Wednesday, October 5, 2011

Τελικά ποιός κοροιδεύει ποιόν;

Άραβες... πρίγκιπες... ρώσσοι... μεγιστάνες... πετρέλαια... φυσικό αέριο... μεταγραφές... ΕΕΑ.... Τζίγκερ.... Τσάκας... Βγενόπουλος.... ΟΛΟΙ για το καλό του Παναθηναικού ενδιαφέροντε! Τουλάχιστον στα λόγια...


Εκεί που είχαμε την κόντρα Μπενοβγενόπουλου και Τζίγκερ ξαφνικά έσκασε μύτη κάποιος Τσάκας που μας παρουσίασε έναν παραμυθένιο κόσμο με πρίγκιπες...σουλτάνους και αμέτρητα χρήματα... πάνω που αρχίζαμε να τον συνηθίζουμε εμφανίστικε και δεύτερη ομάδα με άραβες πρίγκιπες που θέλουν να αγοράσουν τον Παναθηναικό... μάλιστα αυτοί έχουν και εμπειρία αφού είναι οι ίδιοι που εχουν μεσολαβήσει για να πάρουν άραβες την Μάντσεστερ Σίτι. Μεταγραφές τύπου Μπαλοτέλι ονειρεύετε ο κόσμος του Παναθηναικού και τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησαν φήμες πως στο παιχνίδι μπήκανε και ρώσσοι! Ζάμπλουτοι ρώσσοι.... ε και όσο νά΄ναι τους προτιμάμε γιατί και το άθλημα κατέχουν περισσότερο απο τους άραβες και δικά μας... ορθόδοξα παιδιά είναι! Μόνο ο Ολυμπιακός θα έχει όρτοντοξ μπράδερς; Αμ πώς!!! Και μέσα στο γενικότερο πανηγύρι μετά και τις δηλώσεις Κούγια σε τηλεοπτικό σταθμό ότι ΔΕΝ γίνετε να αγοράσει ξένος ελληνική ΠΑΕ βγήκε η ΕΕΑ (επιτροπή επαγκελματικού αθλητισμού) και διευκρίνισε πως κάτι τέτοιο όντως θα ήτανε παράνομο και δεν μπορεί να συμβεί ούτε με κάποιο "τέχνασμα"! Ζντουυυυυυπ πάνε κάτω τόσα όνειρα.... ή μήπως όχι; Είμαι σίγουρος ο Τσάκας δεν πτωείτε ούτε απο αυτό! Οι εξελίξεις θα έχουνε ενδιαφέρον... και πολύ πολύ γέλιο!










Υ.Γ.: Στο τέλος κάποιος θα το φάει το ξύλο.... αυτό είναι το μόνο σίγουρο!


Υ.Γ.2: Ο Γιέστε θα τιμωρηθεί αλήθινά ή θα βάλει ο Ερνέστο τα στήθη του μπροστά λόγο Ιμπάνιεθ; Να δούμε αν λειτουργεί όντως δίκαια δηλαδή... γιατί ο Μιραλάς έφαγε 15.000 πρόστιμο επειδή έστριψε για τα αποδυτήρια χωρίς να χαιρετήσει. Ο άλλος που έκανε εγχείριση χωρίς να ρωτήσει κανέναν πρέπει τουλάχιστον να πληρώσει τα 200.000 πρίμ της νίκης με τον ΠΑΟΚ που μοίρασε ο Βαγγέλαρος.

No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG