Saturday, October 15, 2011

Σούπα... με το μυαλό στην Ντόρτμουντ...

Η μία ομάδα δεν μπορούσε παραπάνω... η άλλη ομάδα δεν ήθελε παραπάνω... και έτσι είδαμε μια ΣΟΥΠΑ νερόβραστη. Η διαφορά στις δύο ομάδες είναι τεράστια. Η ΑΕΚ με τους τραυματισμούς, με νέο προπονητή και με το μυαλό στο περυσινό ρεζιλίκι ήτανε απόλυτα ευχαριστημένη με την ισοπαλία και ας έγραφαν τρελά σχόλια τις προηγούμενες ημέρες οι οπαδικές εφημερίδες της. Ο Ολυμπιακός απο την άλλη με τους παίκτες του να έχουν το μυαλό τους στον αγώνα της Τετάρτης με την Ντόρτμουντ και με τον φόβο να βάλουν τα πόδια τους στην φωτιά για να μην γίνει καμία στραβή και χάσουν το μάτς του Τσάμπιονς Λίγκ δέν έδωσαν το 100% των δυνάμεων τους αλλά έκαναν απλώς τα απαραίτητα ώστε να πάρουν το 1-1 που τους κρατάει στην κορυφή του πρωταθλήματος και πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Και έτσι είχαμε ένα μάτς όπου έμειναν όλοι ευχαριστημένοι.... όλοι... ΕΚΤΟΣ απο τους φιλάθλους που έχασαν σχεδόν δύο ώρες απο την ζωή τους παρακολουθόντας αυτό το φρικτό θέαμα! Όταν το πρώτο σούτ στο δεύτερο ημίχρονο γίνετε στο 75' λεπτό... ε τότε τί παραπάνω να πείς για ένα τέτοιο παιχνίδι; 






Άν θέλουν να έχουν έστω τις παραμικρές ελπίδες ο Ολυμπιακός με την Ντόρτμουντ και η ΑΕΚ με τους ρώσσους.... πρέπει να βελτιωθούν πάρα πολύ! Ειδικά οι γερμανοί στο Τσάμπιονς Λίγκ δεν θα έρθουν για τουρισμό... έχουν μια πολύ γρήγορη ομάδα με καλό ρυθμό και δύναμη και μια πολύ δυνατή επιθετική γραμμή που ξεκινάει απο το κέντρο της. Το αδύναμο σημείο της είναι η άμυνα της παρά την παρουσία παικτών όπως του διεθνή γερμανού Χούμελς και του σέρβου Σούμποτιτς. Ο Ολυμπιακός μέσα στο Καραισκάκη και μπορεί και πρέπει να κερδίσει! Άν πιάσει απόδοση όπως με την Άρσεναλ στο Έμιρειτς τότε δεν αμφιβάλω ότι θα βγεί νικητής και πιθανόν με μεγάλο σκόρ αφού μία ακόμη απο τις αδυναμίες της Ντόρτμουντ είναι η έλλειψη εμπειρίας... πρόκειτε για μια πολύ νεανική ομάδα... εκεί ο Θρύλος υπερτερεί ... όπως και σε προσωπικότητα παικτών... Άν όμως παρουσιάσει το πρόσωπο που έδειξε με την Μαρσέιγ ή σήμερα με την ΑΕΚ τότε όχι απλώς δεν θα νικήσει αλλά θα είναι ευχαριστημένος αν φάει λιγότερα απο τρία... ρωτήστε και την Βέρντερ που έχασε χθές στην έδρα της 2-0 απο την  Ντόρτμουντ. Ο Ολυμπιακός ακόμη μπορεί όχι απλώς να πάρει την τρίτη θέση αλλά ακόμη και να προκριθεί.... αρκεί να μας δίξει ότι η σημερινή ... άψυχη... σούπα ήτανε μια κακή παρένθεση!


Υ.Γ.: Κάτι τρέχει με τον Μακούν.... ούτε σήμερα δεν ξεκίνησε παρόλο που ο ίδιος δηλώνει πανέτοιμος και ενώ υπήρχανε τόσες απουσίες... και το κερασάκι στην τούρτα ήτανε η αλλαγή του στο 90'. Συγνώμη ... λίγος σεβασμός στον άνθρωπο... δέν είναι πιτσιρίκι απο τις ακαδημίες. Διεθνής καμερουνέζος είναι με καριέρα σε Γαλία και Πρέμιερ Λίγκ! 




Υ.Γ.2: Ο τροχονόμος συνεχίζει να μην πέφτει με τίποτα... Κοιτούσε τις μπάλες όρθιος να περνάνε δίπλα απο τα δοκάρια του.

No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG