Wednesday, April 10, 2013

Ο κόσμος διψάει για διασυρμό! ΑΜΟΚ λέμε!!!


 Ο κόσμος του Ολυμπιακού διψάει να δεί την ομάδα να διασύρει (και όχι απλώς να νικήσει) τον βάζελο! Γιαυτό και έχουν γίνει ανάρπαστα τα εισιτήρια του αγώνα! Φυσικά όποιος ασχολείται με τον Ολυμπιακό και συζητάει με οπαδούς της ομάδας δεν περίμενε την πώληση των εισιτηρείων για να το διαπιστώσει αυτό! 


 Δεν είδαμε μπάλα φέτος αλλά το ακόμη χειρότερο είναι οτι στα περισσότερα ντέρμπι δεν δείξαμε την ανωτερότητα μας. Ο απλός οπαδός του Ολυμπιακού θέλει να ταπεινώνει πάντα τους βασικούς του αντίπαλους, μεταξύ άλλων και για να μην χρειάζεται την επόμενη μέρα στην δουλειά, στο σχολείο, στο πανεπιστήμιο, στο καφενείο κτλ να ακούει τις γελοιότητες του κάθε ανύπαρκτου!! Και φέτος αυτό πέρα απο την 4άρα με την χειρότερη ΑΕΚ όλων των εποχών δεν έχει γίνει. Και ακόμη και σε εκείνο το μάτς ήμασταν τόσο κακοί που δεν το χάρηκε ουσιαστικά κανείς.


 Καλώς ή κακώς το μάτς αυτό είναι για πολλούς το ίδιο σημαντικό με τον τίτλο (για να μην πώ και περισσότερο). Ελπίζω η ομάδα, οι παίκτες και ο προπονητής να το έχουν καταλάβει αυτό! Το λέω γιατί μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ βγήκε ο Μίτσελ (τον οποίο κατα τα άλλα στηρίζω... ακόμη...) και δήλωσε "Δεν καταλαβαίνω την απογοήτευση για το αποτέλεσμα, ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα"... Ο άνθρωπος δεν είχε πάρει χαμπάρι την σημασία του αγώνα και με παρόμοια νοοτροπία μπήκανε και οι περισσότεροι παίκτες μας στο γήπεδο! Ελπίζω πλέον να έχουν καταλάβει... ΔΕΝ υπάρχει καμία δικαιολογία!!! Αποτελειώστε τους!!!

Υ.Γ.: Μιλάμε πως έχουν τεράστια φαντασία οι συντάκτες των 3ων "ερυθρόλευκων" εφημερίδων. Πολύ πρωτότυπη ιδέα για τίτλο είχανε.... ΑΜΟΚ λέμε...



Υ.Γ.2: Χολέμπας αγόρι μου ηρέμησε... Δεν θα παίξει ο Μαυρίας αυτήν την φορά... Και ναί ΦΥΣΙΚΑ ειρωνεύομαι!!! Ακόμη δεν μπορώ να χωνέψω όσα έγιναν στο μάτς του πρώτου γύρου όταν άλλη μια φορά δώσαμε ζωή στους πεθαμένους!!! Και εννοείται πως δεν έφταιγε μόνο ο Χολέμπας... Αλήθεια θυμάστε πόσο είχανε γιορτάσει την ισοπαλία στην έδρα τους; Θυμάστε τι λέγανε και γράφανε; Ποιοί; Οι ανύπαρκτοι!!! 



No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG