Saturday, July 26, 2014

Απ'τον Ντιλέινι στον Ντάρντεν...


Για τον Τρέμελ Ντάρντεν δεν έχω μιλήσει καθόλου μέχρι στιγμής... επίτηδες.

Ο άνθρωπος είναι καλός παίκτης... εργαλείο.

 Σε καμία μα καμία περίπτωση όμως δεν είναι ο τρελός παικταράς που έχω διαβάσει σε εφημερίδες και σάιτ!



 Απο τον 1-2 Ντιλέινι που θα έδινε σημαντικότατες βοήθειες επιθετικά... φτάσαμε στον 3-2 Ντάρντεν που επιθετικά είναι μέτριος και θα βοηθήσει κυρίως αμυντικά και στο να βγάλει ενέργεια στο παρκέ. Δηλαδή... πιάσε το αυγό και κούρεφτο... τρελός σχεδιασμός! Κατα τα άλλα είναι "ακριβώς αυτό που χρειάζονταν ο Ολυμπιακός" σύμφωνα με αρκετούς "ειδικούς"...

 Ο Σίμονς αργά ή γρήγορα θα φύγει. Ίσως αποκτηθεί ένας ακόμη ξένος να παίζει μόνο Ευρώπη αλλά και να γίνει αυτό δεν θα πρόκειται για παικταρά με μεγάλο συμβόλαιο. Ίσως κάποιος ψιλοάγνωστος απ'το σάμερ λίγκ του ΝΒΑ ή κάποιος μέτριος απο ομάδα που δεν παίζει Ευρωλίγκα. Πιθανών να αποκτηθεί και έλληνας γκάρντ. Επίσης και ένας έλληνας σέντερ να βοηθάει στις προπονήσεις και να υπάρχει απο "πίσω" αν υπάρξει ανάγκη. Πάντως σε αντίθεση με άλλους εγώ δεν νομίζω πως "το ρόστερ έχει κλείσει" όπως λένε.



 Τέσπα... Για να μην παρεξηγηθώ το ρόστερ δεν είναι κακό. Απλώς θα χρειαστούμε πολλή δουλειά και ...τύχη για να πάμε φάιναλ φόρ. Έχουν γίνει σχετικά καλές επιλογές παικτών. Ειδικά ο Λαφαγέτ νομίζω θα βοηθήσει αρκετά. Θα πρέπει όμως να ανέβουν και κυρίως να είναι πιο σταθεροί και οι Πέτγουεϊ και Λοτζέσκι. Και ο Χάντερ να αποδειχθεί όντως πολύ καλύτερος του Σίμονς (καλά αυτό δεν είναι κ δύσκολο...). Επίσης περιμένω πολλά απ'τους Σλούκα, Παπαπέτρου.

 Απο εκεί και πέρα μεταξύ άλλων και για λόγους ηρεμίας... καλό είναι να τελειώσουν επιτέλους και τα θέματα των ανανεώσεων!!! Και μετά κοιτάμε και για μερικά πιτσιρίκια/ταλέντα γιατί ο βάζελος έχει κάνει καλές κινήσεις σε αυτό το θέμα και πάει να πάρει και Μποχωρίδη τώρα.



Υ.Γ.: Για την εθνική και τα κόλπα του Βασιλακό τα έγραψα στην σελίδα μας στο ΕφΜπί... Καλά τα κατάφεραν οι Αγγελό... Ο Βασιλακό πέτυχε όσα ήθελε και τώρα μας την λέει και απο πάνω! Ας προσέχαμε


No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG