Thursday, July 24, 2014

Οσβάλντο και Ρομπίνιο-Νιάνγκ...


 Επειδή μετά τις χθεσινές φήμες σήμερα γράφουν και κάποιες εφημερίδες για... Πάμπλο Οσβάλντο... κάθησα και το έψαξα λιγάκι. Ο αργεντίνος που έχει παίξει και 14 φορές για την εθνική Ιταλίας είναι σύμφωνα με τους άγγλους (ανήκει στην Σαουθάμπτον) πολύ κοντά στην μεταγραφή του στην Ίντερ! Ο παίκτης έχει ήδη συμφωνήσει με την ομάδα και περιμένει να τα βρούνε οι δύο σύλλογοι. Προχθές έγραψε η Daily Mail οτι η συμφωνία είναι πλέον σχεδόν σίγουρη. Σύμφωνα πάντα με την ίδια εφημερίδα ο ποδοσφαιριστής θα πάει δανεικός για μία σαιζόν στην Ίντερ και θα υπάρχει οψιόν αγοράς του παίκτη για "μόνο" 15 εκ. ευρώ! 


 Με άλλα λόγια και να μην πάει τελικά στην Ίντερ... πέρα απ'το ό,τι βρήσκει εύκολα άλλη ομάδα... τα ποσά είναι απαγορευτικά για Ολυμπιακό.

 Αντίθετα και χωρίς να γνωρίζω κάτι... αυτό που μου λέει το μυαλό μου είναι πως όπως ήδη γράφουν οι εφημερίδες Νιάνγκ και Ρομπίνιο θα "παίξουν" αρκετά και πιθανών σοβαρά. Το φιλικό με την Μίλαν στην Αμερική είναι ευκαιρία για συζητήσεις και διαπραγματεύσεις.  Ο Νιάνγκ είναι πάνω κάτω το στύλ παίκτη που γουστάρει ο Μαρινάκης. Δηλαδή νέος, εξελίξιμος με προοπτική να πωληθεί αργότερα με μεγάλο κέρδος.

 Ο Ρομπίνιο πάλι μπορεί να μην είναι πλέον ο παλιός Ρομπίνιο όμως και λόγω Ραϊόλα ίσως βρεθεί μια άκρη. Άλλωστε... θα ήτανε ένα όνομα που στο 80% (τουλάχιστον) του κόσμου θα έκανε εντύπωση και έτσι ο πρόεδρος θα μπορούσε να κερδήσει πίσω κάποιες απ΄τις (αρκετές...) χαμένες εντυπώσεις των τελευταίων ημερών μετά απο όσα έγιναν με Ντουρμάζ, Αμραμπάτ και Μπόγιαν Κρκιτς. 



 Και το σήριαλ Πουλίδο συνεχίζεται ακόμη άλλωστε... Εγώ απορώ γιατί δεν βγαίνει η διοίκηση να βγάλει μια ΕΠΙΣΗΜΗ ανακοίνωση να ενημερώσει τον κόσμο τι ακριβώς ισχύει! Φοβούνται κάτι;

 Ο κοσταρικανός ο Ρουίς μπορεί στα ρεπορτάζ στην Ελλάδα να προέκυψε πάλι σήμερα "ξαφνικά" όμως σε διάφορα ξένα σάιτ και στο τσίου-τσίου "παίζει" σοβαρά εδώ και εβδομάδες! Δεν μπορώ να γνωρίζω τι συμβαίνει όμως για να υπάρχει "καπνός" τόσον καιρό... ίσως υπάρχει και φωτιά. Μπορεί και να ήτανε εναλλακτική λύση για εξτρέμ και μετά τις αρνήσεις που δέχτηκε η ομάδα τις τελευταίες μέρες να ανέβηκε και πάλι θέσεις στην λίστα με τους υποψήφιους...


No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG