Thursday, January 24, 2013

Δεν έδιωξε ο κόσμος του ΠΑΟ τους Βαρδινογιάννηδες. Παραμύθι είναι αυτό!


 Τα έχωσε στους φανατικούς οπαδούς του βάζελου ο Καρούλιας επειδή όπως λέει έδιωξαν τους Βαρδινογιάννηδες και μετά δεν πάτησε κανείς στην βαζελοσυμμαχία του Αλαφούζου. Σίγουρα φταίνε και οι οπαδοί σε κάποιο βαθμό αλλά το να τους κατηγορείς είναι ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.

 Δεν έκαναν αυτοί την κακή διαχείριση που έφερε την ομάδα χρεωμένη με τόσα έξοδα που δεν θέλει πλέον κανείς σοβαρός άνθρωπος να τους αναλάβει, ούτε φταίνε που δεν εμπιστεύτηκαν τον κύριο Τσιουτσίου που είναι όλο λόγια αλλά χρήμα δεν έχει βάλει! Τον Βγενόπουλο μου θυμίζει ο Αλαφούζος. Και εκείνος όλο λόγια αλλά απο χρήματα τίποτα! Όχι οτι δεν έχουν, απλώς χωρίς κάποιο αντάλλαγμα ή κέρδος δεν γουστάρουν να βάλουν! Γιατί πάνω απο όλα είναι επιχειρηματίες και όχι οπαδοί του Παναθηναϊκού!




 Οι Βαρδινογιάννηδες έκαναν την δουλειά τους τόσα χρόνια. Πλέον δεν είχαν ωφέλοι, είδαν και την οικονομική κρίση, δεν έχουν και κάποιον "τρελό" σαν τον καπετάνιο που να ενδιαφέρεται για το ποδόσφαιρο και την έκαναν. Μόνο κακό έκανε ο ΠΑΟ στο όνομα τους πλέον και τον "ξεφορτώθηκαν". Άν είχανε κάποιο ώφελος απο το να παραμείνουν θα τον έγραφαν κανονικά τον κόσμο όπως έκαναν εδώ και πολλά χρόνια! Παραμύθι είναι οτι τους έδιωξε ο κόσμος!

«Έγιναν λάθος επιλογές, λανθασμένη διαχείριση σε στιγμές κρίσης, έγινε λάθος από τους οπαδούς της ομάδας που είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για τη σημερινή κατάσταση. Δεν φοβάμαι να μιλήσω, αν και έχουν στραφεί εναντίον μου. Ο λόγος είναι ότι ο Παναθηναϊκός ήταν η πιο οργανωμένη ομάδα και είχε εκπληρωμένες όλες τις υποχρεώσεις της και φτάσαμε να διώξουμε αυτή την οικογένεια, η οποία έχει προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την ελληνική κοινωνία – μέσω της Μαριάννας Βαρδινογιάννη.

Τώρα ας πάρουν τους καρπούς που φύτεψαν οι οπαδοί. Όταν τους δόθηκε η ευκαιρία να πάρουν οι φίλαθλοι την ομάδα στα χέρια τους με πρωτεργάτη τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος έτρεξε αυτό το εγχείρημα, πήγαν μόνο χίλια άτομα στην Παναθηναϊκή Συμμαχία»


 Επίσης προτείνει για νέο προπονητή τον Κριστόφ Βαζέχα. Νικοπολίδη ο Θρύλος, Βαζέχα ο βάζελος... άντε να φέρει και η ΑΕΚ τον Τσιάρτα ή και ο ΠΑΟΚ τον... Τουρσουνίδη και είμαστε κομπλέ! Είναι που είναι της πλάκας το πρωτάθλημα να το αποτελειώσουμε εντελώς!


Πάνω ο Καρούλιας σαν ποδοσφαιριστής με την φανέλα του ΠΑΟ. Κάτω όπως είναι σήμερα.


No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG