Monday, April 15, 2013

Το μεγαλύτερο σφάλμα της εποχής Μαρινάκη!



 Το περασμένο καλοκαίρι όταν μέσα απο την καρδιά μας γράφαμε όσα θεωρούσαμε σωστά για το καλό της ομάδας που αγαπάμε και λατρεύουμε απο μικρά παιδιά, βγήκανε δυστυχώς αρκετοί και μας έκραξαν και μας λέγανε οτι κάνουμε κακό στον Ολυμπιακό. Άνθρωποι που ανακάλυψαν τον Ολυμπιακό την τελευτάια 10ετία και άνθρωποι που βγάζουν λεφτά στην πλάτη του Θρύλου και εκμεταλλέυονται την λατρεία μας!

 Βγήκε ο Καραπαπάς σε ραδιοφωνικό σταθμό και μας ενημέρωσε οτι «όλα πάνε τέλεια και όλοι είναι ευχαριστημένοι» για να βγεί μια μέρα μετά ο ίδιος ο προπονητής και για πρώτη (και δυστυχώς τελευταία) φορά να δηλώσει «Δεν είμαι ευχαριστημένος, Δεν έχουμε τους παίκτες που χρειαζόμαστε» και τότε έτρεξαν και του έφεραν τον Ντιακιτέ...



 Κάποιοι "μερακλήδες" οπαδοί μας απείλησαν το περασμένο καλοκαίρι γιατί δεν τους άρεσαν όσα γράφαμε για τις μεταγραφές και τον σχεδιασμό της ομάδας. Να ξεκαθαρίσω κάτι... Εμείς δεν έχουμε κανένα κέρδος απο την ομάδα! ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Λέμε και γράφουμε όσα βγαίνουν απο το μυαλό και την ψυχή μας με ειλικρίνεια και χωρίς καμία σκοπιμότητα. Δεν έχουμε σκοπό να βλάψουμε κανέναν. Το αντίθετο... Το ΚΑΛΟ του Ολυμπιακού μας θέλουμε.

 Τα στραβά τα βλέπαμε όλην την σαιζόν. Κάποια παιδιά που μας διαβάζουν σχεδόν απο την πρώτη στιγμή με κατηγόρησαν οτι «μαλάκωσα» και δεν λέω πλέον τα πράγματα όπως είναι. Δεν κάνω κριτική. Δεν είναι έτσι. Καθόλου δεν «μαλάκωσα». Βλέπαμε την ΚΟΡΟΪΔΙΑ. Πάντα κάποιος έφταιγε. Στην αρχή χρειάζονταν χρόνο η ομάδα, μετά έπρεπε να κάνουμε υπομονή και να στηρίξουμε, έφταιγε η οικονομκή κρίση, έφταιγε η ακριβή φορολογία, μετά έφταιγε ο Ζαρντίμ, μετά ο Νικοπολίδης και τώρα με βάση την ανακοίνωση της διοίκησης (σε λίγο περισσότερα για αυτήν...) φταίνε οι ποδοσφαιριστές που δεν είχανε πάθος. Όλοι φταίνε εκτός απο τον πρόεδρο και την διοίκηση του Ολυμπιακού! 

 Φυσικά και τα βλέπαμε όλα αυτά... Αλλά όταν βλέπεις οτι σε αγνοούν και σε «φτύνουν» και κάνουν όσα έχουν σκοπό να κάνουν χωρίς να τους ενδιαφέρει η άποψη του κόσμου και όταν μέχρι και ο κυρ Σάββας βγαίνει και απειλεί με «ηλεκτρονική δίωξη που κάνει θαύματα στην Ελλάδα...» κτλ, έ τότε καταλαβαίνεις κάποια στιγμή οτι όσο και να φωνάζεις άδικα χαλάς τα τον λαιμό σου και τα νεύρα σου.

 Όμως να σας πώ κάτι; Τελικά ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ θέλουνε! Να μας τρομοκρατήσουν και να μην μιλάμε! «Είτε είστε μαζί μας, είτε είστε εναντίον μας». Συγγνώμη αλλά... εγώ είμαι με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και όχι με τον Μαρινάκη και τον κάθε Μαρινάκη!!!



 Είδαμε τι έγινε και χθές όπως είχε γίνει και με τον ΠΑΟΚ. Μια ξενέρωτη ομάδα που δεν είχε καταλάβει την σημασία του αγώνα! Φυσικά φταίνε ΚΑΙ οι παίκτες! Δεν χρειάζεσαι παικταράδες για να νικήσεις έναν τελειωμένο βάζελο! Τους έχει ξεφτιλίσει φέτος το κάθε χωρίό! Οι βάζελοι ήρθανε για να αναστηθούν στα μάτια των οπαδών τους... πάλεψαν και το κατάφεραν! Και τα κομπλεξικά βαζελάκια αντί να δούνε την ανυπαρξία της ομάδας τους κάθονται και παπαγαλίζουν τις ανοησίες περί διαιτησίας κτλ που τους ταϊζει ο μίστερ τσίουτσίου! Τα γράφω όλα αυτά πρίν δώ τα πρωτοσέλιδα ... αλλά είμαι βέβαιος τι θα γράφουν. Τα ίδια και χειρότερα όπως και μετά το μάτς του πρώτου γύρου! Αλλά δεν φταίνε αυτοί. Εμείς φταίμε που δεν τους πατήσαμε κάτω να τους στείλουμε σπίτι με σκυμμένα κεφάλια και κλειστά στόματα! Εμείς το επιτρέψαμε να μιλάνε και να λένε όλες αυτές τις γελοιότητες και να μας την λένε και απο πάνω την ώρα που αυτοί βρίσκονται κάπου στην 7η ή 8η θέση με περίπου τους μισούς (και ακόμη λιγότερους) βαθμούς απ’ότι έχει ο Ολυμπιακός! Γιαυτό και θα είναι πάντα ανύπαρκτοι!


 Αλλά εγώ δεν είμαι οπαδός τους και δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν αυτοί. Όπως δεν είμαι και οπαδός της ΑΕΚ. Γιαυτό όποιος μας συγκρίνει με την ΑΕΚ και λέει "Κοιτάξτε τι γίνεται εκεί" να πάει να γίνει αεκτζής! Εμένα με ενδιαφέρει ΜΟΝΟ ο Ολυμπιακός! Ο λαός της ομάδας με την μεγαλύτερη ιστορία στην Ελλάδα αξίζει πολύ περισσότερα! Άσχετο αλλά να δείτε που στο τέλος θα μαγειρέψουν κάποιον τρόπο για να σωθεί η ΑΕΚ....

 Ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να κοιτάζει προς τα κάτω. Δεν πρέπει να βλέπει τι κάνουν ΠΑΟΚ,. ΠΑΟ και ΑΕΚ. Πρέπει να κοιτάζε ψηλά! Πρέπει να βλέπει όπως σωστά έχει πεί ο Red Professor7 το τι κάνουν οι «συμμαθητές» του με τους οποίους ξεκίνησε μαζί την ευρωπαϊκή περιπέτεια πρίν απο περίπου 15 χρόνια με τους οποίους βρίσκονταν τότε στο ίδιο πάνω κάτω επίπεδο. Και φυσικά εννοώ την Λυών, την Πόρτο, την Γαλατά, την Φενέρ, την Σαχτιάρ κτλ. Έχει ανώτερο πρωτάθλημα η Πορτογαλία; Μήπως η Τουρκία; Έχει περισσότερα χρήματα ή περισσότερο κόσμο η Βασιλεία ή η Στεάουα κτλ; Ρε θα τρελαθούμε;;; Όποιος δεν κοιτάζει ΨΗΛΑ και δεν προσπαθεί συνέχεια να γίνεται καλύτερος είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ στην μετριότητα!  

 Εγώ όσο θα ζώ θα ζώ με το τρελό όνειρο να δώ τον Ολυμπιακό να σηκώνει ευρωπαϊκό στο ποδόσφαιρο. Και ας είναι το Γιουρόπα! Και πιστέψτε με ΗΔΗ θα το είχαμε σηκώσει άν τόσα χρόνια δεν κάναμε τόσα και τόσα λάθη. Και φυσικά δεν φταίει μόνο η διοίκιση Μαρινάκη για αυτό. Όμως ο Κόκκαλης παρόλο που δεν αντιδρούσε πολλές φορές ψύχραιμα είχε ΟΡΑΜΑ και πρόσφερε περισσότερα απο σχεδόν κάθε άλλο πρόεδρο. Η διοίκηση Μαρινάκη τι σχέδιο έχει; Έχει όραμα; Εγώ δεν το βλέπω! Και προφανώς πολλοί δεν το βλέποουν και γιαυτό και με εξαίρεση τα ντέρμπι το γήπεδο έχει αδειάσει!!! Και δεν άδειασε λόγω οικονομικής κρίσης... λόγω κοροϊδίας άδειασε!

 Η χθεσινή εμφάνιση της ομάδας μπορεί να μας πίκρανε, να μας απογοήτευσε και να ήτανε ντροπιαστική... αλλά αυτό που μας έβγαλε απο τα ρούχα μας και μας εξόργισε ήτανε η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ανακοίνωση της επικίνδυνης διοίκησης μας! Συνεχίζουν να πουλάνε παραμύθι και συνεχίζουν να κλείνουν τα μάτια μπροστά στην οργή του λαού του Ολυμπιακού! Όλο το γήπεδο έκραζε τον Μαρινάκη και βγαίνουν και μιλάνε για «...μια μικρή ομάδα αχάριστων οπαδών...». Παρακαλώ; Μια μικρή ομάδα; Τί έχετε στα μάτια; Κερί έχετε στα αυτιά;

 Η ανακοίνωση ήτανε το μεγαλύτερο λάθος της διοίκησης Μαρινάκη απο την στιγμή που ανέλαβε. Και φυσικά δεν σταμάτησαν μόνο στο να συνεχίσουν να μας αγνοούν... Μετέφεραν όλην την ευθύνη στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Αυτοί φταίνε... καταλάβατε; Κανείς άλλος! Ούτε ο νέος προπονητής (βλέπετε δεν γίνεται να τον διώξουμε και αυτόν...) και φυσικά ούτε η ίδια η διοίκηση και κυρίως ούτε ο Μαρινάκης.


 Αλήθεια αυτά τα ΑΨΥΧΑ ΜΠΑΖΑ που χθές έπαιζαν (με εξαίρεση 2-3 παίκτες όπως τον καημένο τον Μήτρογλου που κόντευε να σκάσει απο οργή) ποιός τα μάζεψε στον Πειραιά; Ποιός τους έφερε όλους αυτούς; Ποιός δεν κάλυψε τα κενά που είχε η ομάδα; Ποιός δεν έφερε σωστό προπονητή; Ποιός δεν έκανε σωστές μεταγραφές; Ποιός συνεχίζει να μαζεύει μετριότητες; Ποιός επιτρέπει να αγωνίζονται μόνο όσοι έχουν τους σωστούς μάνατζερ; Ποιός έχει κλείσει Ολαϊτάν, Ντε Βινσέςντις κτλ αντί να φέρει ΠΟΙΟΤΗΤΑ; Ποιός διαχειρίζεται τα έσοδα απο το Τσου Λου, τους σπόνσορες, τα τηλεοπτικά κτλ με λάθος τρόπο; Ποιός δεν μοιάζει να έχει κανένα όραμα και σχέδιο για το μέλλον; Ποιός απαγορεύει κάθε αντίλογο; Ποιός απειλεί με μυνήσεις κτλ όποιον τολμάει να κριτικάρει τις αποφάσεις του;

 Δεν έχει κάνει μόνο λάθη ο Μαρινάκης. Έχει κάνει και αρκετά καλά. Τα γράφαμε και αυτά. Όπως για παράδειγμα και τώρα τελευταία όταν ακούσαμε οτι θα συναντηθεί με τους απλούς οπαδούς του Ολυμπιακού που έχουν εισιτήρειο διαρκείας, τον επιβραβεύσαμε. Όμως δυστυχώς και αυτό όπως και τόσα άλλα έγινε με λάθος τρόπο. Σημασία όμως έχει που έγινε. Έβαλε λεφτά στην αρχή ο Μαρινάκης και μας προστάτεψε απο το να πέσουμε στα χέρια του Λαυρεντιάδη. Όμως ποιός ασχολούνταν με τον Μαρινάκη πρίν γίνει πρόεδρος στον Ολυμπιακό; Ποιός τον γνώριζε; Κανένας! Ο Ολυμπιακός του έδωσε περισσότερα απο όσα αυτός έβαλε! Φυσικά δεν εννοώ χρήματα... Δεν συμφωνώ με όσους λένε οτι τα "παντελονιάζει". Έχει μειώσει τα χρέη της ομάδας σε σημαντικό βαθμό. Όμως έχει κερδίσει πολλά και ο Μαρινάκης απο την ενασχόληση του με τον Ολυμπιακό. Επένδυση είναι για τον ίδιο η ομάδα... Ήξερε ακριβώς που ήρθε, ήξερε τι κόστος και "κόστος" θα έχει! Όμως γνώριζε και τι θα κερδίσει με το να γίνει ιδιοκτήτης και πρόεδρος του Ολυμπιακού. Γιαυτό μην μας απειλούν οτι θα φύγει κτλ... Ήξερε και που ήρθε, ήξερε και γιατί ήρθε!

 Πιστεύω πως κανένας υγιής Ολυμπιακός δεν θέλει να φύγει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Αυτό που θέλουμε είναι επιτέλους να κόψει τις μαλ...αγανιές και να σταματήσει να βλέπει την ομάδα σαν εταιρεία. Και επιτέλους να διώξει ΟΛΟΥΣ τους υπεύθυνους απο τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς μέχρι τον Καραπαπά και όλους τους άλλους και να πάρει επιτέλους μια μπουλντόζα και να μαζέψει τα μπάζα που ο ΙΔΙΟΣ του έφερε στο λιμάνι! Να κάνει τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ και όσα έχει ο ίδιος του κατα καιρούς υποχεθεί πως θα κάνει!!! Άν το κάνει ειλικρινά ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!!! Θα γίνει ΗΡΩΑΣ. Όμως άν δεν το κάνει και συνεχίσει με το ίδιο παραμύθι και την ίδια νοοτροπία και το ίδιο άθλιο και επικίνδυνο σκεπτικό τότε ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ!

 Αχάριστοι εμείς; Αχάριστος ο λαός του Ολυμπιακού; Αχάριστος εγώ που δίνω και την τελευταία αναπνοή μου για να παλέψω για το καλό του Ολυμπιακού; Αχάριστα τα αδέρφια μας απο την Αλεξανδρούπολη, το Διδυμότειχο, την Ορεστιάδα, τα Γιάννενα, την Κρήτη ή απο τα νησιά μας ή ακόμη και απο το εξωτερικό που μάζευαν εδώ και πολύ καιρό δεκάρα δεκάρα τα χρήματα για να ταξιδέψουν να βρεθούν στον «ναό» του Θρύλου και ξόδεψαν 200-300+ ευρώ για να γιορτάσουν με τα αδέρφια τους και με την αγαπημένη ομάδα τους μια νίκη-εξιλέωση-νέο ξεκίνημα; Αχάριστα όσα αδέρφια απο την Αθήνα και τον Πειραιά βρέθηκαν στο γήπεδο 3+ ώρες πρίν το μάτς για να φάνε δακρυγόνα κτλ; Αχάριστοι όσοι δεν έχουνε ούτε τσιγάρο να ανάψουν αλλά μαζεύουν όλην την χρονιά κάνοντας τρελές οικονομίες για να μπορέσουν το καλοκαίρι όχι να πάνε διακοπές αλλά να αγοράσουν ένα εισιτήρειο διαρκείας για να είναι και την επόμενη σαιζόν δίπλα στην αγάπη τους; Για να ενισχύσουν και την ΠΑΕ και τον ερασιτέχνη; Αχάριστοι και όσοι δώσανε τα 15-20 ή παραπάνω ευρώ τους για να δούνε τον Ολυμπιακό να πατάει τον Παναθηναϊκό; Όλοι αχάριστοι είμαστε!!! Όμως όταν έρθει το καλοκαίρι πάλι εμείς οι αχάριστοι θα γίνουμε «πελάτες» και θα μας ζητάτε να αγοράσουμε τις νέες φανέλες που κοστίζουν πιο ακριβά απο αυτές της Μπάγιερν στην Γερμανία ή της Μπάρτσα στην Ισπανία, για να αγοράσουμε τα νέα κασκόλ, τα νέα μπλουζάκια με τα 4 αστέρια και φυσικά τα νέα εισιτήρεια διαρκείας (αλήθεια για να δούμε τι τιμές θα έχουν ξανά...); Δεν ντρέπεστε; Και στην τελική δεν ξέρω απολύτως ΚΑΜΙΑ εταιρεία που να είναι προβληματική και αντί να ακούει τους πελάτες της να τους βρίζει και απο πάνω!!!


 Δεν ξέρω ποιός έγραψε την ανακοίνωση. Δεν ξέρω άν ήτανε ο υπεύθυνος τύπου, δηλαδή ο Καραπαπάς, άν ήτανε κάποιος υπάλληλος της πλάκας, άν ήτανε κάποιος που κάνει πρακτική στα γραφεία της ομάδας, άν ήτανε ο κυρ Σάββας ή άν ήτανε ο Μαρινάκης ο ίδιος! Όποιος όμως ΤΟΛΜΗΣΕ να βγάλει αυτήν την ΒΡΩΜΑ και τόλμησε να τα βάλει με τον λαό του Ολυμπιακού πρέπει σήμερα (Δευτέρα) να βγεί και ζητήσει μια τεράστια ΣΥΓΓΝΩΜΗ απο τον απλό κόσμο του Θρύλου! Γιατί άν δεν το κάνουν θα τους πάρει ΤΣΟΥΝΑΜΙ!


 Το φετινό καλοκαίρι θα κρίνει πάρα πολλά και θα κριθούν οι πάντες! Έχουμε σχεδόν 5 μήνες μπροστά μας... Όμως απο ΤΩΡΑ πρέπει να ξεκινήσουν οι ΑΛΛΑΓΕΣ!!! Φτάνει πια με τις δικαιολογίες!


 Άλλη μια φορά ο κόσμος πείστηκε απο τα παραμύθια περί «φιέστας με τον βάζελο» και έδωσε μάχες και ΓΕΜΙΣΕ το Καραϊσκάκη. Άλλη μια φορά δώσαμε ευκαιρία στην ομάδα και στην διοίκηση να μας αποδείξουν οτι το μέλλον θα είναι καλύτερο! Όμως τόσο με όσα έγιναν στο γήπεδο... αλλά και κυρίως με όσα ακολούθησαν μετά μας έδειξαν ξεκάθαρα πως δεν θα αλλάξει απολύτως τίποτα. Θα έρθουν Σάμαρης, Ολαϊτάν, Ντε Βινσέντις και τα λοιπά «αστέρια» και θα παίξουμε μπαλάρα! Ά ναι θα έρθει και Τάτος που βγάζει μάτια στον Άρη ενώ στον Ολυμπιακό τον είχανε για φτήσιμο... μπορεί να επιστρέψει και ο Ντιελνά απο την Σεντάν που όπως δηλώνει θέλει να γυρίσει, θα επιστρέψουν και τα παιδιά του Ντάρκο (Κατάι, Γκρίμπιτς), θα αποκτηθεί και ο σακάτης ο Σκέποβιτς, θα έρθουν και 2 ακόμη της πλάκας... και μετά θα βγάλουμε μάτια. Τα δικά μας μάτια.... για να μην βλέπουμε αυτό το χάλι!



Υ.Γ.: Για να μην νομίζουν οτι είμαστε λίγοι θέλω απο όποιον γουστάρει να γράψει την γνώμη του σε ένα κείμενο ή και έστω απλώς να στείλει κάποιο σχόλιο επώνυμα ή με κάποιο nickname (δεν με ενδιαφέρει αυτό) να μου στείλει μύνημα στο ίνμποξ στην σελίδα μας στο FB https://www.facebook.com/thegreekbulldog ή να στείλει email στο thegrbulldog@hotmail.com . Στείλτε, κείμενα, φώτος, βίντεο ή ό,τι άλλο γουστάρετε! Σας δίνω τον λόγο μου πως θα ανέβει αυτούσιο ή εδώ στο μπλόγκ μας ή στην σελίδα του RedOnAir. Μόνο έναν κανόνα βάζω: Μήν βρίζετε!!! Τίποτα άλλο. Απο εκεί και πέρα γράψτε όσα θέλετε ακόμη και άν διαφωνείτε μαζί μου σας δίνω τον λόγο μου πως θα ανέβει αυτούσιο!

Υ.Γ.2: Μοιράστε τα άρθρα μας με τους φίλους σας, με τα γκρούπ σας στο φέισμπουκ κτλ, κάντε τσίουτσίου όπως ο τουίτι του βάζελου.... Βοηθήστε ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΜΕ!!! Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε ώστε ο Ολυμπιακός να γίνει πραγματικά μεγάλος! Μόνο έτσι θα καταλάβουν οτι δεν ψιχαλίζει.... αλλά οτι έχει ξεκινήσει καταιγίδα!

Υ.Γ.3: Πρόεδρε στο χέρι σου είναι και το μαχαίρι και το καρπούζι... Θυμάσαι αυτά τα λόγια; Απέδειξε μας οτι τα θυμάσε. Απέδειξε μαςοτι σε έχουμε παρεξηγήσει οτι είσαι ένας απο εμάς! ΟΛΟΙ ΜΑΣ το καλό του Ολυμπιακού θέλουμε!



Υ.Γ.4: Δόξα τω Θεώ υπάρχει αυτή η τεράστια ομάδα μπάσκετ που βγάζει ΥΓΕΙΑ και πραγματικά βγάζει στο παρκέ όλα όσα συμβολίζουν τον Θρύλο μας! ΜΑΓΚΙΑ, ΠΑΘΟΣ, ΔΥΝΑΜΗ, ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ, ΤΡΕΛΑ, ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ, ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ!!! Δεν μετράνε μόνο οι νίκες! Άς βλέπαμε σήμερα το ίδιο πάθος στο ντέρμπι με τον βάζελο και ας χάναμε. Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει κρίση και είναι ΔΙΚΑΙΟΣ!!!

Υ.Γ.5: ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ!!!


Υ.Γ.6: Ο Θεοδωρίδης, ο Νικοπολίδης και ο Κοβάσεβιτς τι ακριβώς κάνουν στα αποδυτήρια; Άν ούτε χθές (Κυριακή) δεν κατάφεραν να μεταδώσουν στους αδιάφορους ποδοσφαιριστές και στον νέο προπονητή τι σημαίνε το συγκεκριμένο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και άν δεν κατάφεραν ούτε χθές να παθιάσουν την ομάδα... τότε τι ακριβώς δουλειά έχουν εκεί; ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ:

Υ.Γ.7: Ολυμπιακός υπήρχε και πρίν απο εσάς και πρίν απο εμάς.... και θα συνεχίσει να υπάρχει για πάντα! Κανέις δεν είναι πάνω απο την ομάδα! ΚΑΝΕΙΣ!!!

Υ.Γ.8: Έβγαλαν ανακοίνωση και οι βάζελοι... Ναι.... δυστυχώς οι βάζελοι κέρδισαν το επικοινωνιακό παιχνίδι ΑΝΕΤΑ! Διότι όταν εσένα η διοίκηση σου ΤΟΛΜΑΕΙ να τα βάζει με τον ίδιο τον κόσμο της... τότε αυτά συμβαίνουν!!!

Υ.Γ.9: Βγήκε ο Φάμπρι και είπε οι παίκτες μου δεν έχουν @@ πήρε δρόμο.... Βγήκε ο Λίνεν και κατηγόρησε τους παίκτες του... και πήρε δρόμο. Όταν σε εμάς βγαίνει η ίδια η διοίκηση μας και κατηγορεί τους παίκτες για όλα.... τώρα ποιός έχει σειρά να πάρει δρόμο;;; Εμείς οι «λίγοι κακοί αχάριστοι οπαδοί».;;; Θα μου απαντήσει κανείς;

Υ.Τ.10: Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΥΡΑ 7 θα βγάλει ανακοίνωση; Η διοίκηση τόλμησε να κατηγορήσει εμάς τους οπαδούς; Η Θύρα7 εμάς τους οπαδούς δεν αντιπροσωπεύει; Θα βγεί να μας στηρίξει; Θα βγεί να βάλει τα πράγματα στην θέση τους; Για να δούμε.... 

Υ.Γ.11: Ή θα πάρεις σκούπα... ή πάρε δρόμο... ΔΙΑΛΕΞΕ!


Υ.Γ.12: Ελπίζω να καταλάβεις οτι δεν είμαστε εχρθροί σου.... ούτε έχουμε προσωπικά μαζί σου..... αλλά δεν θα ανεχτούμε ΚΑΝΕΙΣ να μικρένει τον Ολυμπιακό μας και να μας δουλεύει και απο πάνω!

Υ.Γ.13: Σκύψτε το κεφάλι, κλείστε το στόμα, αφήστε τις απειλές κτλ, αφήστε τις γελοίες ανακοινώσεις.... Φτάνει πιά με τα λόγια! ΠΡΑΞΕΙΣ θέλουμε! Πιάστε σοβαρή δουλειά επιτέλους!! Κάντε το σωστό και εμείς θα είμαστε μαζί μας.... Για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Υ.Γ.14: Μαλάκες να μας έλεγες θα το καταλάβαινα!!! Μαλάκες που ακόμη ασχολούμαστε μαζί σας!!! Αλλά αχάριστους;;; Το ξαναλέω... η ανακοίνωση αυτή ήτανε το μεγαλύτερο σφάλμα της διοίκησης Μαρινάκη!

Υ.Γ.15: Και αυτό το παιδάκι που πνίγεται στα δακρυγόνα απο τους αχάριστους πρέπει να είναι...



Υ.Γ.16: Βγήκε ο Μίτσελ και είπε "Φταίω εγώ για την προβληματική εικόνα". Μπορεί να μην είναι 100% δική του ευθύνη αλλά ΜΠΡΑΒΟ του! Τουλάχιστον αυτός ανέλαβε τις ευθύνες του... Και οι Αβραάμ και Μανιάτης δήλωσαν οτι δεν είχανε πάθος και φταίνε.... Κάτι είναι και αυτό.... αλλά το ξαναλέω... προπονητής και παίκτες είναι οι τελευταίοι που έχουν πραγματική ευθύνη!


No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG