Friday, July 11, 2014

Δεν είναι ούτε ελβετός ούτε σκοπιανός ούτε αλβανός.... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ!!!!


 Απο χθές είχα προσέξει στην σελίδα του Παϊτίμ Κασάμι στο Εφμπί κάτι που δεν μου άρεσε καθόλου. Αλβανοί έβριζαν την Ελλάδα και κανείς δεν αντιδρούσε απ'την πλευρά Κασάμι... μέχρι που εμφανίστηκαν και οι έλληνες και την συνέχεια την φαντάζεστε! Έγραψαν και "δικοί μας" ένα σωρό λαμακίες και οι αλβανοί αντέδρασαν μετά ακόμη πιο επιθετικά.

 Γίνεται χαμός... Ο Κασάμι τον οποίο μέχρι τώρα κάποιοι έβριζαν ώς σκοπιανό.... βλέποντας τι γίνεται βγήκε πρίν 2 ώρες και έγραψε "Έχω γεννηθεί απο πατριωτική οικογένεια. Γεννήθηκα αλβανός και θα πεθάνω αλβανός!". Ωραίος τρόπος ρε να ηρεμήσεις τα πνεύματα! 


 Όπως καταλαβαίνετε η κατάσταση αντί να ηρεμήσει χειροτέρεψε άν και ευτυχώς υπάρχουν και άνθρωποι που προσπαθούν να ηρεμήσουν την όλη ατμόσφαιρα γράφοντας για παράδειγμα πως οι έλληνες (οι περισσότεροι τουλάχιστον......) δεν είμαστε ρατσιστές. 

 Εγώ ξέρω ένα πράγμα.... άν δεν προσέξουμε (μεταξύ άλλων και η ΠΑΕ) τότε η κατάσταση ειδικά έτσι όπως είναι τα τελευταία χρόνια το πολιτικό και κοινωνικό τοπίο στην Ελλάδα μπορεί να ξεφεύγει ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ και να γίνει καμιά ζημιά.... 

 Και για να τελειώνουμε:

1. Η σελίδα του Κασάμι ΕΙΝΑΙ δικιά του διότι έχει το σημάδι του verification οπότε έχει ελεγχθεί απ'το φέισμπουκ μέσω προσωπικών στοιχείων επίσημα.

2. Το like που έκανε αφορούσε ερώτηση παιδιού που ρωτούσε "Αφού είσαι αλβανός γιατί δεν παίζεις για την Αλβανία;" και κάποιο αλβανάκι απάντησε "Επειδή είναι επαγκελματίας ποδοσφαιριστής και μπορεί να παίξει όπου θέλει. Γαμώ την Ελλάδα". Οπότε φαντάζομαι το like πήγε στην απάντηση γιατί δεν παίζει στην Αλβανία.

3. Δεν ξέρω αν παρόλο που η σελίδα είναι δική του αν την διαχειρίζεται και ο ίδιος. Αμφιβάλλω για να πώ την αλήθεια. Όπως και να έχει είτε ο ίδιος του είτε όποιος δουλεύει για αυτόν έπρεπε να προσέχει περισσότερο τι μαλακίες κάνει like διότι απτην στιγμή που η απάντηση του αλβανού τελειώνει με το Fuck Greece .... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ τι έλεγε πρίν απο αυτό!!! Γαμώ τον Κασάμι σου μέσα!!!

4. Καλό είναι να ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ αυτή η μαλακία με το εθνικά/πατριωτικά και σε κάποιες (λίγες) περιπτώσεις ρατσιστικά σχόλια. Δεν χωράνε στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Δεν με νοιάζει αν είναι ελβετός, σκοπιανός ή αλβανός. Απ'την στιγμή που σέβεται το ψωμί (ή τους αστακούς και τα σουβλάκια) που τρώει στην Ελλάδα και αφού φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα και είναι υπερήφανος που παίζει στον Ολυμπιακό όπως έχει δηλώσει ο ίδιος του.... ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!! ΤΕΛΟΣ!!!

5. Ο Κασάμι οφείλει απο μόνος του να συμμαζέψει την σελίδα του και αν δεν μπορεί ας την κλείσει!




Τα τελευταία λεπτά σε μια προσπάθεια να δείξει ακριβώς αυτό που γράφω στον τίτλο... ανεβάζει φωτογραφίες με την φανέλα του Ολυμπιακού.... και ελπίζω να λήξει κάπου εδώ το όλο θέμα...



No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG