Sunday, October 30, 2011

50% κούρεμα κάντε σε κάνα γίδι από εμάς θα πάρετε το ένα μας αρχ....ι!!!

Οι αντιδράσεις των οπαδών στα ελληνικά γήπεδα συνεχίζοντε! Πώς θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά; Ειδικά μετά τα όσα έγιναν προχθές στις παρελάσεις σε ολόκληρη την χώρα. 



 Μετά τους οπαδούς του ΠΑΟ τους οποίους μετά τον αγώνα έψαχνε η αστυνομία έξω απο το γήπεδο... ακόμη και στα αυτοκίνητα... σαν να ζούμε σε εποχές χούντας... όλο και περισσότερα παρόμοια πανό κάνουν την εμφάνιση τους στα ελληνικά γήπεδα. 







Το ίδιο ΄εγινε χθές και στο γήπεδο Καραισκάκη όπου οι οπαδοί του Ολυμπιακού (και συγκεκριμένα η Θύρα 7) σήκωσαν στο 12ο λεπτό ΤΡΙΑ σχετικά πανό! Μετά απο λίγο τα κατέβασαν αλλά με το ξεκίνημα του Β' ημιχρόνου τα ξανασήκωσαν οριστικά. Ο διαιτητής του αγώνα Σπύρος Σελίμος απο την Λακωνία δεν ξεκινούσε τον αγώνα και ζήτησε να κατέβουν τα πανό με τα συνθήματα αλλά τελικά παρόλο που αυτά έμειναν στην θέση τους ο αγώνας ξεκίνησε και συνεχίστηκε κανονικά! 


Το περιεχόμενο των 3 πανό ήτανε:


*** Κανείς Βολευτής ξανά στο Καραϊσκάκη. Είστε ανεπιθύμητοι
*** Αλήτες, Προδότες Πολιτικοί θα κάψουμε εσάς και τη βουλή
*** 50% κούρεμα κάντε σε κάνα γίδι από εμάς θα πάρετε το ένα μας αρχ....ι





 Μπράβο και στο παιδί που μούτζωσε στην Λάρισα τους πολιτικούς και τους "επίσημους". Ελπίζω μόνο να μην τον κάνουν κάποιοι να το μετανιώσει στην ζωή του... γιατί ζούμε σε μια Ελλάδα όπου κάτι τέτοια ορισμένοι τα παρακολουθούν... άν δεν είσαι κομματόσκυλο δύσκολα προοδεύεις... και άν τους πάς και κόντρα όπως αυτός ο νεαρός τότε... φοβάμαι πως κάποιοι θα του στήσουν στο μέλλον εμπόδια... γιαυτό και δεν πάει μπροστά αυτή η χώρα. 




 Την ίδια ώρα ο Γ.Α. Παπανδρέου δηλώνει «Βεβαίως, η Κρήτη είναι σ' αυτή τη γειτονιά, πολύ κοντά σε πολλές από τις χώρες που έζησαν επαναστάσεις και αλλαγές. ... Η Κρήτη θέλει να διαδραματίσει κάποιο ρόλο. Η Κρήτη έχει ιστορικούς δεσμούς με τον Αραβικό κόσμο, με το Μουσουλμανικό κόσμο, και επιθυμεί να διατηρήσει αυτούς τους δεσμούς και να σφυρηλατήσει νέους. Λόγω των δικτατορικών καθεστώτων, λόγω των καταστάσεων που δημιουργήθηκαν από τον Ψυχρό Πόλεμο και όχι μόνο, ακόμα και λόγω του Μεσανατολικού, πολλοί από αυτούς τους δεσμούς είχαν σπάσει. Οφείλουμε να τους αποκαταστήσουμε»  


Θα του απαντούσα... αλλά με πρόλαβε ο Χάρρυ Κλύνν και επειδή νομίζω τα λέει πολύ καλά... καλό είναι να τον διαβάσετε οι ίδιοι σας! 





Υ.Γ.: Σκέφτηκα πολύ τι θέμα να γράψω σήμερα... πρώτη μου σκέψη ήταν ο Κοστάντσο αλλά νομίζω πως όσο έχουν πια κουράσει οι άθλιες εμφανίσεις του και τα άθλια γκόλ που τρώει άλλο τόσο έχουν κουράσει και τα θέματα ή τα ανέκδοτα για τον αργεντίνο τερματοφύλακα (ο Θεός να τον κάνει...). Όσοι μας διαβάζετε συχνά ξέρετε ότι τον έχω στηρίξει... ή εστω το έχω προσπαθήσει αλλά πλέον ή θα στηρίξει ο ίδιος του τον εαυτό του ή ας τον βγάλει πια απο την ομάδα ο Βαλβέρδε! Δεν πάει άλλο και είναι κρίμα και για τους συμπαίκτες του... δηλαδή πόσα γκόλ πρέπει να βάζουν σε κάθε μάτς για να μην χάνει ο Ολυμπιακός;


Υ.Γ.2: Σε λίγη ώρα παίζει ο Παναθηναικός μέσα στην Τούμπα. Ο άραβας πρίγκιπας έταξε τρελό πρίμ απ'ότι ακούγετε τόσο για την νίκη σήμερα όσο και στο ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό αφού θέλει να αναλάβει με τον Παναθηναικό πρώτο στην κορυφή. Προτίνω να τους δώσει απο μια πετρελαιοπηγή τον καθένα... ή εστω μερικές ράβδους χρυσού όπως συνηθίζεται να γίνετε στην πατρίδα του. Ο Παναθηναικός έχει γίνει πιο ομάδα απο πέρυσι επειδή έφυγε ο Σισέ απο τον οποίο τα περίμεναν όλα οι συμπαίκτες του... και όσο είναι σε καλή (ψυχολογική πάνω απ'όλα) κατάσταση ο Τζιμπριλέτο ο ΠΑΟ θα αποτελέι σοβαρό διεκδικητή για τον τίτλο. Ακόμη και αν χάσει σήμερα... που δεν το βλέπω. Τέλος να πώ ότι πολύ χάρηκα την άρνηση του Ζαγοράκη στον Τσάκα.... κάποιοι δείχνουν ότι δεν ξεπουλιούντε.. ελπίζω το ίδιο να δείξουν και οι παίκτες του ΠΑΟΚ μέσα στο γήπεδο.

Υ.Γ.3: Τεράστιο λάθος που οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν φόρεσαν μαύρο περιβραχιόνιο στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Θα έπρεπε πρώτος απ'όλους ο ίδιος ο Μαρινάκης να το ζητήσει απο την ομάδα. Πολύ μεγάλο λάθος! 

No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG