Saturday, October 1, 2011

Η Μαρία Σαράποβα είναι καλά!

H Μαρία Σαράποβα ( Maria Sharapova ), το νούμερο δύο της γυναικείας παγκόσμιας κατάταξης του τένις είχε αναγκαστεί εξαιτίας ενός τραυματισμού να παραδοθεί και να σταματήσει στον προημιτελικό στο Τόκιο απέναντι στην Πέτρα Κβίτοβα ( Petra Kvitova ). 


"Είχα πέσει άτσαλα... ένιωσα ένα μαχαίρωμα στον αριστερό αστράγαλο. Αμέσως πρίστικε! Κατάλαβα αμέσως ότι δεν θα μπορούσα να συνεχίσω...¨ δήλωσε η ίδια.



Χθές 30/9/2011 ανέβασε στο γνωστό Φέισμπουκ μια φωτογραφία που την δείχνει να κάθετε σε αναπηρικό καροτσάκι χαμογελαστή. ΄Οπως δηλώνει η ίδια της ¨Είναι πιο υγιεινό το να γελάς απο το να κλαίς...".  Μπράβο έτσι πρέπει να αντιμετωπίζουν τέτοιες δυσκολίες όλοι οι άνθρωποι! Έχουμε ανάγκη στην εποχή μας απο πρότυπα όπως την όμορφη Μαρία που εκτός απο μεγάλη αθλήτρια δείχνει πως είναι και μεγάλος άνθρωπος. 


Ελπίζω μόνο το χαμόγελο της... να μην οφείλετε μόνο στα πολλά παυσίπονα!



Υ.Γ.: Με το ελληνικό ποδόσφαιρο προς το παρών δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε... Σήμερα υποβιβάστικε ξαφνικά ο Αστέρας....μέχρι να ανέβει ξανά....και να ξαναπέσει...να ανέβει ο Διαγόρας....να πέσει ο επόμενος...να ανέβουν οι Σέρρες.... πάνω κάτω...πάνω κάτω.... αυτό δεν είναι σοβαρό ποδόσφαιρο! Έχουμε φτάσει Οκώβρη και ακόμη δεν ξέρουμε πόσες και ποιές ομάδες συμμετέχουν στην Σούπερ Λίγκ. Αυτό δεν είναι για γέλια.... για κλάμματα είναι!


No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG