Tuesday, July 8, 2014

Για γέλια τα περί Κλόζε!



 Γράφει ο "Γαύρος" σήμερα οτι στον Ολυμπιακό έχει προταθεί ο Κλόζε. Πέρα απ'το γεγονός πως όποιος και αν προτείνεται στην ομάδα δεν χρειάζεται αμέσως να γίνεται πρωτοσέλιδο (αλλά οκ... έτσι πουλάμε μερικά φύλλα παραπάνω...) απορώ ποιός ακριβώς τον πρότεινε στον Ολυμπιακό... Διότι ο μάνατζερ του πρίν λίγες μέρες δήλωσε: "Ο Μίροσλαβ Κλόζε είναι ευτυχισμένος στην Ιταλία και την Λάτσιο και δεν σκοπεύει να φύγει". Το ίδιο έχει δηλώσει και ο ίδιος ο Κλόζε άπειρες φορές.

 Άλλωστε άν όντως ήθελε να φύγει απο την Λάτσιο θα μπορούσε εύκολα να το κάνει αφού δέχεται καθημερινά προτάσεις απο ένα σωρό ομάδες (αυτός ήτανε και ο λόγος που ο μάνατζερ του εκανε την παραπάνω δήλωση). Εύκολα θα έβρισκε άλλη ομάδα σε Γερμανία ή Ιταλία και ο μόνος λόγος για να έρχονταν στην Ελλάδα αυτήν την στιγμή θα ήτανε το Τσου Λου και ένα γερό συμβόλαιο (και κάπου εδώ καίγεται και η τελευταία πιθανότητα να έχει βάση σοβαρότητας το θέμα).


 Ο Κλόζε έκανε πολύ καλή σαιζόν με τους ιταλούς μεχρι την στιγμή που τραυματίστηκε. Όμως οι υπεύθυνοι της Λάτσιο μιλάνε με τα καλύτερα λόγια τόσο για την αξία του για την ομάδα τους όσο και για τον επαγκελματισμό του που αποτελεί παράδειγμα για τους νεότερους ποδοσφαιριστές της και αυτός είναι και ο λόγος που του ανανέωσαν το συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2015. Με λίγα λόγια δεν είναι καν ελεύθερος...

 Είμαι σίγουρος πως ο Κλόζε μπορεί να παίξει αρκετά χρόνια μπάλα ακόμη... Στην Γερμανία κάποιοι μεταξύ σοβαρού και αστείου λένε πως άν δεν ξεπεράσει τώρα τα 15 γκόλ του Ρονάλντο (τα οποία ισοφάρησε ήδη) τότε θα τα ξεπεράσει στο επόμενο μουντιάλ... Πιστεύω πως θα βοηθούσε τον Ολυμπιακό και στο Τσου Λου. Απλώς δεν υπάρχει πιθανότητα να γίνει αυτή η μεταγραφή.


No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG