Thursday, April 18, 2013

Αρχίζει να κουράζει η ιστορία με τον Σαλίνο...


 Εδώ και αρκετό καιρό ακούγεται πως ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με τον βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή Λεάντρο Σαλίνο που παίζει στην Μπράγκα.

 Τον ποδοσφαιριστή είχε προτείνει ο πρώην προπονητής του στην Μπράγκα και πλέον πρώην του Ολυμπιακόυ Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο βραζιλιάνος αγωνίζονταν μέχρι πρίν 2 χρόνια ώς επιτελικός μέσος όμως τις 2 τελευταίες σαιζόν παίζει επιτυχημένα ώς δεξί μπάκ. Όπως καταλαβαίνετε προορίζεται για αντικαταστάτης του Τοροσίδη που πλέον αγωνίζεται στην ιταλική Ρόμα. 



 Όταν άρχισε να ακούγεται πως ο ποδοσφαιριστής έχει υπογράψει (ή έστω συμφωνήσει προφορικά) με τον Ολυμπιακό, βγήκε ο ίδιος και δήλωσε πως δεν ισχύουν όσα γράφονται και πως προτεραιότητα του είναι η Μπράγκα με την οποία και θα μιλήσει πρώτα. Η λογική λέει πως το έκανε διότι βρισκόμασταν στα μέσα της σαιζόν και δεν ήθελε να έχει φασαρίες με τους οπαδούς της ομάδας του. 

 Απο τότε όμως σχεδόν κάθε εβδομάδα μια ακούμε πως έρχεται σίγουρα και μια ακούμε οτι είτε θα μείνει στην Μπράγκα ανανεώνοντας είτε θα πάρει μεταγραφή για το εξωτερικό και πως ενδιαφέρονται για αυτόν σύλλογοι απο όλην την Ευρώπη. Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία κτλ. Μάλιστα τελευταία ομάδα που ενδιαφέρθηκε για αυτόν ήτανε η Γαλλική Νίς όμως όπως διέρευσε απο πορτογαλικά ΜΜΕ ο μάνατζερ του Σαλίνο τους είπε οτι άργησαν και ο παίκτης έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό! 



 Έτσι αποφάσησαν οι συντάκτες απο αθλητικό σάιτ που ασχολείται με θέματα του Ολυμπιακού (RedGoal.gr) να του τηλεφωνήσουν για να τους το επιβεβαιώσει. Όμως για άλλη μια φορά ο μάνατζερ άρχισε να λέει άλλα και άλλα. Συγκεκριμένα είπε πως είχε γίνει πριν αρκετό καιρό επαφή με τον Ολυμπιακό, οτι βρέθηκαν κοντά αλλά δεν έχει πέσει καμία υπογραφή. Επίσης είπε πως απο εκείνην την στιγμή δεν έχει επικοινωνήσει ξανά με τον Ολυμπιακό! Ακόμη λέει πως υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον απο ομάδα απο την Ιταλία (καινούρια χώρα αυτήν την φορά) και πως το πιθανότερο είναι ο Λεάντρο Σαλίνο να καταλήξει στο Καμπιονάτο. 

 Βέβαια ο μάνατζερ δεν ανέφερε ποιά ακριβώς ομάδα είναι αυτή.... Το μυαλό μου μου λέει πως πάλι κάποιο παιχνίδι παίζει ο μάνατζερ.... Πιθανόν και να έχουν συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για κάποιον λόγο να μην διαρεύσει επίσημα τίποτα απο καμία απο τις δύο πλευρές μέχρι να λήξει οριστικά το συμβόλαιο του Σαλίνο με την Μπράγκα.

 Όπως και να έχει η ιστορία αρχίζει να κουράζει άσχημα.... Άραγε την αξίζει τόση "φασαρία";





No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG