Friday, April 26, 2013

Είμαστε καλύτεροι και θα το πάρουμε!


Άρθρο του "Chef στο ΣΕΦ" ... devotion#7, για τον σημερινό αγώνα με την Εφές.


Βασικά… Καλησπέρα σας (που έλεγε και μια ψυχή) …

  Ξημερώνει Παρασκευή 26/4, μέρα που το 5ο παιχνίδι της σειράς Ολυμπιακός-Εφές θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και θα κρίνει την ομάδα που θα περάσει στo Φάιναλ Φορ του Λονδίνου…

 Αφού φάγαμε την ξενέρα της προηγούμενης Παρασκευής, με την ομάδα να μην είναι ήδη στην τετράδα για ένα σουτ στο τελευταίο δευτερόλεπτο, αφού είχαμε και τα του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού με τις δηλώσεις Μαρινάκη, τις «κλειστές φιέστες» κλπ, ήρθε η ώρα να σταθούμε πλάι στην ομάδα που μας έκανε περήφανους πέρυσι.

 Σήμερα όσοι έρθουν γήπεδο να ξέρουν….: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ ΜΠΑΡΤΖΙΩΚΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΤΕΦΟΡΜΕ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΦΤ ΠΑΟΥΕΛ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΖΕΡΙΑ. Σήμερα πάμε να ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ την προσπάθεια των παιδιών που πέρυσι μας χάρισαν τη συγκλονιστικότερη χαρά που θα μπορούσαμε να έχουμε ζήσει μαζί τους. Πάμε να ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ και να ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ την ομάδα που θύμισε και στον τελευταίο τι πρεσβεύει ο Ολυμπιακός από γεννησιμιού του… Σήμερα χρειάζεται και ένα ΣΕΦ από τα παλιά,να κάνει δύσκολη τη ζωή της Εφές. Που δεν θα «ξενερώνει» στο λάθος, δεν θα γιουχάρει τον-κάθε-Πάουελ, δεν θα δυσανασχετεί με τις επιλογές του κόουτς… Τα φαντάσματα των Ίβκοβιτς και Ντόρσεϊ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να περάσουν έστω κ έξω από το γήπεδο, και η διαιτητοφοβία/διαιτητολαγνεία ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να μας δημιουργήσουν νεύρα και άγχος… ΣΗΜΕΡΑ δεν υπάρχει «κόσμος» και «ομάδα». Υπάρχει μόνο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ. Ραντεβού σε 18,5 ώρες περίπου (απο την στιγμή που το γράφω)
 

Υ.Γ.: …κι αν δεν γίνει αυτό…

Υ.Γ.2: Ωραίος ο Στηβ Γιατζόγλου. Λιοντάρι στο γήπεδο, λιοντάρι και στα πάνελ… και άσε τους Συρίγους να λούζονται.

Υ.Γ.3: Στην Ντόρτμουντ μετά τις περσινές σφαλιάρες από τον Ολυμπιακό, στήριξαν τη νεανική ομάδα τους και φέτος τη βλέπουν να κεντάει. Αυτό να γίνει παράδειγμα για όσους ενώ είδαν τα «παιδιά» του Ολυμπιακού στο ψηλότερο σκαλί πέρυσι, συνεχίζουν να θέλουν πιθανοαπίθανους ξένους για να συμπληρωθεί το ρόστερ (κάπως έτσι ο πρώην παίκτης Πέρκινς «έφαγε» αγωνιστικά λεπτά από τον Κατσίβελη).


devotion#7


No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG