Monday, April 15, 2013

"Τί πρόβλημα έχεις με την διοίκηση;"


 Δεν είχα σκοπό να ανεβάσω και 2ο κείμενο γιατί είμαι αρκετά κουρασμένος... Όμως ένας φίλος απο την σελίδα μας στο ΕφΜπί μου έκανε μια ερώτηση που θεωρώ πως είναι πολύ ενδιαφέρον! Διότι πολύ απλά πιστεύω πως την ίδια απορία έχουν αρκετοί που δεν καταλαβαίνουν όλους εμάς που φωνάζουμε και είμαστε "αχάριστοι"...



"Τί πρόβλημα έχεις με την διοίκηση;"

 Καταρχήν με τον όρο "διοίκηση" φαντάζομαι πως εννοούσε τον πρόεδρο. Διότι άν αρχήσω να σχολιάζω και τους άλλους (Βρέντζος, Μώραλης, Θεοδωρίδης, Καραπαπάς, Κοβάσεβιτς, Λορένθο κτλ κτλ) δεν θα τελειώσω ούτε μεθαύριο να γράφω. Και στην τελική όλοι αυτοί υπο τις εντολές του προέδρου είναι!

Λοιπόν τι με ενοχλεί στον Μαρινάκη; Τίποτα! Διότι δεν έχω προσωπικό πρόβλημα μαζί του! Το καλό του Ολυμπιακού θέλω! Να βλέπω την ομάδα να κάνει κάθε χρόνο βήματα προς τα εμπρός και να γίνεται καλύτερη! Η περυσινή ομάδα ήθελε 2 καλές προσθήκες (αμυντικό χάφ κυρίως) και θα ήμασταν μια χαρά. Αντί να φέρει 2 παίκτες έχασε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο την μισή ομάδα και πήγε και έφερε καμιά 20αριά....... Όμως παρόλα αυτά δεν κάλυψε τα σοβαρά κενά που είχε η ομάδα, έκανε και μια εντελώς λανθασμένη επιλογή προπονητή γιατί ενώ διατυμπανούσε πως θέλει να συνεχίσει στο στύλ Βαλβέρδε πήγε και έφερε τον Ζαρντίμ. Μόνο που η πορτογαλική σχολή είναι εντελώς διαφορετική απο την ισπανική... Πρόχειρες μεταγραφές, πρόχειρη επιλογή προπονητή...

 Το χειρότερο είναι πως τα λάθη συνεχίστηκαν.... και συνεχίζονται ακόμη και σήμερα! Έδιωξε τον Ζαρντίμ που άποψη μου είναι πώς έκανε λάθη και δεν ταίριαζε στον Ολυμπιακό.

 Μικρή παρένθεση: Ο Ζαρντίμ έκλεισε το στόμα του και έκανε την πάπια, είδε οτι το ρόστερ είναι αδύναμο και τί έκανε; Περιορίστικε σε ένα απλό άσχημο αμυντικογενές ποδόσφαιρο κλεφτοπόλεμου και με μεγάλο όπλο τις στημένες φάσεις. Δηλαδή αφου δεν μπορώ να πάρω αλλιώς τα μάτς άς είμαι καλός στα στημένα τουλάχιστον. Ήθελε σαν τρελός τον τίτλο και τον ενδιέφεραν μόνο τα αποτελέσματα για να γίνει αρεστός στην πατρίδα του για ομάδες όπως την Πόρτο και την Μπενφίκα που τον είχανε φτύσει πρίν υπογράψει σε εμας επειδή δεν είχε εμπειρία απο μεγάλη ομάδα και απο πρωταθλητισμό... Μόνο ο εαυτός του τον ενδιέφερε.... Τέλος παρένθεσης.

 Το λάθος δεν ήτανε που έδιωξε τον Ζαρντίμ. Το λάθος είναι το τι έκανε μετά... Στην αρχή το πείραμα με τον Νικοπολίδη τον οποίο και κόντεψε να "κάψει" και με μετά πήγε και έφερε τον Μίτσελ στον οποίο όπως λένε έδωσε σχεδόν 1,3 εκ. ευρώ για κάιε σαιζόν. Ο Μίτσελ μπορεί να ξέρει μπάλα αλλά προπονητής δεν φαίνεται να είναι (μακάρι να διαψεύσει). Κατέστρεψε ό,τι βρήκε αντί να βασιστεί σε αυτό και να προσθέσει τα δικά του στοιχεία.

 Και τα λάθη συνεχίζονται.... Δείτε την τακτική στις μεταγραφές... Δείτε πως αντιμετωπίζει τον κόσμο της ομάδας και την "γραμμή" που περνάει προς τα έξω σε ΜΜΕ κτλ!

Ο Μαρινάκης μου δίνει την εντύπωση οτι δεν έχει όραμα και δεν έχει σχέδιο για τα επόμενα χρόνια. Μου δίνει την εντύπωση οτι ναι μεν αγαπάει τον Ολυμπιακό αλλά πιο πολύ τα λεφτά του. Καλά κάνει μέχρι ενός σημείου γιατί επιχειρήματίας είναι... αλλά τότε μην το παίζεις οπαδός κ.Μαρινάκη. Βγές και μίλα ΚΑΘΑΡΑ στον κόσμο.

 Το καλοκαίρι αντί να βγούνε και να πούνε "Ναι πήρα την απόφαση για τους Α ή Β λόγους να μειώσω το μπάτζετ στο 1/3 και θα πορευτούμε με νέους έλληνες και με οικονομικούς ξένους" τί βγήκε και έλεγε; "Η ομάδα θα είναι καλύτερη απο πέρυσι. ΘΑ ΣΑΣ ΤΡΕΛΑΝΩ" είχε πεί. Το θυμάστε; "Θα φέρω και στόπερ και 10άρι" είχε πεί.... Τον Κοντρέρας εννοούσε που ήρθε μετά την προετοιμασία και τον Μασάντο που ΔΕΝ είναι 10άρι; Γιατί άλλον δεν έφερε... Πήγε και μας έφερε τον Ντιελνά για αντι Μέλμπεργκ και όταν κατάλαβαν τι "παικταρά" ¨πήρανε πήγανε και φέρανε τον ινδιάνο απο την Χιλή. Κανένα σκάουτινγκ... καμία οργάνωση... τίποτα.

 Νομίζω (δεν το ξέρω αλλά έτσι μοιάζει) πως ο Μαρινάκης προσπαθεί μέσα σε 3 χρόνια να ξεχρεώσει όσα λεφτά έβαλε στην αρχή! Επίσης με ενοχλεί ΤΡΕΛΑ η νοοτροπία "Ή είστε μαζί μας ή εναντίον μας" και το οτι δεν δέχετε και ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ καμία μα καμία κριτική!!! Έχει στηθεί ολόκληρο κύκλωμα που ελέγχει το διαδύκτιο, που ελέγχει εφημερίδες και ραδιόφωνα, ελέγχει σάιτ, μπλόγκ... ακόμη και το τβίτερ και το φέισμπουκ! Τί είναι όλα αυτά; Και μετά βγαίνει ο κυρ Σάββας και λέει "Δεν θα ανεχτούμε άλλο τίποτα! Υπάρχει η ηλεκτρονικη δίωξη που κάνει θαύματα!". Συγγνώμη; Χούντα έχουμε;

 Και για να τελειώνω επειδή θα πέσω για υπνο... Όχι δεν θέλω να φύγει. Να μας αποδείξει οτι θυμάτε τα λόγια του Κόκκαλη όταν ανέλαβε... και να κάνει όλα όσα Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΥ έχει κατα καιρούς υποσχεθεί! Και άν δεν μπορεί... να βγεί με ειλικρίνεια και να μας πεί "Έκανα βλακία που υποσχέθηκα πολλά... δεν μας πέρνει λόγω κρίσης κτλ... θα πάμε με πιτσιρίκια και με λύσεις απο το μεσαίο ράφι (στην καλύτερη) και ό,τι βγεί. Θα φροντίσω να μην χρωστάμε και να μην καταντήσουμε σαν τον ΠΑΟ και την ΑΕΚ αλλά θέλω την βοήθεια σας".

 ΜΑΖΙ ΤΟΥ θα είμαι άν το κάνει! Αλλά αυτός συνεχίζει το δούλεμα και παριστάνει τον αλάνθαστο! Έχει βάλει και όλους τους υπάλληλους (ΜΜΕ κτλ) να τον δοξάζουν και να τον προστατεύουν και δείχνει σε κάθε ευκαιρία οτι έχει όλους εμάς τους οπαδούς της ομάδας ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ! Σαν ένα μεγάλο παιδί είναι που βλέπει τον Ολυμπιακό σαν παιχνίδι (λές και παίζει μάνατζερ) και μαλώνει με τους φίλους του (Πατέρας, Αλαφούζος) ποιός το παίζει καλύτερα και ποιός είναι μεγαλύτερος μάγκας! 

Θέλω έναν πρόεδρο να με σέβεται και να είναι ειλικρινής απέναντι στον κόσμο. Να σέβεται την ιστορία του Ολυμπιακού και τον κόσμο του! Τίποτα παραπάνω.


Υ.Γ.: Επειδή κάποιοι μας έχουν πάρει λίγο "στραβά"... Δεν έχω καμία απολύτως διάθεση να χαλιέμαι και να κάθομαι να γράφω και να κρίνω διοίκηση και Μαρινάκη και να ασκώ κριτική. Μακάρι να ήταν όλα ρόδινα και να είχα να γράφω μόνο θετικά για τον πρόεδρο. Μακάρι απο εδώ και πέρα να έχω να γράφω μόνο θετικά!!! Απο σήμερα κιόλας!!! Δεν είμαστε ούτε κομπλεξικοί, ούτε έχουμε προσωπικά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους υπαλλήλους του. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ είμαστε και αυτό που θέλουμε είναι το καλό της ομάδας μας και τίποτα άλλο!

3 comments:

  1. ετσι οπως τα λες ειναι!!! μπραβο!!

    ReplyDelete
  2. εγω δεν ημουν απο αυτους που περιμενανε να ριξουμε στον βαζελο 5αρα! γιατι οσο χαλια και να ειναι μια ομαδα σε τετοια πεχνιδια αλλαζει προσωπο. αλλα περιμενα να τους χεφτιλησουμε με δοκαρια ευκαιριες με νικη με γκολ... ελεος δηλαδη!! δεν ξερουν οτι προταθλημα χωρις να κερδισουμε τον βαζελο ειναι μισο προταθλημα!!!!

    ReplyDelete
  3. Οι βάζελοι ήρθανε για να αναστηθούν στα μάτια των οπαδών τους. Πάλεψαν και το κατάφεραν. Ήτανε η μεγάλη ευκαιρία τους... Εμείς μπήκανε άλλη μια φορά όπως και με τον ΠΑΟΚ χωρίς σοβαρότητα και πάθος και χωρίς να έχουμε αίσθηση του τι σημαίνει το παιχνίδι αυτό για τον κόσμο του Ολυμπιακού.

    ReplyDelete

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG