Sunday, October 16, 2011

Ψήστε τα ...γουρουνάκια στο Καραισκάκη!

Η Τετάρτη πλησιάζει και ο Ολυμπιακός θα δώσει τον σημαντικότερο αγώνα του μέχρι στιγμής για να έχει ελπίδες να παίζει στην Ευρώπη και στο ξεκίνημα του 2012. Είτε στο Europa League αν τερματίσει τρίτος είτε στην συνέχεια του Τσάμπιονς Λίγκ... άν πετύχει το θάυμα. Όμως βασική προϋπόθεση είναι η νίκη στο Καραισκάκη απέναντι στους γερμανούς της Ντόρτμουντ. Μια Ντόρτμουντ νεανική, χωρίς εμπειρία αλλά με τρελό ενθουσιασμό, με δύναμη, ταχύτητα, ρυθμό, μια δυνατή επιθετική γραμμή και μια σειρά απο ταλαντούχους παίκτες όπως τον Γκέτσε που πιθανόν να είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην ηλικία του στον κόσμο, τον Χούμελς, τον Σούμποτιτς, τον Γκρόσκροιτς, τον Καγκάβα και άλλους! Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει με τσαμπουκά και με την νοοτροπία μεγάλης ομάδας. Να κυριαρχίσει στο παιχίδι και να δείξει απο νωρίς ποιός είναι το αφεντικό μέσα στο Καραισκάκη. Έχει τέτοια ποιότητα παικτών που μπορούν με την προσωπικότητα τους να πάρουν την νίκη. Αρκεί να παίξουν πιο συγκεντρωμένοι απ'ότι με την ΑΕΚ και να τρέξουν περισσότερο απ'ότι με την Μαρσέιγ. 


Η Ντόρτμουντ έρχετε με ανεβασμένο ηθικό αφού νίκησε μόλις εκτός έδρας την Βέρντερ Βρέμης με 2-0. ΄Όμως έρχοντε και αυτοί με την πλάτη στον τοίχο. Έχουν μόλις 1 βαθμό και έχουν βάλει στόχο να πάρουν 6 βαθμούς με τον Ολυμπιακό. Αν υποτιμήσουν τον θρύλο θα το πληρώσουν ακριβά. 


Ο σέρβος αμυντικός Νέβεν Σούμποτιτς δήλωσε μετά το μάτς με την Βέρντερ "Δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου, Παλέψαμε σαν τα ... γουρούνια!". Ψήστε τα γουρουνάκια μέσα στο Καραισκάκη και πάρτε την νίκη!!! Καλούς μάγειρες έχουμε.... άς βάλει και ο Βαλβέρδε την σωστή συνταγή και το αλατοπίπερο θα το βάλει σίγουρα ο κόσμος! Παίξε γερά και πάρε την νίκη Θρύλε!





'Αχ μου άνοιξε η όρεξη... εσάς; Άντε να έρθει η Τετάρτη!!!

Υ.Γ.: Τέλος η σαιζόν για τον Ice Man. Φυσικά δεν χαιρόμαστε με κάτι τέτοιο. Όμως όταν παίρνεις έναν παίκτη που έχει να παίξει ουσιαστικά ποδόσφαιρο δύο ολόκληρα χρόνια τότε μια εξέλιξη όπως αυτή δέν είναι εντελώς απίθανη... Θα επιστρέψει την επόμενη σαιζόν λένε. Και ρωτάω εγώ... θα επιστρέψει να κάνει τι; Θα είναι σχεδόν τρία χρόνια χωρίς ποδόσφαιρο! Όσο πικρό και λυπητερό και αν είναι... το καλύτερο που έχουν να κάνουν στην ΑΕΚ είναι να παραδεχτούν ότι ο Γκούντγιονσεν μας τέλειωσε... και να ψάξουν για αντικαταστάτη για τον Ιανουάριο. Εκτός και άν κάνει κανένα θαύμα ο πάτερ Κωστένογλου...


No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG