Monday, March 28, 2016

Κέρδος 9 εκ. ευρώ.... απο το ΠΟΥΘΕΝΑ!!!


 Ειλικρινά πιστεύω οτι ο Μαρινάκης θα μπορούσε άνετα να πουλήσει καπαψύκτες σε εσκιμώους και σόμπες θέρμανσης στα διαόλια στην κόλαση!!! Έχει άστρο... έχει ταλέντο στις πωλήσεις... έχει και την σχετική τύχη! Μπορεί απο το πουθενά να βγάζει λεφτά! 


 Δείτε παρακάτω πόσα λεφτά έχει βγάλει ήδη ο Ολυμπιακός τους τελευταίους μήνες απο παίκτες που καλώς ή κακώς είτε είναι εκτός πλάνων (ειδικά ο Μπενίτες για μένα κακώς....) είτε... ήτανε ξεχασμένοι σε ερήμους ή έστω δεν τους θυμότανε κανείς! Όχι πείτε μου εσείς οτι είχατε στο μυαλό σας τον Γιαταμπαρέ ή τον Βλαχοδήμο... 


Μπενίτες (Κρούζ Αζούλ)

 Απ'το ξεκίνημα του 2016 και μετά ο Ολυμπιακός έχει ήδη βάλει στα ταμείο του περίπου 9 εκ. ευρώ. Και εντάξει μπορεί να μην έχουν φτάσει ακόμη ολόκληρα τα ποσά στα ταμεία της ΠΑΕ.... αλλά θα φτάσουν πού θα πάει.
  • 4 εκ. ευρώ η Κρουζ Αζούλ πληρώνοντας την οψιόν για τον Μπενίτες
  • 1 εκ. ευρώ περίπου η Σταντάρ Λιέγης για τον Ντοσεβί
  • 500 χιλ. ευρώ απ'την Άλ Αχλί ως μπόνους μεταγραφής για τον Φετφατζίδη
  • 1 εκ. ευρώ η Καρλσρούη για να κρατήσει τον Διαμαντάκο
  • 2 εκ. ευρώ η Βέρντερ Βρέμης για τον Γιαταμπαρέ (!!!). Μάλιστα έδωσε άλλα 500 χιλ. ευρώ επιπλέον στην Σταντάρ γιατί δέχθηκε να σπάσει νωρίτερα τον δανεισμό... 
  • Και να μην ξεχάσω και την "ταλεντάρα" τον Βλαχοδήμο. Χάρη στα κέφια του Αλαφούζου πήραμε άλλα 300 χιλ. ευρώ για έναν παίκτη που δεν υπήρχε... πουθενά! 
Και δεν ξέρω αν ξεχνάω και κάποιον. 

 Και εκτός απο τα παραπάνω ποσά η Στούρμ είναι έτοιμη να κάνει δυνατή πρόταση για να αγοράσει τα δικαιώματα του Αυλωνίτη που προς το παρόν παίζει δανεικός εκεί και έχει αφήσει καλές εντυπώσεις. Διάβασα σε αυστριακό σάιτ πως έχει και οψιόν αλλά δεν είμαι σίγουρος πως ισχύει. Όπως και να έχει τον θέλουν! Επίσης ο Ολυμπιακός έχει και ένα ποσοστό 10% απο πιθανή μεταπώληση του Μανωλά. Και ήδη ακούγονται σενάρια για Πρέμιερ Λίγκ (όπου παίζει τρελό χρήμα) και μιλάμε για μεταγραφή που μπορεί να φτάσει τα 30 εως 40 εκ. ευρώ. Επομένος άλλα 3-4 εκ. ευρώ για τον Ολυμπιακό!

 Το θέμα είναι αυτά τα λεφτά και όσα ακόμη προκύψουν απο πωλήσεις να ΕΠΕΝΔΥΘΟΥΝ σωστά! Γιατί ήδη αυτό που "διαβάζω" ανάμεσα στις γραμμές των δηλώσεων όσων είναι υπεύθυνοι (βλέπε Μάρκο Σίλβα κτλ) είναι πως πρώτα θα δούμε άν θα μπούμε στους ομίλους του Τσου Λου και μετά βλέπουμε και κάνουμε...... Δυστυχώς δεν μαθαίνει εύκολα αυτή η διοίκηση απ'τα λάθη που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια και τα επαναλαμβάνει. Και φτάνουμε μετά να αποκλειόμαστε απο κάτι μετριότατες ομάδες όπως την Άντερλεχτ. 


 Φυσικά καταλαβαίνουμε όλοι πως στην εποχή που ζούμε δεν πρέπει να περιμένουμε τρελά ποσά να ξοδεύονται ή να έρθουν παίκτες όπως ο Ζιοβάνι στα καλύτερα τους κτλ.... ξέρουμε και για την υψηλή φορολογία... γνωρίζουμε όσα εμπόδια υπάρχουν γενικότερα... βλέπουμε και εμείς οτι το πρωτάθλημα μας είναι ανύπαρκτο και οι αντίπαλοι της πλάκας.... ξέρουμε και οτι για να έρθουν διεθνείς ποδοσφαιριστές απ'το εξωτερικό πρέπει να πεισθούν γιατί η εικόνα της Ελλάδας με την βία αλλά και με την κρίση και με την ερασιτεχνική οργάνωση μόνο δέλεαρ δεν αποτελεί.... Τα ξέρουμε και τα ακούμε άλλωστε συχνά...
 
 Αλλά άν θέλεις ως σύλλογος να εξελιχθείς τότε πρέπει να κάνεις και θυσίες και να "ματωσεις" όπως είχε δηλώσει ο Κόκκαλης. Πρέπει να κοιτάμε τι κάνουν η Πόρτο, η Μπενφίκα, ο Άγιαξ, η PSV, η Σαχτιάρ, η Φενέρ, η Μπεσίκτας κτλ. Ομάδες δηλαδή που ευρωπαϊκά είναι πάνω κάτω στα "κυβικά μας" και να ανταγωνιζόμαστε με αυτές. Και όχι να λέμε "δόξα τω Θεω που σε σχέση με τους τυφλούς στο ελληνικό ποδόσφαιρο εμείς είμαστε μονόφθαλμοι!". Δεν έχει νόημα να κοιτάς πίσω.... ή κάτω.... αλλά ΜΟΝΟ ΨΗΛΑ! Και άσε τους αφραγκούζους και τους άλλους να προπαγανδίζουν και να σκοτώνονται μεταξύ τους. Έπρεπε ήδη να τους είχαμε αφήσει χιλιόμετρα πίσω μας.... 

 Άς ευχηθούμε το ίδιο ταλέντο που έχει ο Μαρινάκης (και οι βοηθοί του) στις πωλήσεις να το αποκτήσει και στις αγορές αλλά και στην οργάνωση και τον σχεδιασμό μιας ομάδας με πλάνο, με στόχους και με ΟΡΑΜΑ ευρωπαϊκό! Διότι αλλιώς άς σταματήσουν τις κατα καιρούς δηλώσεις για ευρωπαϊκούς τελικούς και άλλα σχετικά. Γιατί μετά θα θερίσουν γκρίνια και απογοήτευση απο τους οπαδούς και θα φταίνε μόνοι τους.



Γιαταμπαρέ (Βέρντερ)
 Αυλωνίτης (Στούρμ Γκράτς)
 Διαμαντάκοσ (Καρλσρούη)
 Ντοσεβί (Σταντάρ)
 Φετφατζίδης (ΆλΑχλί)
Βλαχοδήμος (ΠΑΟ)

No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG