Tuesday, January 15, 2013

Έχουν πλουτίσει οι οφθαλμίατροι! Καιρός να αλλάξει τρόπο σκέψης η διοίκηση!


 Έχουμε φτάσει Ιανουάριο και η ομάδα δεν έχει παίξει ποδόσφαιρο σε κανένα παιχνίδι. Οι όποιες δικαιολογίες υπήρχαν έχουν πια πέσει στο κενό και όποιος επιμένει να βρίσκει δικαιολογίες είτε είναι άσχετος είτε ακόμη χειρότερα είναι στημένος... 

 Οι οφθαλμίατροι έχουν πλουτίσει στην Ελλάδα αφού πονάνε τα μάτια μας συνέχεια απο την μπάλα που (δεν) βλέπουμε. Ξέρετε πόσες γιόμες έκανε ο Ολυμπιακός απέναντι στον Λεβαδειακό; 46!!! 46 γιόμες σε ένα μάτς.... τόσες γιόμες δεν έκαναν ούτε οι αγγλικές ομάδες τις δεκαετίες του 70 και του 80. Έλεος πια! 


 Όλα αυτά σε μια σαιζόν όπου δεν έχεις αντίπαλους και όπου εκτός απο το να παίξεις μπαλάρα θα έπρεπε να είχες αναδείξει και νέους ποδοσφαιριστές και δεν εννοώ φυσικά το λαχείο τον Πίνο αλλά τα δικά μας παιδιά της δήθεν ελληνοποίησης του Μαρινάκη! Αλλά τί να πούμε... Εδώ μέχρι και ο ποδοσφαιριστής που πήρε το βραβείο του καλύτερου νέου ποδοσφαιριστή τηε τελευταίας σαιζόν (Βλαχοδήμος) βρίσκεται συνέχεια εκτός 18άδας! 
 
 Ο μόνος λόγος που ακόμη ασχολούμαστε με την ομάδα και που το γήπεδο δεν είναι άδειο εντελώς είναι η αγάπη μας, η λατρεία μας, η τρέλα μας για τον σύλλογο που λέγεται Ολυμπιακός! Πόσο όμως θα αντέξει ακόμη ο απλός οπαδός του Ολυμπιακού; Οι καιροί που ζούμε είναι δύσκολοι. Αυτοί που έχουν τις τύχες της ομάδας στα χέρια τους πρέπει να καταλάβουν οτι η κατάκτηση του τίτλου δεν είναι το μόνο που ενδιαφέρει τον κόσμο. Άν δεν έρθει το 4ο αστέρι φέτος και έρθει του χρόνου δεν αλλάζει τίποτα! Γιαυτό ας αλλάξουν πορεία και τρόπο σκέψης γιατί δεν θα πάνε μακριά...  

 Τον περήφανο λαό του Ολυμπιακού ούτε να τον κοροϊδέψει μπορεί κανείς διαστρευλώνοντας συστηματικά την αλήθεια και προπαγανδίζοντας με 1002 τρόπους, ούτε να τον φιμώσει μπορεί με απειλές και μεγάλα λόγια! Ο Θρύλος είναι ο λαός του και αυτό καλά θα κάνει να το καταλάβει η διοίκηση επιτέλους! Με το να μας αγνοεί το μόνο που θα πετύχει είναι να μας χάσει απ'το πλευρό της και να μας βρεί εναντίον της στο τέλος. Άν ο Μαρινάκης έχει κακούς συμβούλους ας τους αλλάξει επιτέλους. 


 ΕΥΚΑΙΡΙΑ είναι για τον ίδιο σε μια εποχή που όλες οι άλλες ομάδες βολοδέρνουν οικονομικά αυτός να αποδείξει πως μπορεί να γίνει αληθινός ΠΡΟΕΔΡΟΣ όχι μόνο σε λόγια αλλά με πράξεις και να γίνει σύμβολο ΗΓΕΤΗ για τις επόμενες γεννιές Ολυμπιακών. Όμως άν συνεχίσει το βιολί που παίζει τα τελευταία 2 χρόνια όχι σύμβολο δεν θα γίνει.... αλλά μάλλον δεν θα έχει και μέλλον ως πρόεδρος αυτής της ομάδας. 

 Όσο μας αντιμετωπίζουν σαν να είμαστε μια άμυαλη μάζα προβάτων δεν θα μας έχει ποτέ δίπλα του γιατί εμείς πάνω απο όλα βάζουμε το καλό του Ολυμπιακού και όχι του Μαρινάκη, όχι του Σάββα, όχι του Κοβάσεβιτς, όχι του οποιουδήποτε που έχει συμφέροντα οικονομικά ή άλλης μορφής απο τον σύλλογο που λατρεύουμε


 Η φετινή χρονιά είναι χαμένη όχι λόγω αποτελεσμάτων αλλά λόγω του οτι έχει χαθεί η εμπιστοσύνη μεταξύ κόσμου και διοίκησης και γιαυτό φταίει μόνο η ίδια. Έχει υποστεί μεγάλη ζημιά η σχέση μεταξύ οπαδών και προέδρου. Δεν γίνεται να βγένει το καλοκαίρι ο Καραπαπάς και να μας παραμυθιάζει οτι ο Ζαρντίμ είναι ευτυχισμένος και να βγένει ο ίδιος μια μέρα μετά και να λέει "Εγώ θέλω παίκτες και δεν μου παίρνουν". Δεν γίνεται να βγένει ο πρόεδρος που μας υπόσχονταν οτι όλα τα έσοδα θα πηγαίνουν για την ενίσχυση της ομάδας, οτι θα βρεθεί αντι Μιραλάς, οτι η ομάδα θα γίνεται κάθε χρόνο και καλύτερη και να μας λέει "Παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο απο πέρυσι αφού έχουμε περισσότερες τελικές". Περισσότερες τελικές απέναντι σε ποιούς; Οι αντίπαλοι δεν έχουν σχέση; Το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ πρωτάθλημα που παίζουμε δεν έχει σχέση; Έχεις ευκαιρία να συνεχίσεις στην Ευρώπη. Επιστρέφει ο Αβραάμ, σου έκατσε και ο Πίνο που αποδεικνύεται παικταράς... και αντί να φέρεις και ένα αμυντικό χάφ που χρειαζόμαστε εδώ και 2-3 χρόνια συνεχίζουμε να βολευόμαστε με τον άθλιο φέτος Μοδέστο και τον κουρασμένο απο τα συνεχόμενα μάτς με Ολυμπιακό και εθνική ομάδα Μανιάτη! ΚΑΝΕΝΑ ΟΡΑΜΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!!! Και βγένει και ο κυρ Σάββας σαν εκπρόσωπος της ... άντε να μην το πώ... και μας απειλεί οτι η ηλεκτρονική δίωξη στην Ελλάδα είναι προχωρημένη και θα μας κυνηγίσουν αν συνεχίσουμε την κριτική! 


 Η κριτική που γίνεται απο ΑΓΑΠΗ και για το ΚΑΛΟ της ομάδας χωρίς δόλο κύριε Σάββα κάνει ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ και αντί να μας απειλείτε ή να συνεχίσετε να μας αγνοείτε καλά θα κάνατε να ακούγατε τι έχει να πεί ο ΑΠΛΟΣ οπαδός του Ολυμπιακού! Τί φοβάστε; Την ΑΛΗΘΕΙΑ

 Ελπίζω πραγματικά να γίνει ένα κλίκ επιτέλους στο μυαλό του πρόεδρου και να αλλάξει τρόπο σκέψης. Για το καλό όλων μας. Για το καλό και του ίδιου (και το λέμε πραγματικά για καλό του και ας μην το πιστεύει!). Πάνω απ'όλα όμως για το καλό του Ολυμπιακού μας!


Υ.Γ.: Για τον Ζαρντίμ δεν λέω τίποτα... έχω κουραστεί πια με το θέμα αυτό. Εύχομαι να τελειώσει η σαιζόν να πάρει το πρωτάθλημα που θα του ανοίξει τον δρόμο για να γίνει προπονητής στήν Πόρτο ή όπου αλλού ονειρεύεται και να μας αφήσει και να πάει στο καλό!


Υ.Γ.2: Τα αδέρφια μας απο τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου αντιμετωπίζουν σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα. Ο Μάρκο Πάντελιτς δήλωσε οτι θα είναι στο πλευρό της ομάδας όπου ξεκίνησε το ποδόσφαιρο και μάλιστα έδωσε κάποια χρήματα στον Ερυθρό Αστέρα. Το ακριβές ποσό όμως δεν διέρευσε και για να πώ την αλήθεια πολύ καλά έκανε που δεν διέρευσε! Μπράβο στον Μάρκο.
  
 

No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG