Saturday, October 1, 2011

Ναι αυτό είναι ποδόσφαιρο!

Σήμερα στην Μπουντεσλίγκα σημειώθηκε το ίσως ομορφότερο γκόλ της χρονιάς.... όποιος δέν το είδε πραγματικά έχασε! Αλλά ευτυχώς για εσάς είμαστε εμείς εδώ για να σας το δείξουμε! 


Στον αγώνα Λέβερκουζεν - Βόλφσμπουργκ το σκόρ ήτανε 1-1 παρόλο που η Λέβερκουζεν έπαιζε πολύ καλύτερα απο τους πράσινους λύκους της Βόλφσμπουργκ. Ένα γκόλ του Κροάτη Μαντζούκιτς είχε μόλις φέρει την άδικη ισοφάριση. Κάπου εκεί όμως ανέλαβε δράση ο Ελβετός διεθνής επιθετικός Έρεν Ντέρντιγιοκ! 


Δέιτε τι έκανε.... γιατί με λόγια δεν περιγράφετε!



Τελικά το παιχνίδι έλειξε 3-1 υπερ της Λέβερκουζεν αφού στο τέλος σκόραρε και ο γερμανός ο Κίσλινγκ. 


Ευτυχώς βλέπουμε κάπου κάπου και τέτοια γκόλ για να μας θυμίζουν ότι το ποδόσφαιρο είναι πάνω απ΄'ολα ένα παιχνίδι για να διασκεδάζουμε και όχι ένα μέσο για να βγάζει ο κάθε κομπλεξικός την καφρίλα του όπως πολλές φορές δυστυχώς συμβένει στην Ελλάδα!


Edit 28/10/2011: Έβαλα νέο λίνκ για το βίντεο. Το παλιό λίνκ δεν δούλευε πιά... είχε αφαιρεθεί απο το youtube. Αν αφαιρεθεί και το νέο βίντεο σας παρακαλώ ενημερώστε μας και θα προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε και πάλι ένα λινκ που να λειτουργεί. Στην χειρότερη περίπτωση ανοίξτε μόνοι σας το Υoutube ή το Dailymotion και ψάξτε για Eren Derdiyok Goal Leverkusen Wolfsburg ή κάτι παρόμοιο και είμαι βέβαιος πως θα το βρείτε!

No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG