Thursday, July 3, 2014

Ποιοί θα πάνε προετοιμασία στο Σέεφελντ. Αρκετές εκπλήξεις στην λίστα!



 Σύμφωνα με το Redplanet ο Μίτσελ  θα πάρει μαζί του  26 ποδοσφαιριστές  στο Ζέεφελντ της Αυστρίας. Δεν θα είναι φυσικά οι διεθνείς που πρέπει να ξεκουραστούν, αλλά  νέα παιδιά, καθώς και οι Παπάζογλου (που όπως φαίνεται έχει αποκτηθεί τελικά απο τον ΟΦΗ άν και δεν ανακοινώθηκε ποτέ),  Κολοβός   Αυλωνίτης και οι δανεικοί  πέρσι Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Βλαχοδήμος, Κάται, Γιαταμπαρέ, Λυκογιάννης.

 Στο Ζέεφελντ  θα είναι και οι «μικροί» Σάλιακας, Βούρος, Βέργος και Βατουσιάδης, αλλά και οι  Ρομπέρτο, Μέγιερι, Γιαννιώτης, Μπονγκ, Σαλίνο, Σιόβας, Ελαμπντελαουί, Γκαζαριάν, Φουστέρ, Τσόρι και Σαβιόλα. Αν θα προλάβει ο Ντινγκά,  ενώ ερωτηματικό αποτελούν οι  Πελέ,  Σέποβιτς που  δεν υπολογίζονται για την νέα περίοδο.

  Εκτός προετοιμασίας μένουν οι  Τζανακάκης,  Σιώπης, Καραγκούνης, Ντιελνά, Ντε Βινσέντι, Λεάντρο, Ρουγκάλας. 


 Χαίρομαι που θάναι αρκετοί νέοι σε ηλικια παικτες και οι Βλαχοδήμος, Διαμαντάκος, Λυκογιάννης και Μπουχαλάκης. Όμως ειλικρινά δεν καταλαβαίνω ΓΙΑΤΙ δεν δίνουν ευκαιρίες σε 2 τεράστιους αμυντικούς και εννοώ τους Λεάντρο και Ρουγκάλα!!!!! Κάπου εδώ κολλάνε και όσα έγραψα στο άλλο σημερινό μας άρθρο. Επίσης για μένα οι Σιώπης και Καραγκούνης όχι απλώς έχουν θέση στο ρόστερ αλλά και τους θεωρώ πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Άν χαθούν θα είναι έγκλημα πιστεύω. Ακόμη και ο Ντε Βινσέντι είναι πολύ καλύτερος απο διάφορους που ακούγονται και νομίζω θα μπορούσε να δώσει λύσεις... όμως τον είχε δεί και πέρυσι ο Μίτσελ και μάλλον δεν του γεμίζει το μάτι.

 Εννοείται πως είναι άσχημο που ξεκινάει η προετοιμασία και χωρίς να έχουν γίνει οι μεταγραφές βασικών ποδοσφαιριστών ακόμη αλλά η αλήθεια είναι πως παρόλο οι δικαιολογίες δεν μου αρέσουν... έχει ένα δίκιο ο Βρέντζος όταν λέει πως το μουντιάλ έχει πάει πίσω τις μεταγραφές σε ολόκληρη την Ευρώπη. Αρκεί βέβαια να μην εννοεί οτι περιμένουν πρώτα να πουλήσουν τον Μανωλά, τον Χολέμπας και δεν ξέρω εγώ ποιόν άλλον ώστε μετά να πληρώσουν για κάποια ή κάποιες μεταγραφές. Θα φανεί.... υπομονή.

No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG