Friday, April 19, 2013

Δεν επιτρέπουν στοίχημα στο διπλό της ΑΕΚ...


 Διάβασα την απόφαση της πρωτοβάθμιας πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας με την οποία αφαιρέθηκαν απο την ΑΕΚ βαθμοί και οτι η ΑΕΚ φυσικά θα καταθέσει έφεση διότι αυτή είναι η μόνη της ελπίδα να σωθεί. 

 Όμως για να σωθεί δεν αρκεί αυτό. Ακόμη και άν όντως η Σούπερ Λίγκα της επιστρέψει τους βαθμούς, αυτοί δεν αρκούν για να μην υποβιβαστεί. Πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να νικήσει την Κυριακή μέσα στο Περιστέρι τον ΑΔΙΑΦΟΡΟ Ατρόμητο. 

 Ο σκυλίσιος εγκέφαλος μου άρχισε να κάνει ντρίνγκ ντρίνγκ και φωτάκια αναβόσβηναν παρόμοια με τις σειρήνες της πυροσβεστικής ή της αστυνομίας. Το παθαίνω συχνά αυτό για να πώ την αλήθεια... Ίσως είμαι πολύ καχύποπτος και πονηρός αλλά δεν φταίω εγώ. Τόσα χρόνια στην Ελλάδα... έχουμε δεί τόσα και τόσα να συμβαίνουν.... και ειδικά στο ποδόσφαιρο! Λοιπόν... Σκέφτηκα πονηρά πονηρά να πάω να ρίξω ένα μικρούλι στοιχηματάκι στο ΔΙΠΛΟ ΤΗΣ ΑΕΚ!!! 

 Αλλά επειδή μάλλον δεν είμαι ο μόνος που σκέφτηκε έτσι... (αλλοίμονο...)... ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ τι κουτοπόνηροι είμαστε στην Ελλάδα και η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων η BWIN δεν το προσφέρει για στοιχηματισμό. Κλειδωμένο είναι το ματσάκι.... Όπως βλέπεται και στην παρακάτω φώτο μπορείτε να παίξετε όποιο μάτς θέλετε ΕΚΤΟΣ απο απο το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο. 



Υ.Γ.: Επειδή υπάρχουν αρκετές ομάδες που που κινδυνεύουν να "πληρώσουν" το κόστος της πιθανής σωτηριας της ΑΕΚ λέω παρόλα αυτά να βάλω μερικά ευρουλάκια σε κάποια μάτς. Οι ομάδες αυτές είναι οι Άρης (παίζει εκτός με την αδιάφορη Skoda Ξάνθη), Βέροια (παίζει στο ΟΑΚΑ με τον αδιάφορο Παναθηναϊκό), Πανθρακικός (υποδέχεται την υποβιβασμένη Κέρκυρα), ΟΦΗ (παίζει στην Τρίπολη με τον Αστέρα) και Πλατανιάς (υποδέχεται τον αδιάφορο Λεβαδειακό). Φυσικά ΔΕΝ συμβουλεύω κανένας σας να κάνει το ίδιο. Διότι στο ποδόσφαιρο μας δυστυχώς κυριαρχεί βρώμα. Και δεν μιλάω μόνο για το ελληνικό ποδόσφαιρο... Θα μου πείτε εσύ γιατί βάζεις λεφτά τότε; Ειλικρινά; Μάλλον είναι "αργά" για μένα... χαχα.... Άρρωστο σκυλίσιο μυαλό (τί λέγαμε για λαμπάκια και ντρινγκ ντρινγκ πρίν;).



No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG