Friday, October 7, 2011

Εδώ είναι Πειραιάς... δεν είναι Αλ Γουάσλ!

Σύμφωνα με τον ΣΠΟΡ ΦΜ ο Φρανσίσκο Γιέστε θα τιμωρηθεί με πρόστιμο που θα φτάνει τα 70.000 €υρώ. Φρανσίσκο αγόρι μου εδώ δεν είναι Αλ Γουάσλ.... εδώ είναι Πειραιάς! Δεν θα κάνεις ότι θέλεις χωρίς να έχει συνέπειες!


http://www.sport-fm.gr/article/506350

Βαρύ αναμένεται να είναι το πρόστιμο (70.000 ευρώ) που θα επιβληθεί στον Φραν Γέστε για το διπλό πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε.

Κατά πρώτο λόγο για την αρθροσκόπηση στο γόνατο δίχως την σύμφωνη γνώμη του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού και κατά δεύτερο διότι πριν το ταξίδι στο Μπιλμπάο είχε αγνοήσει τον εσωτερικό κανονισμό (παραβίαση ωραρίου). 



Ο Γιέστε μάλλον νόμιζε ότι βρίσκετε ακόμη στο Ντουμπάι, στα Εμιράτα ή στην πρώην ομάδα του την Αλ Γουάσλ... και χωρίς να ενημερώσει ΚΑΝΕΝΑΝ απολύτως πήγε με δική του απόιφαση στην Ισπανία και έκανε εγχείριση στο γόνατο.... ενώ τόσο καιρό διαμαρτύρονταν για πόνους στην .... μέση! Τρελή κατάσταση! Πρέπει να μάθει ότι ο Ολυμπιακός είναι μια οργανωμένη ευρωπαική ομάδα με δικό της ιατρικό επιτελέίο και δεν γίνετε ο κάθε ποδοσφαιριστής να κάνει ότι του περνάει απο το μυαλό! Πολύ καλά θα κάνει η διοίκιση λοιπόν όντως να τον τιμωρήσει τόσο αυστηρά και φυσικά το ιδανικό θα είναι τα χρήματα να πάνε στον ερασιτέχνη έτσι ώστε να έχει βγεί και κάτι θετικό απο την όλη ιστορία!






No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG