Saturday, January 12, 2013

Άθλια εμφάνιση αλλά δεν χάθηκε τίποτα!


 Η ομάδα έκανε ένα πολύ κακό παιχνίδι, πολλά παιδιά ήταν εκτός μάτς ουσιαστικά και ο Σπανούλης δεν ήταν αυτός που μας έχει συνηθίσει. Έκανε ο Μπαρτζώκας πολλά λάθη. Παρόλα αυτά με λίγη τύχη παραπάνω θα μπορούσαμε και να είχαμε πάρει την νίκη. Μήν αρχίζουμε πάλι την καταστροφή. Έγραψα σήμερα οτι το πίστευα το μάτς και είχα ποντάρει και κάποια χρήματα. Έχασε η ομάδα, έχασα και εγώ αλλά δεν πειράζει! Αυτή η ομάδα αξίζει την εμπιστοσύνη και την στήριξη μας και πρέπει στο επόμενο μάτς να γεμίσει το ΣΕΦ! Την στιγμή που άλλοι πρόεδροι κάνουν... διαχείριση εσόδων οι Αγγελόπουλοι μπαίνουν μέσα 13+ εκ. ευρώ! Και όμως είναι εδώ και μάλιστα με το κεφάλι ψηλά χωρίς να χρησιμοποιούν "γκρίζες" μεθόδους! Δείτε και αυτό: http://www.sport-fm.gr/article/627632




 Η ομάδα έχει και παρών και μέλλον. Μην ακούω ξαφνικά πως ο ΗΡΩΑΣ Χάινς είναι λίγος κτλ επειδή ανακαλύψαμε ξαφνικά οτι είναι 1,95. Το παιδί δίνει σε κάθε μάτς την ψυχή του και σε αμέτρητα μάτς έχουν έρθει νίκες χάρη και σε αυτόν.



 Ναι ήταν ευκαιρία λόγω της ανυπαρξίας του Ναβάρο να πάρουμε το διπλό και αν δεν κάναμε ένα απο τα χειρότερα μας παιχνίδια φέτος θα το είχαμε πάρει. Στην άμυνα δεν οι παίκτες μας δεν συναργάστηκαν σωστά και δεν έβγαζαν την ΕΝΕΡΓΕΙΑ που μας έχουν συνηθίσει και στην επίθεση σκοράραμε με το σταγονόμετρο.

 Ο Μπαρτζώκας έκανε πολλές άσχημες επιλογές και ειδικά στα 2 τελευταία δεκάλεπτα ήθελα να μπώ μέσα και να του ρίξω μερικές γρήγορες να ξυπνήσει. Όπως είπα και στην αρχή αρκετά παιδιά είτε δεν ήταν στην μέρα τους είτε πολύ απλά δεν τους ταίριαζε το μάτς και δεν έπαιζαν καθόλου καλά αλλά ο κόουτς επέμενε να τους αφήνει μέσα και στην ουσία να τους εκθέτει! Γιατί ρε κόουτς; Ναί είναι ωραίο να πιστεύεις στους παίκτες σου αλλά σε τέτοια μάτς χρειάζεται βοήθεια και απο τον προπονητή και σήμερα δεν την είχαμε...


 Όμως στην ουσία δεν χάθηκε τίποτα. Τώρα οι παίκτες πρέπει να αποδείξουν για ποιόν λόγο έγιναν πρωταθλητές Ευρώπης και με μεγάλη εμφάνιση να πάρουν την νίκη απέναντι στους ιταλούς της Σιένα. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χάσουμε κάποιο απο τα εντός έδρας παιχνίδια μας. Όμως δεν αρκεί αυτό. Ξεκινώντας απο την Σιένα θα είναι καλό να βγάλουν στο παρκέ την υγεία και το πάθος που μας έχουν συνηθίσει. Όταν με τόσο κακή εμφάνιση χάνεις ένα μάτς στο οποίο θα έπρεπε να διασυρθείς με μόλις 8 πόντους και αν ήσουν λίγο καλύτερος ή έστω πιο τυχερός μπορούσες και να νικήσεις... τότε μόνο ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ μπορείς να είσαι για το μέλλον. 

Μάγκες αποδείξτε ποιοί είστε και για άλλη μια φορά ΚΛΕΙΣΤΕ ΣΤΟΜΑΤΑ!

Οι ισπανοι πήρανε την εκδίκηση τους για τον χαμένο ημιτελικό αλλά κάτι μου λέει πως την επόμενη φορά που θα ξαναβρεθούμε νικητές θα είναι οι μάγκες απο τον Πειραιά!

 
Τα δεκάλεπτα: 18-13, 41-32, 60-52, 76-68

Μπαρτσελόνα (Πασκουάλ): Σάδα 10, Χουέρτας 10, Ναβάρο 5, Γιασικεβίτσιους 10, Τοντόροβιτς, Ουάλας 6, Ίνγκλις, Ραμπασέδα, Λόρμπεκ 6, Τζαβάι 2, Μάικλ 12, Τόμιτς 15 (12 ριμπ)

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας):
Χάινς 6, Λο 8, Άντιτς 9 (3/5 τρ), Σπανούλης 9, Περπέρογλου 4, Σερμαντίνι 6, Σλούκας, Πάουελ 4, Γκετσεβίτσιους, Πρίντεζης 14, Παπανικολάου 5, Μάντζαρης 3 


Υ.Γ.: Ξέρω οτι αρκετοί δεν συμφωνείτε... αλλά εγώ νομίζω πως αν είχε μείνει ο Ντόρσεϊ και είχανε λύσει τις μεταξύ τους διαφορες με τον προπονητή και τους συμπαίκτες του θα είχαμε τρομερή δύναμη στα καλάθια με Πάουελ, Ντόρσεϊ, Χάινς, Άντιτς κτλ. Τον Σερμαντίνι τον πήραμε για να παίξει άμυνα και να αντικαταστήσει όσο γίνεται τον Ντόρσεϊ (που στην Τουρκία οργιάζει σε άμυνα και επίθεση). Σήμερα ήταν πολύ στατικός, ελπίζω να συνέλθει και να αποδείξει πως ήταν σωστή επιλογή. Έχει ανάγκη η ομάδα έναν δυνατό σκληρό αμυντικό κάτω απο τα καλάθια!

No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG