Monday, July 14, 2014

Ο Πουλίδο πήρε το βραβείο του...



 Ο Άλαν Πουλίδο που ακόμη απολαμβάνει την άδεια του και όλοι περιμένουμε να έρθει σύντομα στην Ελλάδα έχει γίνει στο τσίου-τσίου θύμα των πειραγμάτων απο μεξικάνους οπαδούς και ΜΜΕ της πατρίδας του!

 Σύμφωνα με τους μεξικάνους (και με αφορμή τα βραβεία που μοιράστηκαν μετά τον τελικό του μουντιάλ) ο Πουλίδο άξιζε το βραβείο του... Balcon de oro! Δηλαδή του χρυσού παγκίτη!!! Προφανώς επειδή δεν έπαιξε ούτε λεπτό.



 Ένας άλλος οπαδός εκτός του βραβείο στον Πουλίδο έδωσε βραβείο και στον Σουάρεζ! Το βραβείο El diente de oro... το χρυσό δόντι! Χαχαχα.... 

 Kάποιος άλλος πρόσθεσε πως έπαιξε λιγότερα λεπτά και απ'τον 3ο τερματοφύλακα της Ολλανδίας μόλις ο Φαν Χάαλ έκανε την αλλαγή!

 Πέρα απ'την πλάκα... Εννοείται πως γράφονται και πάρα πολλά θετικά σχόλια και οι οπαδοί της Τίγκρες ούτε για αστείο δεν θέλουν να φύγει απ'την ομάδα τους!

Και για όσους δεν τα γνωρίζουν ήδη:

 Ο Λίονελ Μέσι πήρε το βραβείο του καλύτερου παίκτη της διοργάνωσης. Κάτι που έφερε πολλές αντιδράσεις. Στην 2η θέση ψηφίστηκε ο Τόμας Μίλερ και στην 3η θέση ο ολλανδός Άριεν Ρόμπεν.

 Καλύτερος τερματοφύλακας βγήκε ο Νόιερ με τους Ρομέρο και Νάβας να μένουν πίσω του.

 Καλύτερος νέος βγήκε ο Πογκμπά της εθνικής Γαλλίας.

 Πρώτος σκόρερ κατάφερε να βγεί τελικά ο Χάμες Ροντρίγκεζ που για μένα άξιζε μαζί με τον Νόιερ και το βραβείο του καλύτερου παίκτη.

No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG