Sunday, July 20, 2014

Διαμάχη Μιραλάς - Βίλμοτς λόγω Φόσεν!


 Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες απο το εξωτερικό που σήμερα αναδημοσιεύουν σχεδόν όλες οι εφημερίδες και τα σάιτ ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον βέλγο επιθετικό Γιέλ Φόσεν. Μιλάμε για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή που τις τρείς τελευταίες σαιζόν είχε με την φανέλα της Γκένκ στο βέλγικο πρωτάθλημα πολύ καλές εμφανίσεις. Συγκεκριμένο το 13/14 είχε 12 γκόλ και 7 ασίστ (μαζί με τα πλέι όφ), το 12/13 είχε 17 γκόλ και 5 ασίστ και το 11/12 είχε 20 γκόλ και 5 ασίστ. Έχει και 12 εμφανίσεις με την εθνική Βελγίου έχοντας σκοράρει 2 φορές.


 Σε αρκετούς προκάλεσε έκπληξη που δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το μουντιάλ της Βραζιλίας ο προπονητής Μάρκ Βίλμοτς. Με τόσους παικταράδες που έχει το Βέλγιο όμως ειδικά απ'την μέση και μπροστά κάπου δικαιολογείται ο Βίλμοτς!

 Ένας απ΄τους υποστηρικτές του Φόσεν ήτανε πρίν το μουντιάλ ο Κέβιν Μιραλάς! Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού κόντεψε να μπλέξει άσχημα και ήρθε αντιμέτωπος με τον Βίλμοτς εξαιτίας των παρακάτω δηλώσεων του: "Δεν είμαι σίγουρος αν ο Γιανουζάι (της Μάντσεστερ) έχει κάνει αρκετά φέτος για να αξίζει να κληθεί στην εθνική! Ίσως η κλήση αυτή να κάνει κακό στο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα μας. Αντίθετα άν ο Βίλμοτς χρειάζεται έναν ακόμη επιθετικό στο ρόστερ της εθνικής μας τότε ας καλέσει τον Γιέλ Φόσεν!".


 Διαβάζοντας όσα είπε ο Μιραλάς ο Βίλμοτς έγινε "ταύρος"! Σε συνέντευξη που έδωσε στην Daily Mail είπε: "Δεν είναι δουλειά του Μιραλάς να κρίνει τις επιλογές μου. Καλά θα κάνει να κλείσει το στόμα του! Ο κανόνας στην εθνική μας λέει οτι επιτρέπεται να μιλάς για τον εαυτό σου αλλά δεν επιτρέπεται να μιλάς για τους άλλους παίκτες της ομάδας μας! Ο Κέβιν μπορεί να έχει την άποψη του αλλά απαγορεύεται να την εκφράσε δημόσια! Δεν έχει δικαίωμα να μιλάει για άλλους ή για το πώς θα επηρεάσουν την ατμόσφαιρα στην ομάδα νέοι παίκτες όπως ο Γιανουζάι! Να σταματήσει να λέει ανοησίες! Ποτέ στο παρελθόν δεν είχαμε πρόβλημα όταν έμπαινε στην εθνική νέος παίκτης!". Χοχο.... Δημοκρατικότατο έτσι; Άν και απο την μία έχει δίκιο... κουμάντο κάνει ο προπονητής!


 Δεν ξέρω αν τελικά έρθει ο Φόσεν. Μόνο οι διοικήσεις των δύο ομάδων γνωρίζουν τι πραγματικά συμβαίνει. Αυτό που ξέρω εγώ είναι πως η τιμή του είναι περίπου στα λεφτά που έδινε (θεωρητικά πάντα) ο Ολυμπιακός για τον Φινμόγκασον. Τις τελευταίες εβδομάδες έχει γραφτεί πως για αυτόν ενδιαφέρονται Γκλάντμπαχ, Νιούκαστλ και Μίντλεσπρο. Ειδικά η τελευταία είναι (ή ήταν) πιο κοντά απο όλες και οι οπαδοί της έκαναν "φασαρία" πρίν λίγες μέρες στο τσίου-τσίου τονίζοντας οτι τον θέλουν στην ομάδα τους. Κάτι που όπως έχει γραφτεί θέλει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής που θέλει να φύγει απ'την Γκένκ. Βέβαια... άν όντως ισχύει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού ίσως να μην έλεγε όχι στην προοπτική να αγωνιστεί επιτέλους στο Τσου Λου!



No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG