Thursday, March 31, 2016

Grexit = Θάνατος του ελληνικού ποδοσφαίρου


Grexit = Θάνατος του ελληνικού ποδοσφαίρου

Τόσο απλά!

Η συγκεκριμένη κυβέρνηση κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο και ο ΑΣΧΕΤΟΣ με το αντικείμενο του αθλητισμού Κοντονής είναι απλώς ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Υπάρχουν 1000 τρόποι να καταπολεμηθεί η βία. Η διακοπή του κυπέλου και η έξοδος απ'τον παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χάρτη ΔΕΝ είναι όμως ένας απο αυτούς!

Άν νομίζουν οτι με το να μας ξεκόψουν απ'την Ευρώπη θα σωθεί το ποδόσφαιρο μας κάνουν τεράστιο λάθος. Το ακριβός ΑΝΤΙΘΕΤΟ θα γίνει!

Ο απλός φίλαθλος/οπαδός έχει ήδη ξενερώσει με όσα συμβαίνουν και οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις κρατάνε το ενδιαφέρον ζωντανό. Άν ξεκοπεί η Ευρώπη τότε και οι τελευταίοι οπαδοί θα σταματήσουν να ασχολούνται σοβαρά.

Ποιός χέστηκε για το ποιός θα κατακτήσει ένα πρωτάθλημα που θα είναι ακόμη χειρότερο και απο το φετινό; ΚΑΝΕΝΑΣ! Ούτε καν αυτοί που τώρα τρώγονται να μείνουμε εκτός Ευρώπης γιατί δεν βλέπουν πέρα απ'την μύτη τους και χαίρονται γιατί ουσιαστικά τιμωρείται κυρίως ο Ολυμπιακός! Θα έρθει όμως η ώρα άν συνεχίσουμε έτσι που δεν θα ενδιαφέρει κανέναν ποιός θα είναι πρωταθλητής ενός αδύναμου και εξευτελισμένου πρωταθλήματος! Προσωπικά έχω ξενερώσει άσχημα με το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα και είμαι σίγουρος πως δεν είμαι ο μόνος.

Και ξέρετε ποιοί θα απομείνουν; Αυτοί τους οποίους υποτίθεται πάνε να διώξουν απ'τα γήπεδα..... οι κάφροι, οι χούλιγκανς, οι χιμπατζήδες.... οι προσωπικοί στρατοί των ιδιοκτητών των ομάδων! Για να σπάνε τα κεφάλια τους και να κυνηγιούνται για να δούνε ποιός την έχει μεγαλύτερη..... την καφρίλα και την βλακεία!!!! Την μαλάκυνση στο μυαλό!

Φταίνε και ΟΛΟΙ οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ.... δεν φταίει μόνο αυτός ο άσχετος ο Κοντονής.... διότι όπως έχω βαρεθεί να λέω ΚΑΝΕΙΣ τους δεν θέλει "κάθαρση". Την εξουσία στα χέρια τους θέλουν όλοι που θα τους δώσει προσωπική δύναμη και μεγαλύτερη επιρροή στην κυβέρνηση για να εκπληρώνουν τα προσωπικά τους σχέδια και για να τσεπώνουν τα λεφτά απ'το Τσου Λου.....

Τα τελευταία 20 χρόνια έχουμε γλυτώσει και εγώ δεν ξέρω πόσες φορές την τελευταία στιγμή τον αποκλεισμό απ'την FIFA.... έ ίσως και να ήρθε η ώρα πια.... δυστυχώς!

Εγώ μόνο να επαναλάβω μπορώ πως αντί να περιορίσει την βία... όλο αυτό θα προκαλέσει ακόμη περισσότερο μίσος και πιο πολύ βία! Φυσικά όσα συμβαίνουν ατο ποδόσφαιρο μας αποτελούν μια μικρογραφία της κοινωνίας μας..... Τί να αναλύσεις τώρα.... Μήπως ακούει και κανείς;

Υ.Γ.: Στην Ευρώπη φοβούνται μην τους σκάσει καμιά βόμβα στο κεφάλι ή μήπως ανατιναχτεί το γήπεδο στο οποίο κάθονται.... οι λαοί ενώνονται απέναντι στην τρομοκρατία.... και στην Ελλάδα συμπεριφερόμαστε σαν να κατεβήκαμε μόλις απο τα βουνά... σαν να ζούμε σε σπηλιές.... και δημιουργούμε την βία και την τρομοκρατία ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!!! Έ Ντροπή........

Υ.Γ.2: Κόψε την μπάλα στον λαό Κοντονή.... κόψε και στέρησε μας τον αθλητισμό..... Θα δείτε τις συνέπειες σύντομα αλλά θα είναι ΠΟΛΥ αργά......

Υ.Γ.3: Μπούντεσλιγκα.... Πρέμιερ Λίγκ.... δόξα τω Θεω υπάρχουν λύσεις για όσους αγαπάνε το ποδόσφαιρο. Το κανονικό ποδόσφαιρο!
 
 

No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG