Wednesday, October 12, 2011

Πολύ σκληρή για να πεθάνει!

Η εθνική μας τα κατάφερε! Πήρε την νίκη εκτός έδρας μέσα στην Γεωργία με 2-1 και εξασφάλισε την συμμετοχή της στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Έδωσε για άλλη μια φορά χαρά στον ελληνικό λαό που το έχει ανάγκη ειδικά αυτές τις δύσκολες εποχές! 


Η αλήθεια είναι ότι δεν παίξαμε καθόλου καλά και παραλίγο θα μας έκανε μαγάλη ζημιά η παρέα του Κετσπάγια που για κάποιον λόγο ήθελε να πάρει εκδίκηση απο την Ελλάδα... (μάλλον τον Ολυμπιακό εννοούσε...) για τον τρόπο με τον οποίο η κακή πατρίδα μας του έχει συμπεριφερθεί τα τελευταία χρόνια... Όμως αυτή η εθνική έχει αποκτήσει μέταλλο νικητή... ή για να το πούμε αλλιώς... είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει! Πρώτα ο Φωτάκης με ένα σούτ κεραυνό... και στην συνέχεια ο Άγγελος Χαριστέας σκόραραν και μας χάρισαν την νίκη-πρόκριση. Και για να είμαστε ειλικρινής... ποιός ποδοσφαιριστής αντικατοπτρίζει καλύτερα αυτό το σλόγκαν του "πολύ σκληρός για να πεθάνει" παρά ο Χαριστέας; Κανένας! Γιαυτό και μετά το τέλος του παιχνιδιού δήλωσε "Είμαι πολύ περήφανος.... φυσικά πάνω απ''ολα για τον εαυτό μου!". Και με το δίκιο του!!!






Υ.Γ.: Τρομερό το φώτοσοπ στο πρωτοσέλιδο της "Πράσινης" ... ρε παιδιά... πάρτε κανέναν γραφίστα της προκοπής! Άν θέλετε έχω να σας συστήσω μερικούς γνωστούς μου... δεν ζητάνε και πολλά λεφτά!


Υ.Γ.2: Τι έπνιξε αυτός ο Τζόρβας; 'Απαπαπα.... τελικά τί είναι χειρότερο να στηρίζεσε στον Κοστάντσο ή στον Αλέξη; Μεγάλο ερώτημα....


Υ.Γ.3: Ο Άισμαν θέλει να σκοράρει εναντίον του Γάυρου σύμφωνα με την "Ώρα για Σπόρ". Μήπως εννοεί την εφημερίδα; Πόσο πιθανό είναι ο Γκούνγιονσεν να έκανε ακριβώς αυτήν την δήλωση και πόσο πιθανό είναι να πρόκειτε απλώς για τίτλο εντυπωσιασμού απο κάποιον συντάκτη της εφημερίδας; Αλήθεια αναρωτιέμαι.... οι οπαδοί της ΑΕΚ τα πιστεύουν αυτά; Άν κρίνω απο τον αριθμό πωλήσεων της συγκεκριμένης εφημερίδας...τότε μάλλον όχι! Προς τιμήν τους!


Υ.Γ.4: Η Βοσνία έπαιξε μπαλάρα εναντίον της Γαλίας... θα άξιζε να είχε πάρει την πρόκριση για το EURO απο σήμερα.... δυστυχώς το πέναλτι που (δίκαια) κέρδισε η Γαλία και έστειλε στα δίχτυα ο Νάσρι έδωσε την πρόκριση στους Γάλλους.


Υ.Γ.5: Ισπανία και Γερμανία τερμάτισαν τα προκριματικά με 30 βαθμούς. Δηλαδή 10 νίκες σε 10 μάτς! Αυτές οι δυο χώρες είναι και τα φαβορί για το Ευρωπαικό... άν και σε ένα τουρνουά μπορούν να συμβούν τα πάντα όπως έχει αποδίξει στο παρελθόν και η δική μας Ελλαδάρα! Το 10 στα 10 παραλίγο θα έκαναν και οι Ολλανδοί αλλά έχασαν σήμερα απο την Σουηδία η οποία πήρε την απευθείας πρόκριση ώς η καλύτερη δεύτερη. Συγχαρητήρια στην παρέα του Μέλμπεργκ που έπαιζε μάλιστα χωρίς τον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς!





No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG