Monday, July 7, 2014

Πήρε ανάποδες ο Πέτγουεϊ!



 Ουσιαστικά απ'το τέλος του πρωταθλήματος ακούγεται πως ο Πέτγουεϊ δεν θα μείνει στον Ολυμπιακό. Όπως όλα δείχνουν ο Μπαρτζώκας ψάχνει κάποιον πιο σταθερό αλλά και πιο έμπειρο για το "4" όμως μέχρι να βρεθεί αυτό έχουν τον Πέτγουεϊ στο περίμενε χωρίς να του ανακοινώσουν αν θα συνεχιστεί η συνεργασια της ομάδας μαζί του ή όχι. Έτσι και ο αμερικάνος δεν μπορεί να συζητήσει με άλλες ομάδες αφού δεν ξέρει αν θα μείνει στον Ολυμπιακό ή όχι.

 Του έχουν πεί πως πρέπει να περιμένει μέχρι τις 15 Ιουλίου όπως δήλωσε ο ίδιος του στο τσιουτσίου.

  Λίγες μόλις μέρες μετά το παραπάνω τβίτ έγραψε πως φεύγει απ'τον Ολυμπιακό.... Λίγο αργότερα  το έσβησε. Απ'την άλλη ισως και αν έχω πρόβλημα με τα μάτια όπως μου απάντησε όταν τον ρώτησα χαχα... Ευτυχώς βέβαια εκτός απο μένα το τβίτ του είχανε προλάβει και το είχανε δεί και άλλοι....


 Το πήρα με χιούμορ όπως άλλωστε απάντησε και αυτός... δεν πειράζει.

 Απο τότε δεν είχαμε κάποια εξέλιξη με το θέμα του. Την μια μέρα μαθαίνουμε οτι κερδίζει πόντους η παραμονή του και την άλλη μέρα πως είναι σχεδόν βέβαιο πως θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν. Σκεφτείτε πάντως πως νιώθει ο ίδιος ο παίκτης που εκτός όλων των άλλων είναι και άνθρωπος. Σκεφτείτε να σας έλεγαν "Περίμενε... ψάχνουμε κάτι καλύτερο απο σένα γιατί δεν μας πολυκάνεις... αλλά άμα δεν μας κάτσει κανένας άλλος τότε ίσως και να μείνεις!". Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη θα τους απαντούσα! Όμως καλώς ή κακώς ο επαγκελματικός αθλητισμός έτσι λειτουργεί και σίγουρα φταίει και ο ίδιος του αφού δεν είχε την απόδοση που περίμεναν απο αυτόν. 

 Δεν ξέρω αν έχει σχέση το σημερινό του τβίτ με το όλο θέμα αλλά σίγουρα δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση ψυχολογικά και αυτό είναι λογικό. Δείτε και κρίνετε μόνοι σας.... 


Υ.Γ,: Ο Παπαπέτρου τραυματίστηκε με την εθνική νέων. Υπέστη διάστρεμα και θα μείνει εκτός 2 εβδομάδες περίπου. Στα υπόλοιπα θέματα της ομάδας... Με την ανανέωση του Μάντζαρη δεν είχαμε καμία εξέλιξη. Ο παίκτης ζητάει 1,5 εκ για 3 χρόνια. Για την θέση του σέντερ φαίνεται πως θα αποκτηθεί ο Χάντερ ο οποίος έχει πρόταση και απο Ρωσία. Για την θέση του γκάρντ προβάδισμα έχει ο Μπράουν που όμως όσο δεν απαντάει στην πρόταση που του έχει κάνει η ομάδα αρχίζει και απομακρύνεται και η ομάδα κοιτάζει και περιπτώσεις παικτών απο το NBA.


No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG