Monday, January 21, 2013

Είναι υποκρισία το να βρίζουμε τον Τοροσίδη επειδή φεύγει. Βρίστε τον επειδή ήταν αδιάφορος!


 Οι περισσότεροι που βρίζουν τον Τοροσίδη επειδή πήρε απόφαση να παίξει στο εξωτερικό είναι είτε παιδάκια, είτε κάφροι είτε υποκριτές. Ναι συγγνώμη που δεν γλύφω τα αυτάκια σας αλλά επειδή δεν έχω κανένα κέρδος απο το να γλύφω τους οπαδούς του Ολυμπιακού (σε αντίθεση με πολλούς άλλους ολυμπιακάρες) θα λέω όσα σκέφτομαι! 


 Ξέρω πως κανένας απο εσάς που τον καντηλιάζετε επειδή πήρε την απόφαση να φύγει δεν θα αλλάξει άποψη ό,τι και να γράψω, ό,τι και να διαβάσετε. Το πιο πιθανό είναι να βρίζετε και μένα τώρα! Ο Βασίλης Τοροσίδης είναι ένας ποδοσφαιριστής που με τον Ολυμπιακό τα έχει ζήσει όλα. Πήρε κύπελα, πρωταθλήματα και έκανε στην Ευρώπη ό,τι περισσότερο μπορούσε. Ας είμαστε ειλικρινής. Με τον Ολυμπιακό δεν θα σήκωνε ούτε Τσάμπιονς Λίγκ ούτε καν Γιουρόπα! Άρα; Τί στόχους είχε ακόμη; Να μείνει στον Ολυμπιακό και να κλείσει εδώ την καριέρα του; Γιατί ρε παιδιά; Μην τα βλέπετε όλα σαν οπαδοί. Μήν βάζετε τον εαυτό σας στην θέση του Τόρο σαν ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Φυσικά και εσείς όπως και εγώ θα θέλαμε σαν τρελοί να παίξουμε στον Ολυμπιακό και θα παίζαμε και τσάμπα ακόμη απο τα 16 μάς μέχρι να βγούμε σε σύνταξη! Όμως ο Τοροσίδης ούτε ήταν Ολυμπιακός απο μικρό παιδί ούτε έγινε ποτέ Ολυμπιακός. Δεν ξέρω άν ήταν αεκτζής όπως έλεγε η θεία του απο την Ξάνθη και ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει καθόλου! Ξέρω οτι είναι ένας ποδοσφαιριστής σε καλή ηλικία με τεράστια ποιότητα με ένα μεγάλο όνειρο! Το όνειρο να παίξει στο εξωτερικό σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα, μπροστά σε γεμάτα γήπεδα, σε χώρα όπου το ποδόσφαιρο είναι κάτι παραπάνω απο μια ευκαιρία για να βγάλει ο καθένας τα καταπιεσμένα συναισθήματα του και τα κόμπλεξ του και να ξεσπάσει επειδή τον παράτησε η γκόμενα ή επειδή είναι άνεργος και του πίνει το κράτος το αίμα! Θέλει να αποδείξει την αξία του και να απολαύσει ποδόσφαιρο! Τόσο κακό είναι αυτό; Φαντάζομαι απο εσάς κανένας δεν έχει όνειρα.... έτσι; 



 Έκανε μια δήλωση όπου εξηγεί οτι ο λόγος που φεύγει δεν είναι τα χρήματα και μίλησε με τρόπο που τον τιμάει νομίζω. Εγώ τον πιστεύω οτι δεν φεύγει για τα χρήματα. Θέλετε να τον βρίσετε; Βρίστε τον επειδή δεν ξεκαθάρισε πολύ νωρίτερα οτι θέλει να φύγει να πεί με ειλικρίνεια "Παιδιά θέλω να ζήσω το όνειρο μου!". Αλλά εύκολο είναι; Ήταν και είναι αρχηγός του Ολυμπιακού και οι πιέσεις πρώτα απ'όλα απο τον κόσμο της ομάδας και μετά και απο την διοίκηση μόνο λίγες δεν ήτανε. Και είμαι σίγουρος οτι πάλευε και με τον εαυτό του για το να πάρει μια απόφαση που δεν ηταν σίγουρα εύκολη ούτε για τον ίδιο ούτε και για την οικόγενεια του!!! Βρίστε τον επειδή ήταν στα περισσότερα παιχνίδια προκλητικά αδιάφορος ή επειδή είχε το μυαλό του "αλλού" και όχι στον Ολυμπιακό! Για αυτό ναι βρίστε τον και εγώ μαζί σας! Φοράει το περιβραχιόνιο του ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και ήταν ΚΑΘΗΚΟΝ του να δίνει την ψυχή του σε κάθε μάτς κάτι που δεν έκανε! Δεν είναι μυστικό οτι τα καλύτερα μάτς του εδώ και 2 χρόνια τα έχει κάνει σε ντέρμπι, ευρωπαϊκά παιχνίδια και με την εθνική. Δηλαδή στους αγώνες που ήξερε οτι τον παρακολουθούν σκάουτ απο όλην την Ευρώπη. Ντροπή του! Όμως όχι ρε γαμώτο να τον βρίζουμε επειδή θέλει να παίξει στην πρέμιερ λίγκ, το καμπιονάτο ή την μπούντεσλιγκα! Είναι υποκρισία γιατί οι περισσότεροι στην δουλειά σας θα αντιδρούσατε με παρόμοιο τρόπο. Είναι υποκρισία επειδή όλοι μας έχουμε όνειρα και είναι λάθος να τον κατηγορούμε που το κυνηγάει!

 Στα ... μου άν πετύχει στο εξωτερικό ή αν σε έναν χρόνο παρακαλάει να επιστρέψει! Δεν με ενδιαφέρει! Απο την στιγμή που θα φύγει απο τον Θρύλο ας κάνει οτι γουστάρει. 



 Και κάτι ακόμη για την διοίκηση. Ακούω οτι δεν θα ψάξουν για δεξί μπάκ. Όχι σιγά μην έψαχναν! Εδώ δεν καλύπτουμε άλλα και άλλα κενά... δεξί μπάκ θα έπαιρναν όταν υπάρχουν Ντιακιτέ, Μοδέστο, Μανιάτης, Παπάζογλου και άλλοι που μπορούν να παίξουν εκεί; Τουλάχιστον άς κάνουν μια μεγάλη μαγκιά να φέρουν στην πρώτη ομάδα τον νεαρό τον Καραγκούνη! Τον πιστεύω πολύ σαν ποδοσφαιριστή και θεωρώ πως έχει τεράστιο μέλλον μπροστά του!



No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG