Thursday, October 13, 2011

Οι οργισμένοι του Θρύλου θα σηκώσουν... τσουνάμι!

Η ΕΡΤ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να ΜΗΝ μεταδώσει στην Ελλάδα τον ποδοσφαιρικό αγώνα για το Τσάμπιονς Λίγκ μεταξύ Ολυμπιακού και Ντόρτμουντ, αλλά να αφήσει ελεύθερο το σήμα μόνο για την μετάδωση του αγώνα στο εξωτερικό ώστε να μην έχει πρόβλημα με την TEAM και την UEFA. 


Έχει οριστεί γενική απεργία για την ερχόμενη Τετάρτη και σύμφωνα με πληροφορίες και τα όσα ακούγοντε και γράφοντε στ διάφορα σάιτ τότε ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ Η ΠΟΣΠΕΡΤ ... τότε μόνο θα κάνει εξαίρεση και θα μεταδώσει κανονικά το παιχνίδι. 


Εγώ ένα έχω να πω.... ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ;;; Όλοι μας ξέρουμε τι θα ακολουθήσει.... και το πολιτικό (μεταξύ άλλων) κόστος θα είναι τεράστιο! Ο ελληνικός λαός πολλά συγχωρεί.... αλλά ειδικά σε μια τέτοια περίοδο όπου περιμένει να δεί λίγη μπαλίτσα για να ξεσκάσει να του το στερήσουν ΚΑΙ αυτό....ε δεν θέλει πολύ σκέψη για να καταλάβουμε τι θα ακολουθήσει!


Γιαυτό κύριοι της ΕΡΤ προσέξτε τι κάνετε.... για το καλό όλων μας! Και για την ηρεμία μας δηλαδή! Μήν παίζετε με τον πόνο του κόσμου!



Θα σηκώσει τσουνάμι ο λαός του Θρύλου!!!


Υ.Γ.: Τέσσερις παίκτες της Πόρτο αντιμετωπίζουν ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα! Ο εισαγκελέας του Οπόρτο έχει καταθέσει μύνηση εναντίων των 4 ποδοσφαιρτών για βιαιοπραγία! Σύμφωνα με πληροφορίες μετά το παιχνίδι με την Μπενφίκα στις 20 Δεκέμβρη του 2009 χτύπησαν και τραυμάτισαν έναν απο τους σεκιούριτι που βρίσκονταν στην φισούνα του γηπέδου. Προκειται για τους Χούλκ, Έλτον, Σαπουνάρου και Κρίστιαν Ροντρίγκεζ. Ο Χούλκ είχε τιμωρηθεί τότε απο την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Πορτογαλίας για 4 μήνες αλλά μετά απο έφεση η ποινή του έπεσε στις τρείς αγωνιστικές. Τέσσερις αγωνιστικές είχε τιμωρηθεί ο Σαπουνάρου.  Τώρα όμως η κατάσταση είναι ΠΟΛΥ πιο σοβαρή αφου αντιμετωπίζουν ποινές φυλάκισης απο 3 εώς 5 χρόνια!!!




No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG