Monday, July 21, 2014

Πέταξαν για Αμερική! Ποιοί λείπουν...


 Η ομάδα του Ολυμπιακού πέταξε για Αμερική όπου θα αγωνιστεί στο φιλικό τουρνουά. Οι παίκτες που πέταξαν με την αποστολή είναι: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Μανιάτης, Σαβιόλα, Εντιγκά, Ντομίνγκεζ, Κασάμι, Κολοβός, Σάμαρης, Ελαμπντελαουί, Μπουχαλάκης, Φουστέρ, Χολέβας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Αμπιντάλ, Σιόβας, Μανωλάς, Μασουάκου, Σαλίνο, Διαμαντάκος, Σάκης Παπάζογλου, Γκαζαριάν, Γιαταμπαρέ, Ντοσεβί, Μπονγκ και Αυλωνίτης.

 Λείπει ο Φορτούνης όπως ήτανε και λογικό. Η μεταγραφή ολοκληρώθηκε χθές και δεν γίνεται απ'την μία μέρα στην άλλη να μπεί στην ομάδα. Ίσως ταξιδέψει σε λίγες μέρες μόνος για ΗΠΑ. Άλλωστε η ομάδα θα μείνει εκεί 2 εβδομάδες περίπου.


 Στην Ελλάδα έμειναν και οι Βλαχοδήμος, Κατάι, Τάσος Παπάζογλου, Λυκογιάννης, Πελέ, Σέποβιτς, Ντιελνά, Λεάντρο όπως και όλοι οι νεαροί που είχανε πάει στην Αυστρία.
 

Να δούμε τι θα γίνει και με Πουλίδο τελικά.... άν θα πάει να βρεί την ομάδα ή όχι....

 Με Ντουρμάζ, Κρκιτς, Φόσεν κτλ δεν υπάρχει κανένα νέο. Φήμες λένε οτι ο Κρκιτς είναι Ελλάδα απο χθές όμως κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί. Στο διαδίκτυο γράφει οτι απέρριψε την Λα Κορούνια λόγω των οικονομικών της προβλημάτων. Όμως οι άγγλοι επιμένουν για Στόουκ, Θα δούμε....




No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG