Στην ομάδα νέων της Βρέμης είχε σε 14 μάτς 2 γκόλ και 2 ασσίστ ενώ την επόμενη σαιζόν παίζοντας στην 2η ομάδα της Βέρντερ στην 3η κατηγορία της Γερμανίας μπήκε ώς αλλαγή μόλις 4 φορές. Το 2010 επέστρεψε στην Ελλάδα και τον Παναιγιάλειο. Πέρυσι πήγε στην Καλλιθέα όπου και παίζει ακόμη. Σε 13 παιχνίδια είχε 2 γκόλ και 1 ασσίστ. Είναι ακόμη 22 ετών και αν δουλέψει σκληρά μπορεί να τα καταφέρει.





Γιαννούλης Φακίνος

Άλλος ένας ποδοσφαιριστής για τον οποίο πολλοί προέβλεπαν σπουδαίο μέλλον! Αρκετά έξυπνος και με μεγάλο ταλέντο. Ήταν αρκετά καλός κυρίως στο μοίρασμα του παιχνιδιού. Μπορεί να παίξει και με τα δύο πόδια και απ΄ότι θυμάμαι παίζει κυρίως ως κεντρικός μέσος αλλά μπορεί και απο αριστερά. Κάποτε θεωρούνταν απο τα μεγάλα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου και πλέον η αξία του έχει πέσει στα ... 25.000 ευρώ! Ποσό που αντιστοιχεί σχεδόν σε ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή... Το πώς γίνεται αυτό είναι απλό. Πλέον παίζει στην αγγλική Ebbsfleet United στην Κόνφερενς. Σύμφωνα με το transfermarkt.de πέρυσι έπαιξε μόλις 12 μάτς απο τα οποία μόνο ένα για 90 λεπτά και στα περισσότερα μπήκε ώς αλλαγή. Τελικά τον είχαμε υπερεκτιμήσει τόσο πολύ ή συμβαίνει κάτι άλλο; Κάπου εδώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και οι ποδοσφαιριστές είναι απλοί άνθρωποι... και για ένα νεαρό παιδί η καθημερινή πίεση που υπάρχει ειδικά σε εμάς στην Ελλάδα μπορεί να αποδειχτεί βαριά και καταπνικτική! 

 Εγώ εύχομαι απλώς να χαίρεται αυτό που κάνει και να το απολαμβάνει... και ας μήν είναι σε τόπ επίπεδο. Πέρυσι ολοκλήρωσε και τις σπουδές του στην Αγγλία. Σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Hertfordshire. Ειλικρινά μπράβο του! Απλώς να αναφέρω ακόμη ότι πρίν καταλήξει στην Αγγλία έπαιξε μετά τον Ολυμπιακό σε Πανιώνιο, Ηλιούπολη και Απόλλων Σμύρνης. Αφού τέλειωσε και τις σπουδές του ... και εφόσον το θέλει και ο ίδιος του εύχομαι να συγκεντρωθεί πλέον στο ποδόσφαιρο και να πάρει σύντομα μεταγραφή για κάποια ομάδα σε μεγαλύτερη κατηγορία στην Αγγλία. Πάντως όπως θα δείτε και στην παρακάτω φώτο... ακόμη και στην κόνφερενς της Αγγλίας έχουν καλύτερα γήπεδα απ΄ότι στην δική μας Σούπερλιγκ!




Λεωνίδας Παναγόπουλος

 Ένας απο τους αρκετούς τερματοφύλακες που βγήκανε απο την ακαδημία του Ολυμπιακού και ενώ έδειχναν καλά στοιχεία τελικά δεν κατάφεραν να καθιερωθούν! Πήρε ευκαιρίες και στην πρώτη ομάδα και κάποια στιγμή είχε γίνει το νούμερο 3 στην ομάδα των αντρών ενώ ταυτόχρονα ήτανε βασικός στην εθνική ομάδα των ελπίδων. Ειλικρινά στην δική του περίπτωση ο μόνος που φταίει που δεν εξελίχθηκε περισσότερο είναι... ο εαυτός του! Δεν θέλω να το αναλύσω περισσότερο αλλά αυτή είναι η δική μου εντύπωση. Άν κάνω λάθος ας με συγχωρέσει... Πλέον είναι 25 ετών και παραλίγο να μείνει χωρίς ομάδα. Μετά τον Ολυμπιακό τον απέκτησε ο Πανιώνιος αλλά δεν μπόρεσε να κερδίσει την θέση κάτω απο τα δοκάρια της ομάδας. Γενικότερα δεν πρέπει να τους έπεισε αφού τελικά τον άφησαν ελεύθερο φέτος τον Ιανουάριο. Δεν κατάφερε να βρεί ομάδα και έμεινε ελεύθερος για 7 μήνες. Τελικά βρήκε στέγη φέτος στον Βύζα Μεγάρων και θα αγωνιστεί στην Φούτμπολ Λίγκ.




Γιαχμίρ Χίκα (Jahmir Hyka)

 Όταν ήρθε στον Ολυμπιακό απο τα Τίρανα η εφημερίδα "Πρωταθλητής" έγραφε ότι πήραμε τον Μαραντόνα της Αλβανίας! Μάλιστα είχανε πάρει συνέντευξη απο τον προπονητή του στην Ρόζενμποργκ που δήλωνε τότε για τον Χίκα "Είναι πολύ καλός από τεχνικής πλευράς. Διαθέτει πολύ καλή πάσα. Έχει «φαρμακερό» σουτ. Είναι εξαιρετικός και με τα δύο του πόδια. Το καλό του είναι το δεξί, όμως χρησιμοποιεί εξίσου και το αριστερό. Συγκεκριμένα, εμείς στην ομάδα τον χρησιμοποιούσαμε ως δεξί και ως αριστερό εξτρέμ. Μπορούσε να αντεπεξέλθει με επιτυχία και στις δύο πλευρές". Αυτό που δεν μας είπε βέβαια είναι το ότι αφού ήτανε τόσο παικταράς για ποιόν λόγο δεν δώσανε στα Τίρανα τα 175.000 ευρώ που τελικά πλήρωσε ο Ολυμπιακός για να τον αποκτήσει!



 Η συνέχεια γνωστή. Πέρασε και δεν ακούμπησε! Δόθηκε δανεικός στην άλλη ομάδα των Τιράνων και τελικά πουλήθηκε το 2008 για 300.000 ευρώ στην γερμανική Μάιντς του Γιούργκεν Κλόππ. Άν και ο ίδιος προπονητής είχε πάρει στην Μάιντς και τον Φέλιξ Μπόρχα απο τον Ολυμπιακό... οπότε ας μην μας κάνει εντύπωση αυτό! Στην Μάιντς έμεινε 2 σαιζόν. Έκανε μερικά καλά παιχνίδια όμως δεν κατάφερε να καθιερωθεί και επέστρεψε τελικά το 2010 στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανιώνιου που έδωσε για τον Χίκα 120.000 ευρώ. Μισό χρόνο μετά έφυγε κιόλας... επιστρέφοντας στα Τίρανα για 70.000 ευρώ. Όπως φαίνεται όμως το παιδί για κάποιον λόγο δεν θέλει να κάθεται στο ίδιο μέρος για πολύ καιρό... αφού μερικούς μήνες αργότερα πήρε μεταγραφή για το ελβετικό πρωτάθλημα και την Λουκέρνη για 30.000 ευρώ! Έχει 18 συμμετοχές με την εθνική ομάδα αντρών της Αλβανίας και έχει πετύχει ένα γκόλ.



Ζόρα Χοβαννισιάν (Zhora Hovhannisyan)

 Ήρθε στον Ολυμπιακό το 2005 απο την αρμένικη Πιούνικ. Παρουσιάστηκε ώς ταλεντάρα... ήτανε άλλωστε και μέλος των εθνικών ομάδων νέων και ελπίδων της πατρίδας του. Θα πώ κάτι που είναι απλώς αίσθηση μου και τίποτα παραπάνω... πιστεύω την μεταγραφή του την χρωστάει 100% στον πατέρα του που είναι μεγάλο κεφάλαιο για το ποδόσφαιρο της χώρας του και νομίζω πως ο Κόκκαλης κάποια χάρη του έκανε με την κίνηση να φέρει τον γιόκα του στο λιμάνι! Πατέρας του είναι ο Khoren Oganesian που έχει αναδειχτεί ως ο καλύτερος αρμένιος ποδοσφαιριστής για τον 20ο αιώνα και έχει 34 εμφανίσεις και 6 γκόλ με την φανέλα της Σοβιετικής Ένωσης! Επίσης την εποχή που έγινε η συγκεκριμένη μεταγραφή ήτανε και πρόεδρος... της Πιούνικ! Απο τον Ολυμπιακό πήγε δανεικός σε Αιγάλεω και Χαιδάρι και τελικά έμεινε ελεύθερος το 2007 και υπέγραψε στον Άγιο Δημήτριο. Το 2009 πήγε στην Δόξα Κρανούλας. Εκεί έμεινε μόνο μισό χρόνο και έμεινε ελεύθερος τον Ιανουάριο του 2010. Κάπου εκεί τα ίχνη του χάνονται για 2 χρόνια... άν και άκουσα ότι πήγε και δοκιμάστηκε στην Σατούρν Μόσχας αλλά τελικά δεν έπεισε τους υπεύθυνους και δεν αποκτήθηκε. Ξαφνικά φέτος τον Ιανουάριο φαίνεται πως υπέγραψε με την Λοκομοτίβ Τασκένδης και παίζει στο πρωτάθλημα του Ουζμπεκιστάν! Ποιόν έχει άραγε για προπονητή εκεί; Τον πατέρα του!




Γιάννης Παπαδόπουλος

 Έχει περάσει απο όλες τις εθνικές ομάδες της Ελλάδας. Έχει και μια συμμετοχή στην εθνική ανδρών. Σίγουρα γνωστός στους έλληνες οπαδούς έγινε την σαιζόν 2007/08 που έκανε καλή χρονιά με τον Ηρακλή ενώ το ίδιο καλοκαίρι είχε βγεί δευτερος στο Ευρωπαικό πρωτάθλημα νέων με συμπαίκτες παιδιά όπως τον Νίνη, τον Μήτρογλου και τον Παπασταθόπουλο! Τελικά ήρθε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2008. Έμεινε 3 χρόνια όμως δεν μπόρεσε να πετύχει όσα περιμέναμε αρκετοί απο αυτόν. Φαίνονταν ότι θα έχει μεγάλη εξέλιξη... ήτανε καλός κυρίως στον οργανωτικό τομέα όμως ήξερε και να κόβει και επίσης διέθετε ένα πολύ δυνατό μακρινό σούτ! Καλύτερη εμφάνιση του ήτανε σε ένα ντέρμπυ με τον Παναθηναικό όταν ο προπονητής τον έριξε ... στα βαθιά και ο Παπαδόπουλος όχι απλώς καλύμβησε αλλά έβγαλε μάτια! Δυστυχώς όμως δεν κατάφερε να καθιερωθεί αφού τις περισσότερες φορές που πήρε ευκαιρία να αγωνιστεί δεν έδειξε κάτι εξαιρετικό. Πέρυσι έμεινε ελεύθερος και πήρε μεταγραφή για την Δυναμό Δρέσδης, έναν ιστορικό σύλλογο της πρώην ανατολικής Γερμανίας. Οι γερμανοί είναι ευχαριστημένοι αφού τα πάει αρκετά καλά! Πέρυσι έπαιξε σε 24 παιχνίδια βγάζοντας μια ασσίστ και φέτος έχει ήδη 4 συμμετοχές ώς βασικός. Τον χρησιμοποιούν ώς αμυντικό χάφ και νομίζω ότι σύντομα θα τον δούμε σε μεγαλύτερη ομάδα και ποιός ξέρει γιατί όχι και ξανά στην εθνική! Είναι μόλις 23 ετών και αν συνεχίσει να δουλεύει και να βελτιώνεται θα κάνει μεγάλη καριέρα. 



Υ.Γ.: Μπράβο στην ομάδα για την νίκη μέσα στα Γιάννενα! Καλύτεροι παίκτες μας οι Τζεμπούρ, Ιμπαγάσα και Μήτρογλου! Ο Κάρολ δεν μου έμοιαζε σταθερός αλλά στο τέλος μας έσωσε με 3 καλές αποκρούσεις. Η άμυνα πρέπει οπωσδήποτε να δέσει γρήγορα γιατί οι γερμανοί δεν αστειεύονται! Φαρφάν, Χούντελααρ, Αφελάι, Μπαρνέτα, Ντράξλερ, Χόλτμπι κτλ μπορούν να προκαλέσουν αρκετό κίνδυνο! Για να πώ την αλήθεια όμως πιστεύω πως με λίγη τύχη που πάντα χρειάζεται... τους έχουμε! Έχουν πρόβλημα με την άμυνα τους και ο τερματοφύλακας τους είναι νεαρός και όχι ιδιαίτερα σταθερός. Έχω καλό προαίσθημα για την Τρίτη...

Υ.Γ.2: Η ομάδα μπάσκετ μετά την ΤΣΣΚΑ νίκησε σε φιλικό και την Σιένα και έστειλε απο νωρίς μυνήματα... και όλα αυτά χωρίς τον τραυματισμένο Λό! Μάλιστα με την Σιένα δεν έπαιξε λόγω ξεκούρασης ούτε ο Σπανούλης! Μακάρι να μείνουμε μακριά απο τραυματισμούς και θα δούμε και φέτος όμορφα πράγματα!






No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG