Friday, October 28, 2011

Crudeli - Boa Boa Boa Teng Teng!!! - Ιταλιάνο οπαδό τρελό σχολιαστή...

Πολλά έχουν ακουστεί στο παρελθόν για τον... θερμό χαρακτήρα των ιταλών. Μεγαλύτερο παράδειγμα όμως απο τον Tiziano Crudeli δύσκολα θα βρούμε! Ο άνθρωπος πέρασε απο την κόλαση στον παράδεισο αφού η αγαπημένη του ομάδα η Μίλαν βρέθηκε να χάνει απο την μικρή Λέτσε με 3-0 για να γυρίσει τελικά το μάτς και να πάρει την νίκη με 4-3 χάρη σε τρία γκόλ του Boateng



 Ο ιταλός δημοσιογράφος-σχολιαστής-οπαδός της Μίλαν κόντεψε να τρελαθεί!!! Αλλά επειδή μια εικόνα λέει περισσότερα απο 1000 λέξεις καλύτερα να δείτε μόνοι σας το παρακάτω βίντεο. Μόνο ένα έχω να προσθέσω BOA BOA BOA TENG TENG TEEEEEEENG!!!!!!!! 


Un commentatore pazzo italiano! 






 Πραγματικά απολαυστικός... έτσι; Όμως δεν είναι η πρώτη φορά που αφήνει τα συναισθήματα του ελεύθερα ο Crudeli. Δείτε και τα παρακάτω βίντεο:








 Και μετά λέμε στην Ελλάδα για τους δικούς μας δημοσιογράφους... και τι δεν θα δίναμε για να τον έχουμε στην Ελλάδα αυτόν! Τρελή απόλαυση!!! Πολύ γέλιο!!! Ποιός Γεωργίου και βλακίες.... γατάκι ο Γεωργίου μπροστά του...


Υ.Γ.: Βγήκε ο Ρονάλντο (ο αυθεντικός...) και δήλωσε ότι ο αυνανισμός είναι πιο κουραστικός απο το σέξ.... ε για να το λέει κάτι θα ξέρει ο άνθρωπος! Μάλιστα είπε ότι στο Κόπα Αμέρικα του 1997 είχε ... πηδήξει έναν τοίχο μαζί με τον άλλο τρελάρα τον Ρομάριο και αφού κατέβηκαν μια σκάλα μπήκανε σε ένα αυτοκίνητο που τους περίμενε και πήγανε για άλλα ... πηδήματα... ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΟΥ!!!!





No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG