Sunday, October 2, 2011

Νίκησε τον ΠΑΟΚ και τον... τροχονόμο!

Σήμερα είδαμε ένα δυνατό παιχνίδι απέναντι στις δυο καλύτερες ελληνικές ομάδες αυτήν την εποχή. Ανάμεσα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό και τον... επίδοξο πρωταθλήτή ΠΑΟΚ. 


Τελικός νικητής ήτανε ο γηπεδούχος Ολυμπιακός που εκτός απο την ομάδα της Θεσσαλονίκης έπρεπε να νικήσει και τον ... τροχονόμο που έχει ανάμεσα στα δοκάρια τον αργεντίνο Κοστάνζο.


΄Όσο ξεκινάει βασικός ο Κοστάνζο ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ξεκινάει κάθε μάτς με το σκεπτικό ότι πρέπει να πετύχει τουλάχιστον δύο γκόλ αν θέλει να νικήσει αφού ένα γκόλ ο Κοστάνζο θα το πνίξει σίγουρα σε στύλ τροχονόμου! Η έξοδος και η απόκρουση με το ένα χέρι στο γκόλ του Μπαλάφα ήταν απλώς η φάση που ξεχύλισε το ποτήρι. Λάθος επαναλαμβανόμενο παύει να είναι λάθος. 






Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν αρχίσει να τον συγκρίνουν με τον θρυλικό... Καζιμιέρσκι και αυτό τα λέει όλα! Τα μάτς του Ολυμπιακού ξεκινάνε με χάντικαπ -1 όπως στο στοίχημα! Ο μόνος που μπορεί να το σταματήσει αυτό είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε. 


Είμαι πάντα υπέρ του να δίνουμε χρόνο σε έναν ποδοσφαιριστή για να δείξει την πραγματική του αξία αλλά στην περίπτωση του αργεντίνου... άν περιμένουμε λίγο ακόμη μπορεί να το πληρώσει ακριβά ο Ολυμπιακός και αυτό θα είναι κρίμα γιατί η υπόλοιπη ομάδα γίνετε καλύτερη απο αγώνα σε αγώνα.




No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG