Saturday, July 19, 2014

Πέντε πράγματα που δεν γνωρίζετε για τον Μπόγιαν Κρκιτς!


 Ο Μπόγιαν Κρκιτς βρίσκεται πολύ κοντά στον Ολυμπιακό! Ο ίδιος ο παίκτης αρχικά δίσταζε να έρθει στην Ελλάδα και το πρωτάθλημα μας όμως τελικά φαίνεται πως άλλαξε άποψη. 'Αν και υπάρχουν και άλλες πηγές που ισχυρίζονται πως υπάρχει ακόμη οικονομική διαφορά με τον παίκτη. Η Μπαρτσελόνα αρχικά ήθελε χρήματα για να αφήσει τον Κρκιτς που έχει έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου, τις τελευταίες ώρες όμως όλα δείχνουν πως βρέθηκε η λύση και σ'αυτό το θέμα. Πιθανών να πάρει ποσοστό μεταπώλησης ή να οριστεί τιμή επαναγοράς!


 Με τον Κρκιτς που όπως ακούγεται έρχεται για να καλύψει το αριστερό άκρο της επίθεσης αλλά και με Πουλίδο που όπως έχουμε γράψει εδώ και μέρες το πιθανότερο είναι να ενσωματωθεί στην ομάδα όσο αυτή βρίσκεται στην Αμερική για το φιλικό τουρνουά... ο Ολυμπιακός αποκτά μια επίθεση με τεχνική, ταχύτητα και πάνω απ'όλα ΠΟΙΟΤΗΤΑ! Ειδικά άν αποκτηθεί και ο φόρ για τον οποίο μίλησαν τόσο ο Μίτσελ όσο και ο Πιέρ Ίσα. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει ακόμη και γίνονται προσπάθειες για να αποκτηθει πρίν πετάξει η ομάδα για τις ΗΠΑ. Για να δούμε...

 Παρακάτω θα βρείτε πέντε πληροφορίες για τον νεαρό ποδοσφαιριστή που δεν είναι ευρύτερα γνωστές!

1. Ο πατέρας του Κρκιτς είναι ο Μπόγιαν Κρκιτς Sr. που ήτανε επίσης επαγκελματίας ποδοσφαιριστής και έχει αγωνιστεί στα αδέρφια μας του Ερυθρού Αστέρα! Το 2011 ανέλαβε ώς σκάουτ... που αλλού; Στην Μπαρτσελόνα!



2. Ποιός Μέσι; Μπορεί οι στατιστικές υπηρεσίες να μην έχουν αναλυτικά στοιχεια για τις ομάδες κάτω των 12 ετών της Μπάρτσα όμως όπως έγραψε πρίν λίγο καιρό το επίσημο σάιτ της UEFA ο Μπόγιαν αποτελεί ΘΡΥΛΟ για τις ακαδημίες των ισπανών αφού έχει πετύχει στις εφτά σαιζόν που αγωνίστηκε στις ακαδημίες πάνω απο 900 γκόλ!!!




3. O Κρκιτς έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής γεννημένος στα 90's που κατάφερε να σκοράρει στο Τσου Λου όταν πέτυχε γκόλ απέναντι στην Σάλκε την σαιζον 2007/08!



4. Έχει αγωνιστεί εφτά φορές με την φανέλα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Καταλονίας έχοντας μάλιστα πετύχει έξι γκόλ! Έκανε το ντεμπούτο του το 2007 απέναντι στην εθνική των βάσκων! Οι καταλανοί δεν αναγνωρίζονται επίσημα ούτε απο την FIFA ούτε απ'την UEFA όμως συνήθως μαζεύονται μια φορά τον χρόνο στην διακοπή των πρωταθλημάτων τον χειμώνα και παίζουν φιλικά παιχνίδια με άλλες εθνικές ομάδες ή συλλόγους! Ο Μπόγιαν έχει αγωνιστεί μία φορά και με την εθνική Ισπανίας το 2008 στο 4-0 ενάντια στην Αρμενία.



5. Στο ξεκίνημα της σαιζόν 2010/11 η Μπάρτσα έδωσε στον Κρκιτς την φανέλα με το "9" την οποία μέχρι εκείνην την στιγμή φορούσε ο Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς. Ο λόγος ήτανε οι δηλώσεις του σουηδού επιθετικού ενάντια στον Πέπ Γκουαρντιόλα. Το αστείο είναι πως λίγο αργότερα αποδείχθηκε πως ο Μπόγιαν είχε ακριβώς τις ίδιες απόψεις για τον Γκουαρντιόλα όπως ο Ζλάταν! "Για τους οπαδούς ο Πέπ είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο αλλά... σε προσωπικό επίπεδο έχει κάνει πράγματα σε μένα που με έχουν πληγώσει πολύ και γιαυτό αποφάσησα να φύγω απ'την ομάδα!".

No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG