Friday, July 25, 2014

Ψυχραιμία!


 Μόλις τέλειωσε το πρώτο μάτς του Ολυμπιακού στο Internation Champions Cup. Στο Τορόντο Ολυμπιακός - Μίλαν 3-0! Και μπορεί η Μίλαν να ξεκίνησε με τα δευτερότριτα αλλά δεν έχει σημασία. Μίλαν είναι Μίλαν και μην ξεχνάμε πως και ο Ολυμπιακός ακόμη είναι ανέτοιμος παρά την πολύ καλή εικόνα που παρουσίασε!


Θέλω να γράψω μερικά σχόλια όπως τα έχω στο μυαλό μου αυτήν την στιγμή. Η ομάδα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και δείχνει να έχει ένα σχέδιο μέσα στο γήπεδο που για μένα είναι και το σημαντικότερο. Έχει γίνει καλή δουλειά και σε φυσική κατάσταση και σε τακτική. Τεράστια ΜΠΡΑΒΟ στον Μίτσελ και τους συνεργάτες του!

ΟΜΩΣ... ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!!!!!!

 Μήν φτάσουμε τώρα στο άλλο άκρο.... Είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμη! Και η ομάδα χρειάζεται οπωσδήποτε έναν επιθετικό και ίσως δύο. Τουλάχιστον έναν οπωσδήποτε! Και πιστεύω πως θα έρθει! Επιμένουν οι ιταλοί να λένε για Οσβάλντο... ενώ είναι πολύ κοντά σε Ίντερ. Θα δούμε... Άν έρθει αυτός ο παίκτης τότε ναι... αυτή είναι βόμβα!

 Πολύ καλές εμφανίσεις απο πολλούς. Μαζουάκου, Ντοσεβί, Τσόρι, Κασάμι, Μανωλάς, Σάμαρης κ.α. έχουν κάνει πολύ καλό παιχνίδι. Μην αρχήσουμε τώρα όμως τα "είμαστε πλήρεις" και τα "σκάστε τώρα όσοι γκρινιάζετε"... γιατί ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο!


 Η τριπλέτα Σάμαρη, Κασάμι, Τσόρι στο κέντρο μοιάζει αρκετά καλή! Ο Τσόρι αν καταφέρει να κρατήσει αυτόν τον ρυθμό όλην την σαιζόν τότε έχει την δυνατότητα μόνος του να ανεβάζει επίπεδο την ομάδα! Θα πρέπει αν γίνει σωστή διαχείριση αλλά αυτά τα ξέρει καλύτερα ο Μίτσελ.

 Άν είχε βάλει το γκόλ του Μπουχαλάκη ο Κασάμι αύριο θα ακούγαμε οτι πήραμε τον νέο Μαραντόνα.




 Όπως και να έχει ξανά πολλά μπράβο σε Μίτσελ, παίκτες για την δουλειά που κάνουν. Και οι παίκτες που έχουν έρθει δεν είναι καθόλου κακοί και το έχω ξαναπεί αρκετές φορές. Το θέμα είναι να έρθουν και οι υπόλοιποι που πρέπει γιατί άλλο φιλικό με την Μίλαν και άλλο αγώνας Τσου Λου με την Μίλαν και την κάθε Μίλαν...


 Όπως έγραψα πρίν μερικές μέρες... το ρόστερ θα κριθεί στο τέλος του καλοκαιριού! Γιατί μέχρι τότε το πιθανότερο είναι να έχουμε και αποχωρήσεις αλλά και προσθήκες.



Υ.Γ.: Ένα απο τα σημαντικότερα κέρδη του τουρνουά στην Αμερική με όλες αυτές τις ομαδάρες είναι πως ο Ολυμπιακός κερδίζει πολύ σε θέματα πρεστίζ, μάρκετινγκ κτλ. Και μόνο να ακούσει κανείς τους ξένους σχολιαστές της αγγλικής, της ιταλικής αλλά και της αμερικάνικης τηλεόρασης είναι αρκετό για να καταλάβει πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει άλματα τα τελευταία χρόνια σε τέτοια θέματα και πλέον αντιμετωπίζεται με σεβασμό. Μεγάλο ρόλο πιστεύω πως έχει παίξει και το "σπόνσορινγκ" με την Unicef στην φανέλα όμως γενικά η διοίκηση έχει κάνει καλή δουλειά προς αυτήν την κατεύθυνση.

Υ.Γ.2: Με Μαζουάκου (αυτός αν συνεχίσει έτσι σε 2 χρόνια θα φύγει για 20 εκατομύρια εύκολα), Χολέμπας, Σαλίνο και Ελαμπντελάουϊ (που τον πιστεύω γιατί τον έχω δεί και τον ξέρω) ο Ολυμπιακός έχει εντυπωσιακά μπάκ! Μεταξύ άλλων ΚΑΙ γιαυτό ο Μίτσελ έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο του 3-5-2. 

Υ.Γ.3: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ.4: Η εικόνα Καρεμπέ και Ίσα να κάθονται μπροστά απο Μπαλοτέλι και Εσιέν... θα "παίξει" πολύ τις επόμενες μέρες έχω την εντύπωση! Έστω και χωρίς να σημαίνει αυτό κάτι...


No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG