Saturday, July 5, 2014

Όλα τα μεταγραφικά νέα του Ολυμπιακού!


 O Μαζουάκου πέρασε σήμερα απο τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και μάλλον θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα. Στην Γαλλία γράφουν όλα τα ΜΜΕ οτι ήτανε ο πρώτος στόχος της Μαρσέιγ και δεν καταλαβαίνουν πως χάθηκε. Έχει περάσει απο όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας. Καλή περίπτωση φαίνεται. Τα υπόλοιπα θα φανούν στο γήπεδο.


 Στα γραφεία της ΠΑΕ βρίσκεται αυτήν την στιγμή και ο Έρικ Αμπιντάλ που πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις. Ισως ανακοινωθεί μαζί με τον Μαζουάκου.


 Ο Πουλίδο εδώ και μερικές μέρες "είναι στο αεροπλάνο" και όλο έρχεται... να δούμε πότε θα φτάσει! Πάντως η μεταγραφή λογικά πρέπει να έχει ολοκληρωθεί.

 Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό και ο Ντοσεβί που έμεινε ελεύθερος και αυτός απο την Βαλενσιέν που υποβιβάστηκε και πάει για οικονομική διάλυση. Καλός παίκτης είναι αλλά ως εκεί... Την μεταγραφή έχει αναλάβει ο Πιέρ Ίσα.

 Σύμφωνα με τον Redplanet που προχθές δημοσίευσε λίστα με τους παίκτες που θα πάνε στο Σέεφελντ έχουν ήδη υπογράψει στον Ολυμπιακό και οι Θανάσης Παπάζογλου και Αυλωνίτης. Το περίεργο είναι βέβαια πως κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί απο καμία άλλη πηγή. Άν είναι αλήθεια θα φανεί σήμερα ή αύριο που θα βγεί και επίσημα η λίστα απο τον Μίτσελ.



 Απο εκεί και πέρα δυσκολιες έχει η μεταγραφή Κασάμι. Εγώ το έχω ξαναπεί... προφανώς περιμένουμε να μείνει ελεύθερος για να τον πάρουμε αλλά η Φούλαμ που μετανιώνει τα 15 που έδωσε για τον Μήτρογλου δεν πρόκειται να μας κάνει τέτοια χατήρια.....

 Για εξτρέμ εκτος του Ντοσεβί δεν ακούγεται τίποτα άλλο εκτός του τουρκοσουηδού Ντουρμάζ. Όμως επειδή οι περισσότερες μεταγραφές που έσκασαν μέχρι τώρα έτσι και αλλιώς δεν είχανε γραφτεί πουθενά...... δεν σημαίνει τίποτα το ό,τι δεν ακουμε νέα ονόματα.


 Όσο για πιθανές πωλήσεις παικτών... η διοίκηση διέψευσε όσα γράφτηκαν περί τράμπας Χολέμπας με Ταϊβό. Ο Μανωλάς δήλωσε οτι δεν ψάχνεται για να φύγει... Την ίδια ώρα πάντως ξένα ΜΜΕ γράφουν για ενδιαφέρον ιταλικών (Ρόμα, Λάτσιο), αγγλικών (Λίβερπουλ, Άρσεναλ) και γαλλικών ομάδων (Μονακό). Για τους υπόλοιπους δεν ακούγεται τίποτα. Το καλοκαίρι διαρκεί ακόμη αρκετά και οι περισσότερες ομάδες στην Ευρώπη είναι ακόμη στο ψάξιμο. Προβλέπω να έχουμε αρκετά "ζεστό" καλοκαίρι.



No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG