Sunday, January 6, 2013

Ρίσκαραν και κέρδισαν!


 Ο Πίνο τα πήγε μια χαρά απέναντι στην Βέροια. Έδειξε στοιχεία που έλειπαν φέτος απο την ομάδα. Ξεσήκωσε και τον κόσμο σε κάποιες φάσεις και ειδικά την φετινή σαιζόν αυτό δεν συμβαίνει και συχνά. Μακαρι να συνεχίσει έτσι και σε πιο δύσκολα μάτς. Το οτι ήταν κάποτε καλός παίκτης το ξέραμε. Αυτό που έμενε να δούμε ήταν αν "το έχει" ακόμη, ειδικά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. Όμως όπως έδειξε σήμερα μάλλον της βγήκε της ομάδας το ρίσκο που πήρε μαζί του να τον στηρίξει εδώ και μισό χρόνο ουσιαστικά. Τονίζουμε συχνά τα λάθη της διοίκισης, όμως να έχουμε το θάρρος να τονίζουμε και τα σωστά! Άλλωστε όλοι το καλό του Ολυμπιακού θέλουμε και ένας καλός Πίνο σίγουρα μπορεί να βοηθήσει. Μακάρι ο κολομβιανός να αποδειχθεί τουλάχιστον "Αμπντούν" όπως έλεγε ο Ζαρντίμ τις τελευταίες μέρες! 


 Φέρτε και έναν αμυντικό χάφ όμως να δέσει η ομάδα! Δεν είναι η Λεβάντε Βέροια. Για να μην μιλήσω καν για Ατλέτικο... Τόσα χρόνια... πάντα κάπου σε κάποια θέση θα έχουμε ένα σοβαρό κενό. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό. Δεν είναι μόνο φέτος που γίνεται αυτό! Πείτε μου μια χρονιά που δεν είχαμε κενό σε κάποια θέση! Μια λείπει αριστερό χάφ, μια δεξί, μια αμυντικό χάφ, μια αριστερό μπάκ, μια κεντρικός αμυντικός, μια επιθετικός.... Γιατί μια φορά να μην είμαστε πλήρεις; Όπως και να έχει η ομάδα παρουσιάστηκε σοβαρή και πήρε την νίκη. Προσωπικά χάρηκα και για το γκόλ του Πάντελιτς που θεωρώ οτι μπορεί να βοηθήσει και φέτος. Μπορεί να είναι αργός και στατικός αλλά έχει προσόντα μεγάλου επιθετικού και πάνω απόλα έχει το ένστικτο για το γκόλ.

Ά και κάτι για τον βάζελο... Συγγνώμη αλλά το χθεσινό αποτέλεσμα το περίμενα και ήταν λογικό. Ο Λεβαδειακός είναι μια καλή ομαδούλα και οι παίκτες του ΠΑΟ είναι τόσο ξενερωμένοι και χωρίς στόχους που μπένουν στο γήπεδο χωρίς πάθος. Και όταν παίζεις με αυτόν τον τρόπο παίζεις ένα 20% τουλάχιστον κάτω απο τις δυνατότητες σου και αυτό αρκεί για να χάσεις απο μια ομάδα όπως τον Λεβαδειακό. Όταν οι παίκτες του ΠΑΟ έχουν το μυαλό τους ... στην επόμενη σαιζόν... τότε τέτοια συμβαίνουν. Φυσικά τεράστιο κακό έχει κάνει στην ομάδα τους και η ιστορία με τον πρίγκιπα. Άς πρόσεχαν...



Υ.Γ.: Ο Βλαχοδήμος που κατα τα άλλα θα έμενε για να παίξει ήταν ξανά εκτός αποστολής. Και με τέτοιο Πίνο δεν βλέπω να παίρνει ευκαιρίες. Άλλωστε τον έχει πίσω και απο τον Φετφατζίδη ο οποίος τουλάχιστον έπαιξε 15 περίπου λεπτά σήμερα. Όμως και απο τον Φέτφα δεν περιμένω να μπένει για 10-15 λεπτά και να βγάζει μάτια. Ξέρετε τί πίεση είναι αυτή για έναν νέο ποδοσφαιριστή; Δεν του κάνει καλό αυτό. Καλύτερα να τους έδιναν και τους 2 δανεικούς σε ομάδα του εξωτερικού μέχρι το καλοκαίρι. Μακάρι να πάρουν αληθινές ευκαιρίες ειδικά όταν το πρωτάθλημα στην Ελλάδα θα έχει κριθεί και τυπικά. Γιατί μην γελιόμαστε... νωρίτερα δεν πρόκειτα να "ρισκάρει" ο Ζαρντίμ. Ο ΠΑΟΚ πήρε μια σημαντική νίκη στην Κομοτηνή και ευτυχώς που υπάρχει και αυτός φέτος για να υπάρχει έστω και λίγο... ενδιαφέρον. Αλήθεια μεταγραφές θα κάνει ο Σαββίδης; Προς το παρών μόνο υποσχέσεις και μεγάλα λόγια ακούω.

No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG