Thursday, January 24, 2013

Αρνητική η απάντηση της Euroleague για επανάληψη του αγώνα με την Σιένα!


 Δείτε εδώ την ανακοίνωση της Euroleague:



 Με λίγα λόγια:

1. Και οι 2 ομάδες έπαιζαν κανονικά χωρίς να γνωρίζουν το λάθος που έγινε και δεν επηρεάστηκαν απο αυτό.

2. Και οι 2 ομάδες ωφελήθηκαν απο το λάθος και αν ο Ολυμπιακός (που πήρε και τάιμ άουτ) είχε σκοράρει σε μια απο τις 2 χαμένες επι
θέσεις του δεν θα μιλούσαμε σήμερα.

3. Είναι άδικο να δοθεί επιπλέον ευκαιρία στον Ολυμπιακό για νίκη.

4. Το λάθος έγινε μέσα στο γήπεδο του Ολυμπιακού και τα μηχανήματα ήταν δικά του... άρα δεν μπορεί να κατηγορίσει κανέναν άλλο για το λάθος.
-----

Ότι και να λένε εγώ ξέρω πως υπήρχε δεδικασμένο! Έπρεπε να είχε κερδίσει ο Ολυμπιακός την εκδίκαση. Υπάρχει και δικαίωμα για ΕΦΕΣΗ αλλά χέσε μέσα!

Ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίσει την Μακάμπι. Όλα στο χέρι μας είναι. Έχουμε μεγάλη ομάδα και αν βγάλουν στο παρκέ τα μισά απο όσα μπορούν δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα με την πρόκριση! Άν βρούν τα παιδιά την ΥΓΕΙΑ και την ΕΝΕΡΓΕΙΑ τους τότε ιταλοί, ισπανοί, ρώσοι, τούρκοι κτλ θα αρχίσουν και πάλι να βλέπουν εφιάλτες! Μάγκες αποδείξτε γιατί είστε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

ΠΑΜΕ ΡΕ ΘΡΥΛΕ!


Υ.Γ.: Για την Μακάμπι τα είπαμε στο πρωινό μας κείμενο.
http://greekbulldog.blogspot.de/2013/01/24-01-13-News.html

Υ.Γ.2: Δυστυχώς το περίμενα πως θα είναι αρνητική η απάντηση της Γιούρολιγκ. Λέγανε οτι θα βγεί Τρίτη η απόφαση, το πήγανε Τετάρτη.... Τελικά βγήκε Πέμπτη. Ήταν σίγουρος και ο Μινούτσι. Και όλα αυτά ενώ υπήρχε δεδικασμένο!

Υ.Γ.3: Στο τέλος μπορεί και να αποδειχθεί ό,τι καλύτερο αυτή η απόφαση για τον Ολυμπιακό! Να πεισμώσουν τα παλικάρια μας, να δείξουν ποιοί είναι και να βάλουν όλους τους άλλους στις θέσεις τους! 



No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG