Thursday, April 25, 2013

Θα είμαστε μαζί σου... όταν δούμε τα λόγια να γίνονται πράξεις!


 Καλά τα είπε ο Μαρινάκης σήμερα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Δεν υπάρχει λόγος να επαναλάβω τις δηλώσεις... Υπάρχουν σε όλα τα αθλητικά σάιτ. Για παράδειγμα εδώ στους φίλους μας απο το Olympiacos-blogspot.



 Πολύ σωστά τα λόγια του πρόεδρου. Κάποιοι λένε πως "μίλησε σαν ένας απο εμάς". Δεν διαφωνώ. Θέλω ειλικρινά να δεχτώ καλοπροαίρετα την σημερινή ομιλία του και γιαυτό ελπίζω πραγματικά να μην μείνει μόνο στις υποσχέσεις.

 Διότι ο λαός του Ολυμπιακού είναι πικραμένος. Πικραμένος όχι μόνο απο την αδιαφορία των ποδοσφαιριστών σε παιχνίδια που για εμάς σήμαιναν πάρα πολλά (με ΠΑΟΚ και ΠΑΟ), αλλά πικραμένος και με την συμπεριφορά της διοίκησης και κυριως του ίδιου του Μαρινάκη! Διότι στα τόσα χρόνια ποτέ κάποιος πρόεδρος δεν έχει τολμήσει να χαρακτηρίσει τους οπαδούς του Ολυμπιακού "αχάριστους", "μπαχαλάκηδες" ή "κοπρόσκυλα". Και έχουν υπάρξει εποχές που τέτοιοι χαρακτηρισμοί θα δικαιολογούνταν περισσότερο απ'ότι σήμερα! 

 Παρόλα αυτά είναι καλό ακόμη και εμείς οι οπαδοί σιγά σιγά (ή και γρήγορα... ανάλογα με τις αντοχές του καθενώς) να ξεχάσουμε το πρόσφατο παρελθόν και να συγκεντρωθούμε στο μέλλον του Ολυμπιακού μας! Ο Μαρινάκης έχει την οικονομική δυνατότητα να εξασφαλίσει στην ομάδα μας ένα μέλλον μακριά απο οικονομικά προβλήματα ή διοικητική αστάθεια όπως συμβαίνει αυτήν την στιγμή σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Είδατε που τους έφτασαν τα προβλήματα τους. Ο ένας έμεινε εκτός Ευρώπης και ο άλλος υποβιβάστηκε (άν και προσωπικά ακόμη και τώρα πιστεύω πως κάτι μπορεί να βρούνε για να την σώσουν...). Γιαυτό και πρέπει απο την μεριά μας να στηρίξουμε τον πρόεδρο. Όμως πάνω απο όλα πρέπει να στηρίξει και ο ίδιος του τον εαυτό του και φυσικά τον Ολυμπιακό!



 Διότι ο κόσμος άλλες εποχές μετά απο τέτοιες δηλώσεις θα είχε βγεί στους δρόμους και θα φώναζε και θα τραγουδούσε το όνομα του πρόεδρου μας. Σήμερα όμως όπως είμαι σίγουρος πως θα έχετε διαπιστώσει ήδη και εσείς... ο κόσμος αντιμετωπίζει τις δηλώσεις που διέρευσαν απο του Ρέντη με δυσπιστία. Λόγια, λόγια, λόγια και μεγάλες υποσχέσεις! Όμως πλέον δεν αρκούν αυτά! ΠΡΑΞΕΙΣ ζητάει ο κόσμος και καλά κάνει! 

 Ελπίζω η σημερινή ομιλία να βγήκε μέσα απο την ψυχή του Μαρινάκη. Διότι άν είναι έτσι είμαι βέβαιος πως θα ακολουθήσουν και πράξεις! Άν όχι.... θα είναι άλλο ένα τεράστιο λάθος. Ίσως μεγαλύτερο και απο τα προηγούμενα. Δεν πρέπει να υπόσχεσαι σε οπαδούς μεγάλες κινήσεις και να μην κάνεις τίποτα τελικά... Διότι άλλη μια φορά θα έχει απογοητευτεί ο κόσμος απο άδειες υποσχέσεις και θα έχει δεχτεί άλλο ένα μεγάλο πλήγμα η σχέση οπαδών-διοίκησης. Και αυτό δεν πρέπει να γίνει! Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι ενωμένος για να είναι δυνατός. 

 Πρόεδρε κάνε όσα δήλωσες σήμερα και εμείς θα ξεχάσουμε όλα όσα έγιναν στο παρελθόν και θα είμαστε στο πλευρό σου. Όμως να ξέρεις οτι ΛΟΓΙΑ δεν αρκούν πλέον... ΠΡΑΞΕΙΣ θέλουμε να δούμε! 



Υ.Γ.: ***Edit: Λανθασμένα είχα γράψει πως ο Μαρινάκης εννοούσε τον Ριέρα ώς ακριβότερη μεταγραφή. Βλέπετε όπως και οι περισσότεροι απο εσάς... έτσι και εγώ ξέχασα εντελώς την ύπαρξη του "καλύτερου του Ροναλντίνιο και κράμα Αναστόπουλου και Τζιοβάνι" Λουίς Ντιόγο! Αυτόν εννοούσε ο Μαρινάκης... και τελικά στο συγκεκριμένο θέμα καλά τα είπε!


Υ.Γ.2: Με βάση τα όσα είπε σήμερα ο Μαρινάκης.... δηλώσεις παλαιότερες όπως εκείνες που είχε κάνει πως "Φέτος έχουμε περισσότερες τελικές προσπάθειες απο πέρυσι, άρα παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο και είμαστε καλύτερη ομάδα απο την περσινή" καταλαβαίνουμε όλοι πως ήτανε απλώς για να γίνει ασπίδα και να προστατεύσει τους ποδοσφαιριστές. Μπράβο του ειλικρινά! Απλώς έγινε με λάθος τρόπο... διότι το να κοροϊδεύεις τον κόσμο της ομάδας σε σημείο που να απορούμε όλοι άν ο πρόεδρος ξέρει καθόλου απο μπάλα... έ δεν είναι και ό,τι καλύτερο! Παρόλα αυτά τώρα μπορώ να τις καταλάβω εκείνες τις δηλώσεις και να τις δικαιολογήσω... και άν έγιναν για το καλό της ομάδας και για να τραβήξει ο ίδιος του τις αποδοκιμασίες πάνω του προστατεύοντας τους ποδοσφαιριστές... πραγματικά πολλά πολλά μπράβο! Μόνο που ελπίζω στο μέλλον να διαχειριστεί παρόμοιες καταστάσεις με πιο έξυπνο τρόπο. Στην τελική ο κόσμος του Θρύλου εκτιμάει την ΑΛΗΘΕΙΑ... Αυτό είναι κάτι που φοβάμαι πως ακόμη δεν το έχει καταλάβει ο Μαρινάκης. Όταν το καταλάβει θα βελτιωθούν αυτόματα οι σχέσεις οπαδών-διοίκησης. Γιατί στην τελική.... Όλοι το καλό του Ολυμπιακού θέλουμε! Έτσι δεν είναι;

Υ.Γ.3: Ελπίζω όταν λέει πως θα τους διώξει όλους να μην εννοεί οτι θα τους αντικαταστήσει με παίκτες όπως τον Ολαϊτάν κτλ. Γιατί του χρόνου θα του φταίνε αυτός και ο Ντε Βινσέντι κτλ! Να μαθαίνουμε απο τα λάθη μας...

Υ.Γ.4: Ο Χάινς είναι παληκάρι! Σιγά μην τον σταματούσε μια ζαλάδα.... 



No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG