Saturday, January 19, 2013

Σωστή η απομάκρυνση Ζαρντίμ ΑΛΛΑ...


Καλά έκανε ο πρόεδρος και έφαγε τον Ζαρντίμ ΑΛΛΑ:

1. Πρώτον έφταιγαν ο ίδιος ο πρόεδρος και τα παπαγαλάκια του για το χάλι της ομάδας λόγω άθλιας οργάνωσης και ακόμη πιο άθλιων μεταγραφών για να μην μιλήσω καν για την πολιτική της ομάδας σε σχέση με αντιμετώπιση κριτικής απο τον κόσμο και της δηλωσάρας του κυρ Σάββα πριν μια εβδομάδα περί "Η ηλεκτρονική δίωξη στην Ελλάδα κάνει τρομερή δουλεία, δεν θα ανεχτουμε άλλο τπτ" και οι άλλες δηλώσεις του κώλου περί "Καλύτερο ρόστερ και καλύτερη μπάλα απο πέρυσι αφού έχουμε περισσότερες τελικές προσπάθειες" κτλ!

2. Φέρε ΧΑΦ!!!

3. Άν βολευτούν με τον Νικοπολίδη που το βλέπω να γίνεται να μην αρχησουν να ρίχνουν πιθανά μελλοντικά κακά αποτελέσματα πάνω του λόγω απειρίας του κτλ! Δική τους επιλογή είναι ο Αντώνης!

4. Πρέπει να αλλάξουν πολλά περισσότερα και δεν αρκεί η απομάκρυνση του Ζαρντίμ που για μένα είναι μεν σωστό βήμα αλλά κυρίως πρέπει να αλλάξει τρόπο σκέψης και νοοτροπία ο Μαρινάκης και η διοίκηση!

5. Μην νομίζουν οτι ο κόσμος τρώει κουτόχορτο! Με την απομάκρυνση Ζαρντίμ δεν θα γεμίσει ξανά αυτόματα το Καραϊσκάκη! Ο κόσμος ξέρει ακριβώς τι έφταιγε φέτος! Άν νομίζουν οτι με το διώξιμο του πορτογάλου λύθηκαν όλα τα προβλήματα τους κάνουν τεράστιο λάθος. Ίσα ίσα που τώρα θα ξεκινήσουν άν την σημερινή απόφαση δεν ακολουθήσουν άλλες σωστές αποφάσεις και κυρίως κινήσεις!

  Παρόλα αυτά το ξαναλέω. Συμφωνώ με την απόλυση Ζαρντίμ γιατί παρά το ελλειπές ρόστερ και τα όσα ελαφρυντικά μπορεί να είχε δεν δικαιολογήσε ρε φίλε να έχει μπεί Ιανουάριος και να μην μπορεί η ομάδα να αλλάξει 2 πάσες μέσα στο γήπεδο και να μπλοκάρεσε απέναντι σε Βέροιες και Καβάλες! Πόνεσαν τα ματάκια μας φέτος και σε τέτοιο ανύπαρκτο πρωτάθλημα χωρίς αντίπαλους έπρεπε η ομάδα να παίζει μπαλάρα και επίσης θα έπρεπε να είχες αρπάξει την ευκαιρία ρε ύπνε να βγάλεις και 2-3 παίκτες νέους! Δηλαδή άν όχι φέτος τότε πότε;







No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG