Wednesday, July 30, 2014

"Με εξαπάτησαν... δεν ήξερα τι είχα υπογράψει!"


 Χθές έγραφα πως ο Άλαν Πουλίδο είτε είναι χαζός... είτε... του την φέρανε η Τίγκρες και κάποιοι μάνατζερ και μαζί με τον Πουλίδο την πάτησε και ο Ολυμπιακός που έχει την υπογραφή του παίκτη εδώ και καιρό και περιμένει...

 Δεν πρόλαβαν να περάσουν 24 ώρες και δικαιώνομαι... Και ας με έβριζαν χθές ακόμη και μεξικάνοι μέσω τσίου-τσίου...


 Χθές κυκλοφόρησαν στα μεξικάνικα ΜΜΕ φωτογραφίες απο το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο παίκτης τον περασμένο Ιούλιου το οποίο έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2016! Γιαυτό επέμενε ο πρόεδρος της Τίγκρες οτι ο παίκτης είναι δικός τους. Το συμβόλαιο λοιπόν υπάρχει. Απο εκεί και πέρα τι γίνεται είναι το θέμα! 

 Όπως προκύπτει τώρα απο νέα μεξικάνικα δημοσιεύματα ο Πουλίδο είναι άσχημα εκνευρισμένος με την Τίγκρες και λέει πως ουσιαστικά τον είχανε βάλει πέρυσι να υπογράψει κάτι με το ζόρι και υπο πίεση (ποιός ξέρει τι εννοεί και τι έγινε)... Υπέγραψε κάτι το οποίο ο ίδιος ούτε καν γνώριζε καλά καλά τι είναι! Μάλιστα φαίνεται πως η υπογραφή απ'τον Πουλίδο μπήκε χωρίς να βρίσκεται μαζί του κάποιος μάνατζερ του ή κάποιος δικηγόρος (δεν είχε νόμιμη εκπροσώπηση δλδ) του για να του εξηγήσει τι υπογράφει... Με άλλα λόγια ισχυρίζεται πως τον εξαπάτησαν και γιαυτό έλεγε και επέμενα πως είναι ελεύθερος γιατί δεν γνώριζε πως είχε υπογράψει νέο συμβόλαο (Θέε μου...).




 Τώρα τί γίνεται; Ο Ολυμπιακός απ'οτι καταλαβαίνω (χωρίς να γνωρίζω κάτι...) πιστεύω πως απλώς παρακολουθεί τις εξελίξεις και περιμένει ο Πουλίδο να μείνει ελεύθερος. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής με τους δικηγόρους του πέρασαν την Δευτέρα απο πολιτικό δικαστήριο του Μεξικού και τώρα έχουν πάρει απόφαση να προσφύγουν είτε στην FIFA είτε στο CAS.

 Το "αστείο" της όλης υπόθεσης είναι οτι ώς "συνήγορο υπεράσπισης" θα χρειαστεί τον παλιό του μάνατζερ ο οποίος θα πρέπει να επιβεβαιώσει πως πράγματι δεν ήτανε παρών όταν υπέγραφε ο Πουλίδο πέρυσι το νέο συμβόλαιο. Μόνο που ο Πουλίδο άλλαξε πρόσφατα μάνατζερ και με τον παλιό του μάνατζερ "σκοτώνονται" απο τότε στα δικαστήρια... Ωραίο σύμμαχο έχει δηλαδή... 

 Όλα δείχνουν οτι το σήριαλ θα έχει πολλλλλαααααααά επεισόδια ακόμη. Ο Πουλίδο βέβαια ισχυρίζεται πως θα έρθει σύντομα στην Ελλάδα και θα είναι ελεύθερος... αλλά η αλήθεια είναι πως κανείς δεν γνωρίζει ούτε πόσο θα τραβήξει η ιστορία αλλά και ούτε τι αποτέλεσμα θα έχει!


No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG