Tuesday, October 18, 2011

Ο Τζιμπριλέτο... ο νέος επιθετικός του Παναθηναικού!

Στην κορυφή της βαθμολογίας βρίσκοντε μαζί έχοντας δύο παιχνίδια λιγότερα απο τις υπόλοιπες ομάδες Ολυμπιακός και Παναθηναικός. Ο Ολυμπιακός πήρε ισοπαλία μέσα στην έδρα της ΑΕΚ και μπορεί να μην εντυπωσίασε με την εμφάνιση αλλά ως αποτέλεσμα δεν είναι άσχημο. Ο Παναθηναικός νίκησε την Ξάνθη με 3-2 έχοντας σε μεγάλη μέρα τον πρώην ερυθρόλευκο Σεμπάστιαν Λέτο. Και ενώ οι οπαδικές εφημερίδες των δύο ομάδων μαλώνουν για το άν ευνοήθηκε ή αδικήθηκε ο Παναθηναικός απο τον διαιτητή του αγώνα, οι ... αντικειμενικές.... εφημερίδες και τα σάιτ έχουν βαφτίσει τον Λέτο ώς νέο Σισέ που ώς δια μαγείας θα λύσει όλα τα επιθετικά προβλήματα του Παναθηναικού. Το σέντερ φόρ του μέλλοντος! Ο διαστημικός Τζιμπριλέτο!


Οι "αντικειμενικοί" ανακάλυψαν τον νέο επιθετικό του Παναθηναικού:








Υ.Γ.: Κοιτάξτε σε ποιόν ανήκει το 50% του σταδίου Καραισκάκη... Ίσως το μοναδικό λάθος που έκανε ο Κόκκαλης πρίν δώσει την ομάδα στον Μαρινάκη. Βιάστηκε γιατί χρειαζότανε ρευστό για τις ανάγκες της ομάδας και πούλησε σε λάθος άνθρωπο. Το θετικό είναι ότι κατάλαβε πολύ γρήγορα το λάθος του και αυτό φάνηκε απο τις δηλώσεις που έκανε την ημέρα που ανέλαβε επίσημα ο Μαρινάκης. Εγώ δεν το σχολιάζω... απλώς εύχομαι να περάσουν σύντομα οι μετοχές είτε στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό είτε στον Μαρινάκη. Ο Ολυμπιακός δέν είναι οικόπεδο κύριε Λαυρεντιάδη! 
http://www.newsbomb.gr/fakelos-ellhnikes-trapezes/story/86206/exonychistikh-ereyna-gia-ton-layrentiadh


Υ.Γ.2: Χθές λέγαμε για ψητά γουρουνάκια.... http://greekbulldog.blogspot.com/2011/10/blog-post_16.html
Σήμερα ανακοινώθηκε απο την ΟΥΕΦΑ ότι διαιτητής του παιχνιδιού θα είναι ο ολλανδός... χασάπης Μπάς Νάιχαους! http://www.sport-fm.gr/article/508530
Τυχαίο; Δέν νομίζω!!!


Υ.Γ.3: Απο γερμανικό τηλεοπτικό σταθμό ρωτήσανε τον Ντένις Έπσταιν για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα. Η απάντηση του ήτανε "¨Δέν ξέρω.... εγώ κανονικά πληρώνομαι...¨. Σωστός; Αυτό θα πεί είμαι στον κόσμο μου!


Υ.Γ.4: Σκωτσέζος οπαδός της Ρέιντζερς καταδικάστηκε σε 8 μήνες φυλακή επειδή έβρισε στο Φέισμπουκ τους οπαδούς της Σέλτικ και τους καθολικούς! Μάγκες να προσέχετε τι λέτε και τι γράφετε... και πού το γράφετε... Αφού γίνοντε αυτά στο Ηνωμένο Βασίλειο ποιός αμφισβητεί ότι θα γίνουν και στην Ελλάδα ή στην υπόλοιπη Ευρώπη; Το Φέισμπουκ δέν είναι τόσο αθώο και ανώνυμο όσο πολλοί πιστεύουν.
http://www.sport-fm.gr/article/508655


Υ.Γ.5: Όπως φαίνετε τελικά η ΕΡΤ ... δέν θα τολμήσει να τα βάλει με τους οπαδούς του Ολυμπιακού και γενικότερα με τους φίλαθλους του ποδοσφαίρου. Ζήτησε ειδική άδεια και όπως φαίνεται προς το παρών.... μάλλον θα το δέιξει το παιχνίδι. Για να μην ξεσπάσει το τσουνάμι που λέγαμε ... ελπίζω πράγματι να το δείξει!

No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG