Saturday, April 27, 2013

Στο Λονδίνο θα κάνω το repeat και αν δεν γίνει και αυτό...


... στα @@ μας τα δυό!!!

 Πωωωωώ τί τρέλα είναι αυτή; Έχουν περάσει σχεδόν 24 ώρες και ακόμη δεν μπορώ να ηρεμίσω απο χθές. Αυτή η ομαδάρα βγάζει απίστευτη τρέλα! Υγεία, πάθος, ψυχη, αντοχές, τσαμπουκά, αγάπη, ενέργεια, δύναμη, εγωισμό (με την καλή έννοια), περηφάνεια! Όλα όσα αντιπρωσωπεύει η λέξη Ολυμπιακός! Ειλικρινά... θυμίστε μου μια ομάδα σε οποιοδήποτε άθλημα τα τελευταία 20-30 χρόνια που να αντικαθοπτρίζει τόσο πολύ την έννοια Ολυμπιακός... την Ολυμπιακή ψυχή! 


 Για το μάτς τι να πούμε; Πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι... ο φετινός Ολυμπιακός έτσι είναι... Θα μας τρώει την ψυχή σε κάθε μάτς και θα μας στέλνει στο νοσοκομείο για να μας ανασταίνει στο τέλος και να μας δίνει ακόμη μεγαλύτερη χαρά... ακόμη μεγαλύτερη καύλα! Διότι ειλικρινά τώρα... Άν πήγαιναν απο την αρχή όλα καλά και ο Ολυμπιακός ήτανε συνέχεια μπροστά στο σκόρ με 10-15 πόντους... θα πανηγυρίζαμε την νίκη με την ίδια χαρά; Άν ο Ολυμπιακός πέρυσι είχε νικήσει την ΤΣΣΚΑ στον τελικό της Πόλης πολύ πιο εύκολα... θα είχε γίνει για άλλη μια φορά ΘΡΥΛΟΣ σε ολόκληρο τον κόσμο; Θα νιώθαμε τα ίδια απίστευτα και αξέχαστα συναισθήματα; Όχι βέβαια!

 Διάβασα και άκουσα τις δηλώσεις των καλαθοσφαιριστών μας, του Μπαρτζώκα και των προέδρων. Η ομάδα είναι πανέτοιμη. Πανέτοιμη για να πάει στο Λονδίνο και να φέρει την τρίτη ευρωπαϊκή κούπα στο μπάσκετ! Σε καμία περίπτωση δεν είμαστε το φαβορί, παρόλο που είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης. Όμως μας χαλάει αυτό; Όχι βέβαια! Καλύτερα έτσι... και πέρυσι σαν τεράστιο αουτσάϊντερ πήγαμε και το σηκώσαμε και τους τρελάναμε όλους!


 Πάικτες όπως ο Σπανούλης που είχε κάνει μεγάλη κοιλιά, ο Πάουελ που είχε κατηγορηθεί οτι είναι πολύ "σοφτ", ο Περπέρογλου που έκανε μέτριες εμφανίσεις κτλ δείχνουν να έχουνε βρεί ρυθμό στην κατάλληλη στιγμή! 

 Αυτή η τρελή παρέα παικτών, τεχνικού επιτελείου και προέδρων είναι ικανή να κάνει άλλο ένα θαύμα και να συνεχίσει να γράφει χρυσές σελίδες στο δικό της παραμύθι... Γιαυτό και το πιστεύω πραγματικά πως... Στο Λονδίνο θα κάνω το repeat και αν δεν γίνει και αυτό... στα @@ μας τα δυό! Διότι ακόμη και μόνο η παρουσία στο Φάιναλ Φόρ είναι τεράστια επιτυχία! Δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό... και άν ακούσω έστω και έναν να βρίζει αυτήν την ομάδα θα τον δαγκώσω άσχημα! Στο κάτω κάτω δεν γίνεται να παίρνουμε την Ευρωλίγκα και κάθε χρόνο.... Κάθε δεύτερος χρόνος αρκεί! Χαχαχα...


Υ.Γ.: Δείτε τα πανηγύρια στα αποδυτήρια μετά την νίκη: http://www.youtube.com/watch?v=wJVBkKMgVc4&feature=player_embedded

Υ.Γ.2: Του φάγανε την χολή του Μίτσελ....χαχα... Όχι ευτυχώς δεν έχει κάτι σοβαρό. Όμως πρέπει να πάει στην Ισπανία να κάνει εγχείριση στην χολή και θα λείψει 4-5 μέρες. Στον παγκο στην Κομοτηνή θα κάτσει ο βοηθός του.

Υ.Γ.3: Έχει ακούσει πολλά ο Μπαρτζώκας.... αλλά τελικά αποδείχθηκε οτι πολύ καλά έκαναν οι Αγγελόπουλοι που όπως πάντα στήριξαν και τώρα τον προπονητή. Και θα πώ και κάτι ακόμη... Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήτανε άλλη ομάδα και το είδαμε όλοι αυτό. Οι παίκτες ήτανε απίστευτα αγχωμένοι! Η ομιλία του Μπαρτζώκα στο ημίχρονο στα αποδυτήρια ήτανε αυτή που τους ηρέμισε και τους ξύπνησε με αποτέλεσμα να δούμε τον πραγματικό Ολυμπιακό στο 2ο ημίχρονο! Μπράβο "ύπνε"!!!

Υ.Γ.4: Ένας ακόμη που έχει ακούσει πολλά είναι ο Τζός Πάουελ. Και εγώ έχω πεί πως όπως φαίνονταν ήτανε μάλλον λάθος επιλογή! Όμως χθές ήτανε απο τους βασικούς λόγους που ο Ολυμπιακός εξαφάνισε την διαφορά που είχε πάρει η Εφές... Είναι ένας άνθρωπος με εμπειρία που αγαπάει το μπάσκετ. Ένας άνθρωπος με ψυχική ηρεμία και βαθιά πίστη στον Θεό, πράγματα που τον βοήθησαν να ξεπεράσει πολλές δύσκολες στιγμές στην καριέρα του. Δεν είναι ο παίκτης μπαμπούλας κάτω απο τα καλάθια όπως ήτανε ο Ντόρσεϊ, όμως είναι ένας καλός καλοθοσφαιριστής που άν βρεί τον ρόλο του στην ομάδα μπορεί να προσφέρει πολλά.


Υ.Γ.5: Το είπα και χθές στην σελίδα μας στο ΕφΜπί, Αυτός ο Λούκας Γκόρντον πρέπει οπωσδήποτε να επιστρέψει στην ομάδα. Είχα γράψει σε ένα απο τα τελευταία άρθρα μας στον RedOnAir για τους περίεργους λόγους που τον έφεραν να φύγει απο την ομάδα. Όπως και να έχει είναι ένας παίκτης που ταιριάζει και μπασκετικά αλλά και σαν χαρακτήρας στον Ολυμπιακό! Τον θέλω οπωσδήποτε! Παλιά έπαιρνε 400 χιλιάρικα... πλέον ζητάει γύρω στο 1 εκ. ευρώ τον χρόνο. Παρόλα αυτά νομίζω (βασικά είμαι σίγουρος) οτι τα αξίζει!


No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG