Monday, October 24, 2011

Τελικά είχε δίκιο η "ΩΡΑ"...

΄Οπως όλοι οι σωστοί έλληνες φίλαθλοι έτσι και εγώ εξάσκησα το πρωινό εθνικό μας σπόρ... δηλαδή το διάβασμα των πρωτοσέλιδων των αθλητικών εφημερίδων! Ξεκίνησα απο αυτές που με ενδιαφέρουν ... και κάπου προς το τέλος έφτασα και στην "Ώρα των σπόρ". Βλέποντας τον τίτλο αναρωτήθηκα... "Για ποιό άθλημα μιλάει; Για το ποδόσφαιρο αποκλείετε!". Και όμως για την μπάλα έγραφε. "Μύνημα τίτλου απο την Κρήτη" θα στείλει η ομάδα σύμφωνα με την εφημερίδα. Αφού ξεπέρασα το ... νευρικό γέλιο που με είχε πιάσει... την έκλεισα και συνέχισα με την επόμενη εφημερίδα. Το μισητό αδερφάκι της προηγούμενης η "Κιτρινόμαυρη ΩΡΑ" που είχε τίτλο "Σήμερα κερδίζουμε". Όλοι μαζί; Και όμως είχε δίκιο η ΏΡΑ ... ή μαλλον είχανε δίκιο και οι ... δύο ΩΡΕΣ... όντως 

Ο ΟΦΗ ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΥΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ! 

 Ειλικρινά όσο οι εφημερίδες που υποτίθετε στηρίζουν την ΑΕΚ δεν σταματήσουν να κοροιδεύουν τον κόσμο αλλά αρχίσουν να επικεντρώνοντε στα αληθινά προβλήματα της ομάδας... τότε όχι μόνο τίτλο δεν θα δεί η ΑΕΚ αλλά μπορεί να μην τερματίσει ούτε τρίτη... ούτε κάν τέταρτη... Γιατί τις τρείς πρώτες θέσεις τις έχουν κλεισμένες βάσει απόδοσης και ρόστερ ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναικός και ο ΠΑΟΚ. Ενώ και για την τέταρτη θέση θα παλέψουν δυνατά ο Άρης (που πιστευω πως θα συνέλθει), ο Ατρόμητος (αν συνεχίσει έτσι... και άν σοβαρευτεί ο Μήτρογλου) και ίσως ο Πανιώνιος και η Ξάνθη που έχουν καλές ομάδες. Και ειλικρινά όταν χάνεις μέσα στον ΟΦΗ τρώγοντας 3 γκόλ και ενώ έχεις φάει μεσοβδόμαδα άλλα 3 στην Ρωσσία... τότε τα μεγάλα λόγια είναι φτώχια. Η ομάδα θέλει ΗΡΕΜΙΑ, σκληρή δουλειά.... και πάνω απ΄όλα θέλει μεταγραφές! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΟΣΤΕΡ αυτό που έχει. Ο κόσμος δεν πρέπει να έχει μεγάλες απαιτήσεις απο αυτήν την ομάδα. Άδικα τους προσθέτει άγχος. Καλώς ή κακώς έγιναν σημαντικά λάθη το καλοκαίρι και δεν βλέπω πως μπορεί να σωθεί αυτή η χρονιά... ίσως με την κατάκτηση ενός κυπέλου... άν ποτέ ξεκινίσει αυτό!!! Αλλά για πρωτάθλημα ούτε λόγος δεν πρέπει να γίνεται... γιατί πολύ απλά ΔΕΝ μπορεί αυτή η ομάδα. Ίσως το 1-1 με τον Ολυμπιακό να τους έκανε κακό τελικά. Και μην ξεχνάμε ότι έχασαν και τον Γκούντγιονσεν που μπορεί να μην ήτανε ο παλιός καλός Γκούτγιονσεν της Μπάρτσα αλλά αυτήν την ΑΕΚ θα την βοηθούσε τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά.



Όντως κέρδισε.... ο ΟΦΗ!!!

Υ.Γ.: Ο Ολυμπιακός καθάρισε... μέσα στην Νέα Σμύρνη με ηγέτη τον ΑΡΙΕΛ Ιμπαγάσα! Σκεφτείτε να είχαμε στην ίδια ομάδα μαζί τους Τζόλε, Καρεμπέ, Γκαλέτι η Στέλιο, Τζιοβανι, Τουρέ, Μέλμπεργκ, Αβραάμ. Τόρο, Γεωργάτο, Νικοπολίδη και... Ιμπαγάσα! Σηκώνεις ΤσουΛου μετά ή όχι; Τρελή 11άδα!!! 




No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG