Thursday, December 1, 2011

Ο πάγκος αξίζει εμπιστοσύνη!

 Ο Ολυμπιακός αντέδρασε σωστά μετά το κακό αποτέλεσμα με την Τρίπολη και κέρδισε με 6-0 την Δόξα Δράμας. Πολύ πιο σημαντικό απο τα έξι γκόλ πιστεύω πως ήτανε το συμπέρασμα ότι τουλάχιστον στα εύκολα μάτς στην Ελλάδα μπορεί να εμπιστεύεται τον ... πάγκο του! 




 Το γεγονός ότι ο Αμπντούν (2 ασσίστ και ένα γκόλ που δώθηκε ως αυτογκόλ του αμυντικού), ο Χαβίτο (γκολάρα), ο Πάντελιτς (2 γκόλ) και οι υπόλοιποι κέρδισαν με ευκολία την αδύναμη Δράμα δεν τους κάνει ξαφνικά παικταράδες παγκοσμίου επιπέδου, δείχνει όμως ότι δεν είναι σαπάκια όπως κάποιοι τους έχουν άδικα χαρακτηρίσει και πως μπορούν σε κάποια παιχνίδια στην Ελλάδα να ξεκουράσουν τους βασικούς παίκτες που το έχουν ανάγκη για να προφυλάσσονται και απο τραυματισμούς που προέρχονται καθαρά απο την κούραση των συνεχόμενων αγώνων. 


 Αμπντούν με την φανέλα της Νάντ

 Πάντελιτς με την φανέλα του Άγιαξ

Χαβίτο με την φανέλα της Μπάρτσα


 Το μόνο που δεν κατάλαβα ήταν για ποιόν λόγο δεν ξεκούρασε ο Βαλβέρδε και τον Χολέμπας βάζοντας βασικό τον Ζαραδούκα. Ούτε κάν ως αλλαγή δεν τον έβαλε! Για ποίόν λόγο αποκτήθηκε τελικά ο Ζαραδούκας; Είχανε ρωτήσει τον Βαλβέρδε αν τον θέλει πρίν τον πάρουν; Είναι κρίμα και για τον ίδιο δηλαδή που είχε φτάσει να χτυπήσει ακόμη και την πόρτα της εθνικής ομάδας και τώρα δεν παίρνει ούτε λεπτό συμμετοχής στον Ολυμπιακό. 




Υ.Γ.: Διάβασα την κριτική των παικτών για το παιχνίδι σε κάποια σάιτ... Αυτό που συμβένει δεν είναι πλέον για γέλια αλλά για κλάμματα! Απο σάιτ σε σάιτ ένας παίκτης γίνετε απο αστέρι σαπάκι! Ανάλογα σε ποιό σάιτ θα πέσεις! Δηλαδή άν δεν έχεις δεί μόνος σου το παιχνίδι αποκλείεται να βγάλεις σωστά συμπεράσματα! Για παράδειγμα σε μια σελίσα διάβασα την κριτική του Αμπντούν και έγραφε "Αρκετές ημιτελείς προσπάθειες. Παραλίγο να σκοράρει αλλά δεν τα κατάφερε λόγω απροσεξίας και ατυχίας". Ούτε λέξη για τις δύο ασσίστ στα γκόλ του Πάντελιτς δηλαδή! Ούτε κάν αναφορά στο γκόλ που πέτυχε και που τελικά επίσημα γράφτηκε στα χαρτιά ως αυτογκόλ. Τι να πώ... είναι να απορεί κανείς! Για τον Ιμπαγάσα το ένα σάιτ λέει "Μέτριος και ανέτοιμος" το άλλο λέει "Ήταν αυτός που έκανε όλο το παιχνίδι της ομάδας. Απο τους καλύτερους παίκτες του παιχνιδιού!". Ε έλεος! Και αυτά ήταν απλώς μερικά παραδείγματα... είμαι σίγουρος ότι και εσείς έχετε δεί παρόμοια πράγματα!


Υ.Γ.2: Κομμουνιστές, φασίστες και μαλάκες είναι οι "αγανακτισμένοι"! Δέν το λέω εγώ... ο Πάγκαλος το είπε! Έδωσε συνέντευξη σε Γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό και δήλωσε ακριβώς αυτό! Άρα σύμφωνα με τον Πάγκαλο περίπου 2 εκατομύρια έλληνες είναι φασίστες, κομμουνιστές και μαλάκες.... Ο άνθρωπος είναι στον κόσμο του. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση! Αφού δεν τον "μαζεύει" κανείς καλά κάνει και μας ξεφτιλίζει διεθνώς... άν είχαμε σοβαρή κυβέρνηση ο Πάγκαλος δεν θα ήτανε αντιπρόεδρος. Στο σπιτάκι του θα ήτανε και εκεί ας έκανε ότι δηλώσεις ήθελε!
Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες και δείτε το βίντεο απο την απίστευτη συνέντευξη του εδώ: http://news247.gr/ellada/politiki/oi_aganaktismenoi_einai_kommoynistes_fasistes_kai_mal_es.1517867.html

No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG