Thursday, September 29, 2011

Τους έκανε πλάκα ο Φόντα!

Δεν πίστευε την τύχη του ο Φράνκο Φόντα προπονητής της Στούρμ Γκράτς όταν έβλεπε τον Χιμένεθ να κάνει αλλαγή τον Λεονάρντο. Η ΑΕΚ έχασε με 2-1 μέσα στο ΟΑΚΑ μετά απο μια άσχημη εμφάνιση. 


"Δεν μπορώ να πω εγώ για την αλλαγή του Λεονάρντο ... Είναι θέμα του προπονητή της ΑΕΚ.... σίγουρα με βοήθησε η αλλαγή του!"


Με λίγα λόγια είναι σαν να ευχαρίστησε τον Χιμένεθ για την ... γκάφα που έκανε! Α ρε Χιμένεθ που κατάντησες... απο προπονηταράς της μεγάλης Σεβίλης σε ανέκδοτο για να γελάει ο Φόντα...






Κάτι παρόμοιο ισχύει και για τον άλλοτε κολοσσό της εθνικής μας ομάδας Τραιανό Δέλλα. Τελικά είναι μεγάλη υπόθεση το να ξέρεις πότε να σταματήσεις την καριέρα σου! Δέχθηκε 2 κίτρινες κάρτες μέσα σε 4 λεπτά και ήτανε μετά τον Χιμένεθ απο τους βασικούς λόγους που διασύρθηκε η ΑΕΚ απο την ... καταιγίδα του Γκράτς. 








2-1 έχασε χθές και ο Ολυμπιακός μέσα στο Λονδίνο απο την Άρσεναλ.... όμως τα δύο μάτς δεν έχουν καμία σχέση το ένα με το άλλο. Για όσους δεν είδανε το παιχνίδι του Ολυμπιακού.... ή δεν καταλάβαν τι είδανε... θα παραθέσω απλώς το σχόλιο του Όλοφ Μέλμπεργκ στον δημοσιογράφο Μιχάλη Τσόχο.


"10 τελικές προσπάθειες η Άρσεναλ και 15 ο Ολυμπιακός" του λέμε στην αρχή και πάμε να συνεχίσουμε όταν σχεδόν μας παίρνει τα χαρτιά από το χέρι. "Δείτε τον καθαρό χρόνο του παιχνιδιού και θα καταλάβετε τι έχει γίνει στο γήπεδο. Για 73 λεπτά από τα 90 η μπάλα κυλούσε, αυτό σημαίνει αγγλικός ρυθμός παιχνιδιού. Αυτό είναι που κάνει την διαφορά στις αγγλικές ομάδες. Και αυτό ήταν το μεγάλο πρόβλημα για εμάς πριν από το ματς. Και όμως κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν καταλάβαινες καμία διαφορά. Το λένε άλλωστε και όλοι οι αριθμοί. Συνολικά στο ματς όπως βλέπω είχαμε 46% κατοχή και από τα 73 λεπτά που η μπάλα κυλούσε τα σχεδόν 34 ήταν στα πόδια μας" μας είπε ο Μέλμπεργκ και είχε απόλυτο δίκιο. "Πόσες ομάδες πιστεύετε ότι το έχουν καταφέρει εδώ σε αυτό το γήπεδο κάτι τέτοιο";   πηγή http://www.sport-fm.gr/article/504565


Ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ μεγάλη μπάλα. Η αλήθεια είναι ότι βρήκε απέναντι του την χειρότερη Άρσεναλ των τελευταίων ετών αλλά ακόμη και αυτό δεν σημένει τίποτα! Απλώς κοιτάξτε την ενδεκάδα της! Παίκτες που κοστίζουν εκατομύρια... μόνο για αυτόν τον 18χρονο τον Τσάμπερλειν η Άρσεναλ πλήρωσε 15 εκατομύρια λίρες το καλοκαίρι! Ο Ολυμπιακός άν είχε μπεί στο γήπεδο ... 20 λεπτά νωρίτερα.... θα είχε πάρει ένα απο τα μεγαλύτερα διπλά της ιστορίας του. Και θα το άξιζε γιατί τέτοια μπάλα δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε απο ελληνική ομάδα!






Το Σ/Κ θα έχουμε την τύχη να δούμε έναν αγώνα ανάμεσα στις δύο καλύτερες ελληνικές ομάδες αυτήν την στιγμή. Τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Μακάρι να νικήσει ο καλύτερος....χωρίς να έχουμε παράπονα για διαιτησίες και άλλες φασαρίες. Μακάρι να δούμε ποδόσφαιρο ποιοτικό όπως αυτό στο Έμιρειτς... μπορούν οι δυο ομάδες να δώσουν λίγη αίγλη πίσω στο κουτσουρεμένο ελληνικό πρωτάθλήμα! 

No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG