Friday, October 21, 2011

To Football Manager καταστρέφει ζωές! Κίνδυνος!!!

Έφτασε η μέρα που περίμεναν οι "άρρωστοι" όλου του κόσμου. Την μέρα αυτήν είχανε κυκλώσει με έντονο χρώμα πάρα πολλοί άντρες σε ολόκληρο τον κόσμο. Αντίθετα οι γυναίκες ετοιμάζοντε για μια μακρά περίοδο... ξηρασίας! ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ FOOTBALL MANAGER 2012!!! 




Φυσικά εσύ φίλε αναγνώστη ... ΝΑΙ ΕΣΥ... εσένα λέω... ΕΣΥ είσαι ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ προπονητής στον πλανήτη Γή... και όχι μόνο... και φυσικά το γνώριζες απο μικρό παιδί! Η άδικη κοινωνία, η διαφθορά και το κατεστημένο δεν σου επέτρεψαν να γίνεις προπονητής στην αγαπημένη σου ομάδα και να την οδηγήσεις σε διαδοχικές κατακτήσεις Champions League. Για το πρωτάθλημα δεν μιλάμε κάν... τυπική διαδικασία. Όμως ήρθε η ώρα για να αποδείξεις σε όλους την αξία σου! Στο Football Manager 2012 μπορείς να δείξεις σε όλους τι προπονητάρα είσαι!!! Ε και αν χάσουμε κανένα κρίσιμο ματσάκι υπάρχει και το Save/Load Game ... δεν μας είδε και κανείς.... έτσι! Άλλωστε στην πραγματικότητα δεν θα έχανες ποτέ! Κάπου θα έκανε λάθος το πρόγραμμα! Σωστός... Εγώ μαζί σου είμαι! Ξέρεις γιατί; ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΨΩΝΙΟ ΕΙΜΑΙ!!! 


Κανονικά στην συσκευασία του παιχνιδιού θα έπρεπε να υπήρχε κολημένο χαρτάκι όπως στα πακέτα των τσιγάρων... "Αυτό το παιχνίδι βλάπτει σοβαρά την υγεία!" ... και όχι μόνο! Ολόκληρες ζωές καταστρέφει! Μαθητές που αντί να διαβάσουν για τις πανελλήνιες εξετάσεις διαβάζουν τα στατιστικά του νέου ταλέντου απο την Βραζιλία που "γέννησε" το παιχνίδι! Πατεράδες που αντί να πάνε στην δουλειά κυνηγάνε την άνοδο στην Πρέμιερ Λίγκ Αγγλίας με την Ντονκάστερ. Μαμάδες που αντί να ταίσουν τα μωρά τους κάνουν Praise τα last performances του Λίονελ Μέσι. Σύζηγοι που αντί να πάνε στο κρεβάτι στις γυναίκες τους λιώνουν στο δικτυακό FM με τους κολητούς τους απο την Σιγκαπούρη και την Φινλανδία. ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!! Όσοι είχατε την τύχη να μην το πιάσετε ποτέ στα χέρια σας... σας παρακαλώ... για το καλό σας.... ΜΑΚΡΙΑ!!! Εγώ και οι υπόλοιποι είμαστε καταδικασμένοι σε μια ζωή ... στιγματισμένου. Μας δείχνουν απο μακριά... "Να αυτός είναι.... τον βλέπεις.... απο εκείνους είναι...ξέρεις... καμένος ... πάμε πιο πέρα μην μας δεί και αρχίσει να μας λέει για μεταγραφές και σόρτλιστς...". 




Για το ίδιο το παιχνίδι δεν θα πώ τίποτα. Άν είσαι ένας απο "εμάς" θα ξέρεις ήδη όλες τις λεπτομέρειες. Άν πάλι όχι.... υπάρχει το http://www.fmgreece.gr/ για όλες τις μανατζερικές σου ανάγκες! Τα παιδιά εκεί θα σε βοηθήσουν με ότι χρειαστείς... τό μόνο που δεν μπορούν είναι να σε "γιατρέψουν". Εκείνοι είναι ακόμη πιο "άρρωστοι" και απο μένα. Και καλά κάνουν!!! 





Υ.Γ.: Χθές είχε γενέθλια ο Σίνισα Γκόγκιτς.... σήμερα έχει γενέθλια μια άλλη μεγάλη μορφή του Ολυμπιακού και του ελληνικού ποδοσφαίρου γενικότερα. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΕΞΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ! Να είσαι πάντα καλά! Σε ευχαριστούμε για τις μαγικές στιγμές που μας έχεις χαρίσει όλα αυτά τα χρόνια. Πρέπει να είναι ο μόνος επιθετικός που έχει σκοράρει με τόσους διαφορετικούς και ταυτόχρονα όμορφους τρόπους. Άν έπαιζε σήμερα θα του έδινα 20 σε Flair και Creativity. Διαφωνείτε;







Εδώ μπορείτε να το παραγγείλετε στην καλύτερη τιμή της αγοράς! 

No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG